Aftika güney yarým kürededir. Güney yarým kürede þimdi yazdýr. Hoþ afrikanýn kýþý yazý hep sýcaktýr.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah aþkýna benzemiyor mu ?
Lütfen siz de yorumlayýn. Biri çýksýn desin ki ayný þeyler yaþanmaz![]()
Egeen'in 100 tl olan zirvesi bizde 23.30'a denk geliyor. Egeen Enver'den sonra 100 tl'yi ancak 3 yýl sonra görebildi.
Klimanýn finansallarýyla bir gram leke yok ama bu Enverler aklýmdan çýkmýyor ya. (Özellikle gelip gaz verenler de türemeye baþladý !)
En azýndan þunu söyleyeyim hisseye bu fiyatlardan girecek ky'nin ciddi anlamda dikkatli olmasýnda fayda var.
Girseniz bile 50günlük ortalama altýnda kapanýþlarý ciddi stop seviyeleri olarak deðerlendirip girin. Kesinlikle ytd.
Özellikle sayýn Sekiz sizden ve hissede eski olanlardan bir yorum bekliyorum bu konu üzerinde kafa yormalýyýz çünkü bi þeyler yaþanacaksa o zaman çok yakýn görünüyor.
Enver'in iþlem yaptýðý kesin mi?
Son düzenleme : Belekkimi; 04-01-2020 saat: 08:51.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Valla öyle bir grafik attinizki ne diyeceðimi þaþýrdým. Grafikleri üst üste koyun neredeyse birbirinin aynýsý. Tarihleri bile ayný. Benim baktýðým grafikte 69 görmüþ sonra 29 dip yapmýþ ve bugün gelinen nokta 566 TL..
Þimdi iþi söyle baðlayayim. Evet hissede bir spek var deniyor. Peki hissenin buna ihtiyacý mý var. Asla.
Son söz: Enver vs bilmem tanýmam da. Ýlk kezde bu hissede duymuþtum adini. Ben hisseyi alýrken bilanço ve beklentilerine bakarak almýþtým. Þuana kadarda bu beklentilerle tutuyorum. Bilançoda bozulma olmadýðý müddetçe devam.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
mühtiþ bir benzerlik var evet ama o zamanki konjoktür çok kötü idi egeen 100 gitmeden 55 tl li fiyatlardan ayrýlmýþrým 2013 te gezi olaylarý olunca bir çok kiþi zarar ederken bu egeen hýzlý bir þekilde çýktý hatta o dönem logo yazýlým ve bir kaç tane daha hisse mühtiþ getiri yaptý tabi ben bunlardan çýkmýþtým diyeceðim o ki o dömen de ülkede sýrasý ile gezi olaylarý ardýndan 17-25 ve deðiþik feto olaylarý taaaki 15 temmuz ve geçen yýla kadar bir sürü olay oldu bütün varlýk fiyatlarý dolar bazýlý eridi remsen o vakit 100den egeen satýlýrken allta alýcý yoktu belkide çünki algýlamalar çok bozuk ve dolar hala 3 tl altýnda idi þimdi ise altta alýcý mutkala gelecektir yani ben öyle düþünüyorum en azýndan bizim þirket yani klmsn yabancý fonlarýn dikkatini çekiyor zaten hali hazýrda %5 den fazla resmi ortaðýmýz amarikalý bir fon bu yýlki karlýlýklarý da %100 üzerinde neden çýksýnlar eðer o fon çýkar birde enver çýkar sa bir de big boða çýkarsa o zaman dediðin gerçekleþir ki bu da bizim ülke olarak çok kötü bir ortama girmemiz ile olabilir libya ve iran krizi aklýma ilk gelenler yoksa herþey iyi giderse ki buda kaderleri deðiþir çizgiler üzerinde
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri