Sayfa 241/501 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by touch Yazıyı Oku
    Hocam ne demek istiyosunuz... almayalımmı ... alınmasın ...kimse almasın diyorsanız borsaya niye açılmış şirket... ne yapalım.. sadece seyredelimmi... anlamadım.. ama neyse ???
    aman hocam kesinlikle yanlış anlaşılmasın al yada alma demiyorum... demek istediğim milletin gazıyla alım yada satım yapılmaması...bu kağıt için yazımda belirttiğim laflar çok geçiyordu onlara ithafen yazılmış bir yazı... çok ta kazandırabilir çok ta kaybettirebilir... o sizin risk iştahınıza kalmış... bu gurubun kağıtlarını çok almış satmışlığım var... bir miktar bende aldım o da benim risk iştahım

YTDeğildir...

2.  Alıntı Originally Posted by cordoba Yazıyı Oku
    nisandı mayıs oldu mayıs geçti haziran haziran bitti temmuz oda bitti şimdi ağustos... zaten bi kağıtta fiyatlar tarihler havada uçuşuyorsa havada tokat kokusu vardır uzak durucan
    diyeceksiniz 5-10 olmaz mı olur 1-2 ayda gider isterse ortam oluşmuşsa olur ama oluşmadıysa basar 1 liraya 3 senede süründürür...
    riski göze alıyosan sıkıntı yok ama sonra tokadı yiyince yok ben zaten uzuncuyum 3 sene 5 sene beklerim (sanki düzenli yüksek temettü veren endeks ile orantılı yükselen bi kağıt)
    düşürsün düştükçe ben alıcıyım (mubarek sanki soroz ) bi atasözü geldi aklıma " yumurtasına sepet yetiştiremezsiniz"
    demiyeceksin...

YTDeğildir...
    Bu kağıt 7 liralardan 3 hafta içinde 90 kuruşa indi hemde bir kere seans durdurma yaşanmadan sonra arkadaşın dediği gibi 3 sene bekletti insanları...ki hala maliyetine gelmemiş insanlar tanıyorum ne kadar ortalama yaparlarsa yapsınlar...Galibin çakalları o zamanda burda 10-12 olacak diye naralar atıp kendileri çoktan boşaltmışlardı malı...Onlar kendilerini çok iyi bilir...Arkadaş çok güzel özetlemiş konuyu...Kimsenin lafıyla iş yapmayın...Onlar size malı pazarlayıp sizin kanınızla beslenen çakallar adı üstünde çakal...C grubu B grubu kağıtlar ağır risk içerir arkadaşın yazdığı gibi hele G.Ö. kağıdı ise çok daha fazla...O yüzden tüm paranızı böyle bir kağıda gömmeyin...Belirli bir kısmını riske edin...Geçen gün yazdığım gibi 60 kuruşta olsa 5 lirada olsa hiç şaşırmayacağım içi bomboş bir şirket...Çıkarken deli gibi çıkarda, ama ineceğiniz yeri önceden belirleyin çok açgözlü olmayın..Çünkü basacakları yeri sadece onlar ve itleri bilir ve malları boşaltmaya başlarlar...Siz vermediyseniz kucağınızda nur topu gibi evladiyelik senetleriniz olur.En talihsizlerde onların mal boşaltmaya başlayıp çakallarının forumlarda sağda solda fiyat empoze etmeye başladıkları anda alım yapan ky grubudur...Bu adamlar ve itleri parayı böyle kolay kazanırlar işte...YT değildir...

3. 2.11 e yazmış olduğum alım emrini iptal ediyorum yarın h.sonu kapanışını 2.05 civarlarında bekliyorum kesinlikle yt değildir herkese bol kazançlar...

4.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    2.11 e yazmış olduğum alım emrini iptal ediyorum yarın h.sonu kapanışını 2.05 civarlarında bekliyorum kesinlikle yt değildir herkese bol kazançlar...
    2.10 da ben alırım sizi bilmem...👍Alırım 2.05 de tamamlarım.. portföyümün 1/2 si ile alım yaparım ... ytd değildir...

5. tahminlere 2,10 altında kapanış görülmesi zor diyerek katılmış olayım. bol şans.

6.  Alıntı Originally Posted by SR-71 Yazıyı Oku
    tahminlere 2,10 altında kapanış görülmesi zor diyerek katılmış olayım. bol şans.
    Bu kadar terane yaptıklarına göre sıkıştılar herhalde aşağı yapmakla korkutuyorlar. Aşağıyı göze alıyor demekki vatandaş yukarı yap istediğin mal gelsin... niye bu kadar kasıyolar anlamış değilim...

7. Garibim metro gidecek bunun yüzünden gidemiyo... ya başkan sal gitsin veren verir kasmayın bu kadar... 👍👍👍

8. Kapanışı kaçta yapacak tahminleri alayım ben 2.16 diyorum 2.29 üzeri kapanış yaparsa foruma anırma sözüm var onu da unutmadım merak etmeyin )

Sayfa 241/501 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •