Sayfa 242/501 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Kapanışı kaçta yapacak tahminleri alayım ben 2.16 diyorum 2.29 üzeri kapanış yaparsa foruma anırma sözüm var onu da unutmadım merak etmeyin )
    Tamam sen haklı çık üstad 2.15 olsun ... ama yukarı yapması lazım...

2. 2.19+ iyi olur, olmasa da olur ..
    zor ama varsa day-trader düşünsün, bizi bağlamaz..
    Son düzenleme : SR-71; 03-08-2017 saat: 16:53.

3. İyide metroyu niye bastın 😂😂👍

4. ağıtrlıklı ortalaması 2,20 çok merakl ediyorum kaç kapatacağını 2,20 üzeri kapanışlar dönüş sinyali verir.yarın daha sert hareketler oluşabilir.izleyelim görelim ytd

5.  Alıntı Originally Posted by KLAVYE Yazıyı Oku
    ağıtrlıklı ortalaması 2,20 çok merakl ediyorum kaç kapatacağını 2,20 üzeri kapanışlar dönüş sinyali verir.yarın daha sert hareketler oluşabilir.izleyelim görelim ytd
    Nerde kaparsa kapasın... önemli değil ... hatice değil netice önemli olan...

6.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Kapanışı kaçta yapacak tahminleri alayım ben 2.16 diyorum 2.29 üzeri kapanış yaparsa foruma anırma sözüm var onu da unutmadım merak etmeyin )
    Üsdat gene haklı çıktın alamadım ama bekliyorum. Süzülürse alacağım... 👍

7.  Alıntı Originally Posted by touch Yazıyı Oku
    Üsdat gene haklı çıktın alamadım ama bekliyorum. Süzülürse alacağım... 👍
    Mevzu haklı çıkmak filan değilde ben ciğerini bilirim bu ş...sizlerin bunun speği çakal bile değil tam bir leş ş...siz bildiğin sırtlan yoklama çekiyor o hacimle bizde yedik...Gidiyor diye yukarlardan atlayan olmamıştır umarım..Malı toplayamıyor şimdi aşağı basacak muhtemelen ama kimse mal vermiyor...Hacim yok..Mal herif atsa şöyle 3 civarına herkes verip çıkacak zaten ama mezarcı bunlar ölü soyucu tek tek lot sayarlar kimde ne var bilirler...Ölü fiyatına da almaya çalışırlar...

8.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Mevzu haklı çıkmak filan değilde ben ciğerini bilirim bu ş...sizlerin bunun speği çakal bile değil tam bir leş ş...siz bildiğin sırtlan yoklama çekiyor o hacimle bizde yedik...Gidiyor diye yukarlardan atlayan olmamıştır umarım..Malı toplayamıyor şimdi aşağı basacak muhtemelen ama kimse mal vermiyor...Hacim yok..Mal herif atsa şöyle 3 civarına herkes verip çıkacak zaten ama mezarcı bunlar ölü soyucu tek tek lot sayarlar kimde ne var bilirler...Ölü fiyatına da almaya çalışırlar...
    Aşağı basacaksa alım yapmak lazım... endeksin geldiği seviye göz önüne alınırsa bu fiyatlar uygun gözüküyor. Sampi ve bostan gıda olayı hala beklenti tahsisli fiyat spk tarafından red edildi. Ama bakalım yönetim ne karar alacak... kağıtta aslında beklenti var ama spek kardeşimiz çok aç gözlü ...

Sayfa 242/501 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •