Sayfa 240/761 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. Anlık derinlik atabilecek ortak varmidir

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Borsaderinlik sitesi vardı 2 haftadır calışmiyor.. bilgisi olan var mı

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by fatihrustu Yazıyı Oku
    Ben de elli defa alıyorum , satıyorum ama şurdan aldım şuradan sattım, şuraya beklerim, şu gidecek diye yazmıyorum. Lütfen ama yetiversin. İyi hoş arkadaşsın da, biraz abarttın.
    Neyse sağlık olsun bir ay izin verecekler

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

4. ..

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    bunun söylediği 10 seyden 9 u boş masal ego tatmini yapıyor .. muhtemel kredili 3-5 mal alıyor giderse 1-2 kademen veriyor
    Ula ümit hala kuyruk acin var he la ben mal mal 2-3 kademe alır cikarim.Utanmaz sıkılmadan yazarsın .Başarıyi kıskanma .dün safgr 1.96 dan yazdım bugün 2.47 den %90 verdim.derim sabah 9.80 den aldım 10.65 den verdim. Harbiden 2-3 kademe ksikanma çalış seninde olur.cimbeton kıvranıyor dün bak ben yazdım . elektrik kesildi .Aslında senin gibi adamların olduğu hisseye yazmayacam.sonra mal mal bak hisseye

risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

6.  Alıntı Originally Posted by hmk07 Yazıyı Oku
    ..

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Harika tşkler

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. kahraman bey kardesim.. izocamci senin gibi borsaci abileri hizlıca cagir buraya...bunuda gotursunler 40 a...
    bunu
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

8. Ümit cimbetonu 45.20 den tepe tepe kullan tavan yapılacak hissede senin gibi iftiracilar yüzünden bıraktım.sana birazda sen hambalik yap .

Nakit kraldır.

Sayfa 240/761 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •