Oyle kaldik sessizlige devam😎 kimse Ne olacagini ongormuyor
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyle kaldik sessizlige devam😎 kimse Ne olacagini ongormuyor
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahtadaki olaya şöyle bakalım
Migros 2.2477 fiyattan çağrı yaparım diyor
Yani bu hissenin en düşeceği.nokta 2.25 peki neden tahtada 2.29 dan 800.000 lot alıcı. Var
Demek çağrıya pek vermeden tahtada bir. Hareketler olacak
Bakalım görelim
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde çağrı rakamı tahtadaki alıştan. 4-5 kademe altta olduğu için çağrıya vereceklerin tahtada satması beklenir
Pek kayda değen satış olmadı daha
Sabah seans açılmadan önce 2.30 dan emir girdim ve hisse alımı yaptım. Benim fikrim şu idi; açıklanacak olan çağrı fiyatı ile ilgili halen bir belirsizlik var. Fiyat netleşmiş değil. En kötü ihtimalle 2.25 olacak. Yani alt sınır belli ama daha yukarılardan bir fiyat olma ihtimali de var. Bu durumda en olumsuz senaryo gerçekleşmiş olsa da 5 kademe maliyetle elden çıkarabilirim. Kendi adıma bu riski almaya değer gördüm. Herkese bol kazançlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Zorunlu pay alım teklifi bedelinin, zorunlu pay alım teklifi kapsamında alınan hisse başına 1,04566 TL'lık kısmı Hisse Alım-Satım Sözleşmesi kapsamında Tesco Overseas Investments Limited tarafından, kalanı ise Migros Ticaret A.Ş.'nin mevcut kaynaklarından karşılanacaktır.
Tesco overseas ıns lmt niçin çağrının yarısını karşılıyor? Bunun sebebini anlayan var mı?
Haklısınız çok ilginç demek kimsenin göremediği bu satın alma sözleşmesinde böyle bir madde konmuş. Niye konmuş o da başka mesele
Ortada bir oyunlar var ama çıkacak yakı da kokusu asıl mesele gene göremediğimiz değerleme raporuna göre tesco ya ödenecek ek paranın kaynağı yaklaşık 1 milyar TL ediyor
Yer İmleri