Artan

286,25 9.99 15:15
92,60 9.98 13:55
295,50 9.95 15:14
81,20 9.95 15:14
56,95 9.94 15:12
Artan Hisseler

Azalan

27,20 -9.99 13:55
39,54 -9.97 15:15
16,09 -9.96 15:14
14,98 -7.3 15:15
38,04 -5.98 13:55
Azalan Hisseler

Ýþlem

7.031.656.256,25 15:15
3.975.797.816,75 15:15
3.631.463.639,40 15:15
3.553.336.736,60 15:15
3.489.045.094,95 15:15
Tüm Hisseler
Sayfa 240/485 ÝlkÝlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon
Arama sonucu : 4041 madde; 1,913 - 1,920 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Sanki bu sefer farklý..
    88 milyon hacim..
    Hsbc aldýðýný vermedi..mal boþaltma yok..
    Yarýnda yüksek volalite devam edecek gibi..
    Yarýn perþembe ve bülten günü..
    Bu hacim dibinden kalkýþ iþaretimi yoksa içeriden bir haber mi sýzdý göreceðiz..
    Siz hissedekiler HÝSSÝZLEÞMÝÞ olabilir belki artýk adýmlarý tarafsýz bakamayabilirsiz..ancak ben bu takas bu hacim ve bu grafikte bugünün sýradan bir gün olmadiðýný öngörüyorum..
    Dipten dönüþteki sinerjiyi yakalamak gerekir..
    Asla ytd..

SM-A515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alýntý Originally Posted by FÝBONACCÝ Yazýyý Oku
    Sanki bu sefer farklý..
    88 milyon hacim..
    Hsbc aldýðýný vermedi..mal boþaltma yok..
    Yarýnda yüksek volalite devam edecek gibi..
    Yarýn perþembe ve bülten günü..
    Bu hacim dibinden kalkýþ iþaretimi yoksa içeriden bir haber mi sýzdý göreceðiz..
    Siz hissedekiler HÝSSÝZLEÞMÝÞ olabilir belki artýk adýmlarý tarafsýz bakamayabilirsiz..ancak ben bu takas bu hacim ve bu grafikte bugünün sýradan bir gün olmadiðýný öngörüyorum..
    Dipten dönüþteki sinerjiyi yakalamak gerekir..
    Asla ytd..

Ne dedim..ne dedim..
    Resmen haberi kokladým..
    %132 bedelsiz..
    Ýçeriden haber sýzmýþ..

3. Hayirlisi olsun bugunden sonra neler olacak bakalim

4. Bu forumda Murat Güler in genel kurulda glry için hisse geri alýmý yapacaðý rtalb için ise bedelsiz vereceði söylenmiþti.

Görünen o ki Murat Güler verdiði sözleri tutmuþ.

Fiyat hareketlerinden baðýmsýz olarak ve hem gulerde hem de rtada yatýrým yapmýþ biri olarak her iki þirketin de iyi yönetildiðini düþünüyorum.

Murat Güler ve þirketleri burada ve diðer platformlarda sürekli olarak kötülenmeye devam ediyor. RTa 2 den 64 e giderken iyiydi de þimdi mi kötü oldu.

Temel analizi iyi yapan biri 40-50-60 lardan RTA almazdý. Ancak þu an ki fiyatlar bana göre her iki þirket için de iskontolu
    Özellikle de gulerde.

Yarýn ne olur bilemem ama piyasa er ya da geç doðru fiyatlamayi yapacaktýr.

5. Hadi Avrupa'yý geçtim bir çok manyak standardý var. Geçenlerde Azerbaycan bile domateslerimizi iade etmiþti, bizimkiler ne yaptý hoop salça fabrikalarýna. Adamlarýn saðlýða zararlý kimyasallar var diye kendi vatandaþýna yedirmedikleri þeyi biz hiç sýkýntýsýz götürüyoruz. Halkýn refah düzeyi bu !
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiðinizde ortadan kaybolmayan þeydir...

6. Ödediðimiz 20 milyon lira pazarlama bedeli, aslýnda satýþ yaomak için aracý olan þirkete mali sigirta ettirmek gibidir. Rýzký onun üzerine yýkýyoruz. Siemens gibi bir uluslararasý boyutta ki dev üzerinden mal satmak çok akýlcý. Siemens kabul etsin yeter, ister çöpe stsin malýmýzý / ister farklý ülkelerde satsýn. Ben paramý her türlü akirim arkadaþ

Hadi tavana kitle de, bý keyif çayý söyleyelim 5 ay sonra nihayet
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

7. 19 yýldýr yöneten zihniyet tarafýndan AHLAK kavramý ve anlayýþý deðiþtirildi, insanýmýzýn her türlü ahlaksýzlýk,hýrsýzlýk,soygun düzeni AHLAK olarak tanýmlandý artýk bu yüzden"ben niye yapmamayým"anlayýþý yerleþti güzel ülkemde,o halde aileden aldýðýmýz gerçek ahlak anlayýþýmýzla bakacak olursak yapmamýz gereken þey haklýyý ve doðruyu söyleyebilmek ve hatta haykýrmak olmalý.....bu tesçilli hýrsýz yinekatagulle yapýyor neden temettü yok sermaye artýþý var?Amaç ortaklarý uyutmak tabiki çalabileceði rakamý yükseltmek!
    Sadece Bu bedelsiz sermaye artýþýný doðru bulmadým,temettüde olmalýydý bu yüzden bu hissede hiç bir beklentim kalmadý satýp çýkýyorum kalanlarý çünkü bu yýlda geçen yýl gibi geçecek,kalýn salýcakla,hakkýnýzý helal ediniz BERAT KANDÝLÝNÝZ KUTLU OLSUN,sevgiler saygýlar....ytd

8.  Alýntý Originally Posted by kutupbaþý Yazýyý Oku
    19 yýldýr yöneten zihniyet tarafýndan AHLAK kavramý ve anlayýþý deðiþtirildi, insanýmýzýn her türlü ahlaksýzlýk,hýrsýzlýk,soygun düzeni AHLAK olarak tanýmlandý artýk bu yüzden"ben niye yapmamayým"anlayýþý yerleþti güzel ülkemde,o halde aileden aldýðýmýz gerçek ahlak anlayýþýmýzla bakacak olursak yapmamýz gereken þey haklýyý ve doðruyu söyleyebilmek ve hatta haykýrmak olmalý.....bu tesçilli hýrsýz yinekatagulle yapýyor neden temettü yok sermaye artýþý var?Amaç ortaklarý uyutmak tabiki çalabileceði rakamý yükseltmek!
    Sadece Bu bedelsiz sermaye artýþýný doðru bulmadým,temettüde olmalýydý bu yüzden bu hissede hiç bir beklentim kalmadý satýp çýkýyorum kalanlarý çünkü bu yýlda geçen yýl gibi geçecek,kalýn salýcakla,hakkýnýzý helal ediniz BERAT KANDÝLÝNÝZ KUTLU OLSUN,sevgiler saygýlar....ytd
    Ýyi kandiller

Temettü için henüz yönetim toplanmadý.

Bý supriz yapýp %50 verir belki
    yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...

Sayfa 240/485 ÝlkÝlk ... 140190230238239240241242250290340 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •