Grafik için yorum yapan herkese teşekkürler
Egeen o zamanlar işçi çıkardığını okudum ama bilançolar ile ilgili pek bilgiye ulaşamamıştım
Desteksiz gittiyse desteksiz dönmesi normalmis
Sildim kafamdan karşılaştırmayi![]()
[QUOTE=CahilCuhela;4026203]Yook niye öyle bir şey yapayım isteyen 22 23 ten satabilirdi. Son iki günlük düşüşe rağmen hala 20 TL ye yakınız.
Sayın Brain in yıl sonu tahmini de başarılı oldu[/QUOTE braine sevgiler , severim böyle adamları
Şirket yönünü ihracata çevirdi ve o yönde agresif büyüyor...kısa vadeli git geller olması çok doğal..döviz kurundaki 20 kuruşluk artış 4.çeyreğe çok olumlu yansıyacak..3.çeyrek yurtdışı satışlar %54 seviyesindeydi bu çeyrek %60 a dayanır diye düşünüyorum..citinin takasındaki artışı sebebi bu olsa gerek..karelde de aynı süreç var hisseler yerliden yabancıya geçiyor...
Yazılan jenerik senaryolardan çıkarırım sonuç;
Doğru yoldasın.
Portföyün tamamı klmsn....
50 lot dzgyo var.
Bari onuda satıp klmsn alıyım.
Allah herkesin gönlüne göre versin!!!
O zaman ben de egeen vardı. Enver geldi tahtayı bozdu. 30 dan topladı 100 den vermeye başladı ve en büyük 60 lardan sattı. Egeen de herhangi olumsuz bir durum yoktu. Enver gibiler alıcı buldumu satar acımaz. Çünkü o kadar mal başka türlü eritemez. Klima da hacim düşük Enver in satacağı bir alıcı yok.
Ama unutmayın mali çok uygu satar çünkü alıcı lazım. Enver'in burda olduğunu ben pek düşünmüyorum çok sığ bir tahta. Hacim lazım öncelikle
Yer İmleri