Sayfa 241/500 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by Enelif Yazıyı Oku
    Ben şimdi bedelliye katılmaya karar verdim (Hayırlı olur inşallah) en geç 2 ocak tarihine kadar hesabımda 8.300 tl nin olması yeterli mi, ayrıca talimat vs bi işlem yapmam gerekmiyor değil mi?
    Bugün ayın 26 sı ya sanki bişey yapmam gerekiyor da tarihi kaçırcakmışım gibi bi gerginim: )
    kurumunuzu arayıp içinizi rahatlatın.
    normal şartlarda para olması yeterlidir.aracı kurum yapar işlemi.
    hayırlı olsun

2. Tamamdır, teşekkür ederim.

3. bu rüçhanın da trade ini yapıyorlardı.Oyak geldi ve 2 milyonu süpürdü.Palanın adamı ise güzel.2.seans kağıdımız hareketli olabilir.
    değilse bireysel yatırımcı ise sınrlı olumlu bence.

şimdi rüçhanını kaptırana 1 liradan ekmek yok artık.gidip pazardan alacaklar.
    ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Enelif Yazıyı Oku
    Ben şimdi bedelliye katılmaya karar verdim (Hayırlı olur inşallah) en geç 2 ocak tarihine kadar hesabımda 8.300 tl nin olması yeterli mi, ayrıca talimat vs bi işlem yapmam gerekmiyor değil mi?
    Bugün ayın 26 sı ya sanki bişey yapmam gerekiyor da tarihi kaçırcakmışım gibi bi gerginim: )
    İşte olay tam da bu millet bedelliye girsin diye uğraşıyorlar bence korkunç bir oyun oynanıyor rüçhan böyle tavan olmaz mal almak isteyen daha yavaş alır gün sonunda tavan yapar bence 2 sean aynı şekilde daha fazla mal yedirmiş olarak geri döneceğini düşünüyorum bence küçük yatırımcı dikkatlı olsun

5.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    bu rüçhanın da trade ini yapıyorlardı.Oyak geldi ve 2 milyonu süpürdü.Palanın adamı ise güzel.2.seans kağıdımız hareketli olabilir.
    değilse bireysel yatırımcı ise sınrlı olumlu bence.

şimdi rüçhanını kaptırana 1 liradan ekmek yok artık.gidip pazardan alacaklar.
    ytd
    malımıza sahip çıkalım..
    ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    malımıza sahip çıkalım..
    ytd
    Çıkalım[emoji41][emoji41][emoji41]

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bu hissede resmen dalga geciliyor yatırımcıyla. +12 den -0,88'e. SPK ne iş yapıyorsun sen burada ciddi manipilasyon yapılıyor UYUYORSUN...

8. Neler oluyor arkadaşlar bir anda 1,27 TL sonra 1,13 tl

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 241/500 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •