Anlık derinlik atabilecek ortak varmidir
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlık derinlik atabilecek ortak varmidir
Borsaderinlik sitesi vardı 2 haftadır calışmiyor.. bilgisi olan var mı
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.
Neyse sağlık olsun bir ay izin verecekler
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
..
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ula ümit hala kuyruk acin var he la ben mal mal 2-3 kademe alır cikarim.Utanmaz sıkılmadan yazarsın .Başarıyi kıskanma .dün safgr 1.96 dan yazdım bugün 2.47 den %90 verdim.derim sabah 9.80 den aldım 10.65 den verdim. Harbiden 2-3 kademe ksikanma çalış seninde olur.cimbeton kıvranıyor dün bak ben yazdım . elektrik kesildi .Aslında senin gibi adamların olduğu hisseye yazmayacam.sonra mal mal bak hisseye
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Harika tşkler
kahraman bey kardesim.. izocamci senin gibi borsaci abileri hizlıca cagir buraya...bunuda gotursunler 40 a...
bunu
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Ümit cimbetonu 45.20 den tepe tepe kullan tavan yapılacak hissede senin gibi iftiracilar yüzünden bıraktım.sana birazda sen hambalik yap .
Nakit kraldır.
Yer İmleri