bizim ülkemizde borsacı olmak yanardağ etrafında selfi çekmek gibi heycanlı,zevkli,riskli çünkü tüm bu duygular mutluluk hormonlarını tetikler beklentin olursa mutluluk hormonların tavan olur tersi durumda taban olursun ...
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Valla belleklimiye katılıyorum pazartesi belli edecek kendini gelecek için, 20 üzerine atıp devam derse bende varım derim alta giderse benden bu kadar der çıkarım , cuma karambole geldi iran yüzünden hemen hemen her hisse sert düştü onun için pek belirleyici olmuyor , eğer pazarteside düşerse belliki sat-al yapıyor adam 17,20 ye kadar yolu var,
Ayrıca 25 Tl civarı beklenti var çoğu kimsede ben dede aynı , ama bu adamlar bunu bilmiyor , araştırmıyor mu , bu forumu bu adamlarda görmüyor mu , bence 25 e kolay kolay getirmezler yoksa hepsi üzerine kalacak , fk da 6 oldu bu konjonktürde çokta düşük görünmüyor , hakkımızda hayırlısı keşke 23 te satsaydık , artık tek beklentimiz 4.çeyrek kur yükseldi ortalama stok etkisiyle ihtacat karına okumlu yansıması ,
Ayrıca enverdede hala yüklü mal var görünüyor , ara sıra yine böyle ataklar yapıp mal boşaltmaya devam edecektir
Egeen ile ilgili grafiktede , egeen çok kötü bir mali tablo açıklamıştı galiba dolayısıyla fk felen patlamıştı , ve enver herşey kötü olmasına rağmen hala hisseyi götürüp 100 tl seviyesine getirmişti , ondan sonra mal boşaltmaya çalışmıştı , grafik benzerliği ile hemen yorum yapmayın birde onun arkasındaki olaylara bakın bence , eğer mali tablo patlamasaydı o egeeni kimbilir kaçtan bırakırdı enver , birde gezi , fetö gibi saçma sapan olaylarda vardı o zaman ,eğer 4.çeyrek mali tablo patlamazsa bunun 2020 de iyi geçer , bence enver şirketin 4.çeyrek finansal durumunu biliyordur ,
Birebir aynı görüşteyim kardeş 👏, en az 100 kere söylemişimdir klimasan benim için temettü hissesi , bir defa sat al yapalım dedik çok az bir miktarı ile ama bu adamlar bu seviyelerden her geleni alıyorsa hikaye güzel , ha 20 den geri döner ha 17 den döner onu artık enver ağa bilir , ama süre azaldı buda bir gerçek , 4.çeyrek bozarsa temettüyü de beklemem kaçar giderim , kur yükselirken tablonun operasyon kısmı bozuluyorsa kötüdür ihracat şirketinde ,
Yer İmleri