Sayfa 240/813 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Patron ve Spek benden size bir tavsiye bir yıldan beri habire fiyatı aşağıya basarak toplamaya çalışıyorsunuz, demekki istediğinizi elde edemediniz ki Hale'n baskıya devam ediyorsunuz biraz taktik değiştirin hazır endeks düşerken, hele birde ASELSAN nın düşüşünü alım fırsatı olarak düşünen bir sürü yatırımcı varken fiyatı biraz yukarıya çekerek şansını dene, kanımca pişman olmazsın açgözlülüğün bir anlamı yok yıllardan beri hisseyi taşıtıyorsun bu fiyata olmaz

'Yatırım tavsiyesi değildir.''

2. Biz şimdi bırakalım patronu matronu ! Borsada tam anlamıyla bir felaket yaşanıyor ve daha da yaşanacak görünüyor.Ky hergün geri döner diye umut ediyor ve belki ucuz diye mal alıyor ama önümüzdeki Zarrab davası resmini tam olarak kimse göremiyor.
    Bu kriz alışılagelmiş krizlerin dışında.Dava sonuçlarının ve nelere yol açabileceğinin belirsizliği piyasalara en kötüyü düşündürüyor.Her yükseliş satış fırsatı görülüyor.Şu an bu durumun geri dönmesi için tek bir ışık görünmüyor.Bugün hükümet kanadından dava ile ilgili gelen tek cümlelik bir eleştiri bile borsaya dibi boylattı.Kurbanlık koyun gibi kesilmeyi bekliyoruz.Kim takar Bursa'yı ,Mardin'i,Adana'yı.

.

Ağlama duvarı gibi.

.

4.  Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Biz şimdi bırakalım patronu matronu ! Borsada tam anlamıyla bir felaket yaşanıyor ve daha da yaşanacak görünüyor.Ky hergün geri döner diye umut ediyor ve belki ucuz diye mal alıyor ama önümüzdeki Zarrab davası resmini tam olarak kimse göremiyor.
    Bu kriz alışılagelmiş krizlerin dışında.Dava sonuçlarının ve nelere yol açabileceğinin belirsizliği piyasalara en kötüyü düşündürüyor.Her yükseliş satış fırsatı görülüyor.Şu an bu durumun geri dönmesi için tek bir ışık görünmüyor.Bugün hükümet kanadından dava ile ilgili gelen tek cümlelik bir eleştiri bile borsaya dibi boylattı.Kurbanlık koyun gibi kesilmeyi bekliyoruz.Kim takar Bursa'yı ,Mardin'i,Adana'yı.
    Gördüğü göreceği yer 101300-102200 de kalan gap.Bu kadar panik yapacağınıza varsa fırsatınız bu imkanı değerlendirmeye bakın.Eleştirecek tabii davayı. açıkçası açıklamayı bile kim yaptı umrumda değil.Böyle günler gelir geçer uçarken kaçarken herkes borsacı böyle zamanlarda sadece bu işte gerçekten iyi olanlar ayakta kalır.Ben hep kötü zamanda oluştururum portföyümü.Açıkçası şu günlerde piyasadaki hava beni sizin aksinize kendimi daha güvende hissettiriyor.Ben basın yayın dakiler uçacak kaçacak yazınca korkuyorum.75000-115000 hareketini bile öngörememiş olanlar bugünlerde maşallah borsa gurusu olmuş.

Hele BUCIM 5,06 fiyata yorum bile yapmam.

http://www.dizibox1.com/designated-s...-7-bolum-izle/

5. Sayın Kurtuluş48 sorduğunuz sorunun farkındayım bilerek cevap vermiyorum.Zamanı geldiğinde vericem.Şimdilik herkes üzerine düşen rolü oynasın.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 21-11-2017 saat: 14:28.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Kurtuluş48 sorduğunuz sorunun farkındayım bilerek cevap vermiyorum.
    Madem cevap vermeyeceksin neden ortaya laf atıyorsun, insanların kafasında soru işareti oluşturuyorsun. o zaman bende senin iyi niyetinden şüphe duyarım.

7. ne kadar çakal sürüsü varsa bucime toplanmış : nasıl toplanmışlar bir araya yönetim olarak:
    ZIR-DELİ Y.T.D

8. dun dususte dusmediği için bugun su ana kadar cıkısada sessiz ve duyarsız. her zamanki gibi kendi rotasını ciziyor.

Sayfa 240/813 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •