Grafikler aylıktır, aynı şey dolarda oldu...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Kurumun bir ara bana al dediği hisseler, ben almam, alan varsa hayırlı olsun derim o kadar
Borsada ara ara ralli oluyor her ralliyi başka başka atlar eşekler sırtlanıyor, şuan yaşlanan eşklerin sucuk olduğu dönemi yaşıyoruz ama arada bizim suçu günahı olmayan eşekleride öpüyorlar
![]()
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Saygılar bizden Sn thejackalav, iyi akşamlar
Hocam peki ne zaman sürekli düşüşte ya kar ediyo düşüşte zarar ediyor düşüşte borsa çıkıyor düşüşte yükseliyor düşüşte biktirmaya çalışıyor desek zaten ortalık mali olmuş neyini biktiracak 4 lerde diyordum en son düştüğü yer diye ama 2.6 dedi bunu yapan 1 e kadar artık gelir söylediklerim sadece fikir almak ve paylaşmak hepiniz degerlisiniz
Sn. mrbrs borsada fiyatların oluşumu aslında gerçek hayattakinden farksız, örneğin geçen yıl 50 kuruş olan soğan şuan 3 TL, soğan aynı soğan ama fiyatı farklı ( şimdi kimse yok hastalık yok rekolte demesin lütfen, üretimi fazla olan şeylerin fiyatı düşmesin diye çöpe döküldüğünüde gördük ...)
Yine sizin alıp sattığınız Adese’nin fiyatı 2 TL den 19 TL ye giderken şirkete dair ne değişti, ben hemen söyleyeyim hiçbirşey değişmedi, sadece algılar yönetildi o kadar, bu konuyu Aşık Veysel çok güzel dile getirmiş bende linkini imzama koydum 5 dk ayırıp dinleyin lütfen![]()
Helal olsun dün yüzde 3 kusurlere düştü bugün geri 28 bin hacimle geldi Algida yonetilse sayin hocam ne olursa olsun bi halt olmayacağı belli nacizhane düşüncem bide bolundukten sonraki haliyle ilgili bilgi paylasirsaniz malum bilene danışmak sart
Yer İmleri