Sayfa 242/864 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 6906 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Şirket sakarya organize sanayinde faaliyet gösteren Atasan metal firmasına 240 bin adet buzdolabı kapı menteşesi yaptırmış geçen hafta itibariyle toplam 120 bin adet buzdolabına tekabül ediyormuş. Haber taze bilginize...
    Yıllık siparişin bir kısmıdır bu , genelde aralık ayında sipariş veriyorlar , düşük fiyat vb den yararlanmak için , geçen senede belki başka bir firmadan yapmışlardır , normal bir durum, öyle hemen havaya girmeye gerek yok

Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Dostum Braine sayıp sövmüyorsundur değil mi şimdide 😂😂😂
    Yook niye öyle bir şey yapayım isteyen 22 23 ten satabilirdi. Son iki günlük düşüşe rağmen hala 20 TL ye yakınız.
    Sayın Brain in yıl sonu tahmini de başarılı oldu

3.  Alıntı Originally Posted by serdarkazanci Yazıyı Oku
    Off off
    Topik her düşüş ve cikusta olduğu gibi senaristlerle dolup taşmış
    Seviyorum bu topigi günü gününü tutmuyor
    Serdar kazancı sen seviyorsan bizde seviyoruz be kardeş 😂😂👍👍

Grafik için yorum yapan herkese teşekkürler
    Egeen o zamanlar işçi çıkardığını okudum ama bilançolar ile ilgili pek bilgiye ulaşamamıştım
    Desteksiz gittiyse desteksiz dönmesi normalmis

Sildim kafamdan karşılaştırmayi

5. [QUOTE=CahilCuhela;4026203]Yook niye öyle bir şey yapayım isteyen 22 23 ten satabilirdi. Son iki günlük düşüşe rağmen hala 20 TL ye yakınız.
    Sayın Brain in yıl sonu tahmini de başarılı oldu [/QUOTE braine sevgiler , severim böyle adamları

6. Şirket yönünü ihracata çevirdi ve o yönde agresif büyüyor...kısa vadeli git geller olması çok doğal..döviz kurundaki 20 kuruşluk artış 4.çeyreğe çok olumlu yansıyacak..3.çeyrek yurtdışı satışlar %54 seviyesindeydi bu çeyrek %60 a dayanır diye düşünüyorum..citinin takasındaki artışı sebebi bu olsa gerek..karelde de aynı süreç var hisseler yerliden yabancıya geçiyor...

7. Yazılan jenerik senaryolardan çıkarırım sonuç;
    Doğru yoldasın.
    Portföyün tamamı klmsn....
    50 lot dzgyo var.
    Bari onuda satıp klmsn alıyım.

Allah herkesin gönlüne göre versin!!!

Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Grafik için yorum yapan herkese teşekkürler
    Egeen o zamanlar işçi çıkardığını okudum ama bilançolar ile ilgili pek bilgiye ulaşamamıştım
    Desteksiz gittiyse desteksiz dönmesi normalmis

Sildim kafamdan karşılaştırmayi
    O zaman ben de egeen vardı. Enver geldi tahtayı bozdu. 30 dan topladı 100 den vermeye başladı ve en büyük 60 lardan sattı. Egeen de herhangi olumsuz bir durum yoktu. Enver gibiler alıcı buldumu satar acımaz. Çünkü o kadar mal başka türlü eritemez. Klima da hacim düşük Enver in satacağı bir alıcı yok.
    Ama unutmayın mali çok uygu satar çünkü alıcı lazım. Enver'in burda olduğunu ben pek düşünmüyorum çok sığ bir tahta. Hacim lazım öncelikle

Sayfa 242/864 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •