Sayfa 242/1003 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Özel fonun peşini hala bırakmadınız sanırım Eskiden daha fazla oluyordu kavgalar şimdi biraz azalmış gibi üstadım.
    Kuramadık gitti özel fonu, içimde ukte kalmış.

Bu arada tanımayanlar olabilir.
    sn admustafa tablomuzun mimarıdır.
    Fonlar konusunda engin bilgiye sahiptir.
    Kendisini burada daha sık görmeyi diliyoruz.

2. Aşağıda unvanlarına yer verilen fonların katılma paylarının ihracına ilişkin izahnamelerin onaylanması taleplerinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

Osmanlı Portföy İkinci Değişken Fon
    İş Portföy Teknoloji Karma Fon

Aşağıda unvanına yer verilen fonun dönüşüm işlemine izin verilmesi ve fonun izahname tadil metninin onaylanması taleplerinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.

Tacirler Portföy Özel Sektör Borçlanma Araçları Fonu : Tacirler Portföy Borçlanma Araçları Fonu

Sayı 2020/75
    https://www.spk.gov.tr/Bulten

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Helal abicim.10 bine biat etmiyorsun da 2 gundur fon tokezledi.Dunyalarin yikildi yahu.Karakterine uygun degilse, geceleri uyuyamiyorsan mevduatta takil.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    adam yattigi yerden 18m goturuyor yilda.buyuk bankalarin hsyf lari saymiyorum.tacir bunlardan iyi ama daha iyi olabilir.sonucta derinlik goruyor para var .spek yap.bisey yap.

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    DBH doluluk oranı %5 civarında gözüküyor.
    https://www.fonbul.com/FonBulPlus/Ya...yatTablosu/DBH

Genelde emir verdiğiniz kurumla alakalı bir durum. Benim çalıştığım kurumda da özellikle öğleye doğru yaptığım emirlerde benzer problemler oluyordu. Gerçekleşmeme nedeni olarak
    O gün yüklü bir fon alımı girildiği için bizim takasbank bakiyemiz yetersiz gelmiş diye söylenmişti. Çözüm olarak isterseniz tekrar alım girebilirsiniz sizin aleyhinize bir durum olursa biz karşılarız denilmişti ve karşılıyorlardı
    admustafa bey bu siteye göre TKF dolmuş. Alamayacak mıyız artık?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aslında diyorum, şurdan kafa dengi 5-6 kişi bir araya gelelim, güvendiğimiz bir portföy yönetim şirketine gidelim ÖZEL bir fon kurduralım, kurtulalım şu işlerden diye
    Ama sonra da biz önce birbirimize sonra da yönetime karışmaya kalıp kavga edermiyiz acaba diye de düşünmüyor değilim.
    Üstad sen ben Regal onur1064 Webster Foça bey neden olmasın

6. The u.s. Sanctıons agaınst turkey are expected to be announced any day - sources tell reuters

https://mobile.reuters.com/article/a...mpression=true
    Son düzenleme : matac; 10-12-2020 saat: 21:32.

7.  Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Üstad sen ben Regal onur1064 Webster Foça bey neden olmasın
    Kavga çıkmazsa olur

8.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    admustafa bey bu siteye göre TKF dolmuş. Alamayacak mıyız artık?
    Tam emin değilim ama bu durum portföy yönetim şirketine bağlı birazda yeni pay ihraç etmeden %120'ye kadar çıkabiliyor doluluk oranı fonlarda. Şu an TKF %102 gibi bir doluluk oranına sahip demekki pay satışına devam ediyor fon. İlerleyen günlerde doluluk böyle devam ederse yeni pay ihracı yapacaktır fon diye düşünüyorum.

Sayfa 242/1003 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •