Sayfa 242/303 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Sayın mohikan burada hiçbir karşılık beklemeden , hiç kimseye ayrımcılık yapmadan bilgisi ve tecrübesi ölçüsünde yardımcı oluyor. Her söylediği doğru çıksaydı sizce şimdi nerelerde olurdu bir düşünün.
    Pin rumuzlu kişi bu forumu takip edenlere ve özellikle sayın mohikan a özür borçlusun. Ha özür dilemem diyorsan da takip etme burayı. Bu kadar........

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

2. Sn mohikan bey soruyorsunuz ve sayimini yapiyor. Eger ki hisse sayima gore hareket etseydi o zaman teknikcilerjn gokdelenlerde oturmasi gerekirdi. Hisse hakkindaki bilgine son bir kez sayu gozuyle bakiyorsun. Hepsi bu. Al veya sat kimin umurunda... bu sayfaya saygi lutfen...

borsa ogrencisiyim ogreniyorum

3. Sayin !!pin.
    Ifade ve soyleminizin hos olmadigini soylemistim. Size bu forumda hirsiz, kopyaci, taklitci, ,akilsiz, cakma, tağşiş ustasi, ozenti gibi ifadeleri gercek Pin ustadin nickname ni bilerek ve isteyerek ondan once uyaniklik yapip kapmanizdan dolayi kullansam. Ne hissederdiniz. Bu ifadeler yakisik alirmi. Herseyden once saygi. Saygili olursaniz yazdiklariniz dikkate alinir. Inanin aklimda yazdiginiz seylerden birsey kalmadi. Pin nicki benim icin bundan sonra saygisiz biri olarak aklimda kalacaktir.
    Birde bu formu takip edenler bilir organize olmus gibi biri tetikcilik ve provakasyon misali hakarete saygisizliga baslayinca pesinden ayni tipler ŞAKŞAKcilari geliyor..cok ilginc
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Alıntı Originally Posted by Pin Yazıyı Oku
    Tek. Bisey sorup cvp isteyecegim.
    Sana gelince tek bir soru demişsin ama maşallah 2-3 sayfa yazmışsın.

Öncelikle bu ne öfke? Kime sinirlendin de gelip burada zehirini kusmaktasın?

Sana tek tek cevap yazacağım. Merak etme.

Öncelikle gerçek bir hikaye anlatayım...

Bizim K.doğum uzmanı yaşça bizden oldukça büyük bir abimiz vardı. İyi bir ultrasonu da vardı.

Ultrason eğitimi almadığı için muayenehanesinde hamilelere bakar ama pek bir şey anlamasa da bebeğin başını kolunu bacağını falan hastalara gösterir, iş cinsiyet bakmaya gelince ise şöyle bir numara yapardı:

Hastaya ve yakınlarına bebeğiniz kız olacak der, hasta kayıt dosyasına ise erkek yazardı.

Bebek kız çıkarsa zaten bilmiş oluyor, erkek çıkarsa hasta yakınları hesap sorunca kayıtlarıma bakayım der, ''bak burada erkek yazıyor, demek ki yoğunluktan size yanlış söylemişim der '' işin içinden çıkardı.

Sen beni twitter'a çağırıp duruyordun? Benim 4 yıldır twitter hesabım olduğu halde bunu aktif olarak kullanmıyorum.

Çünkü bu ortamda ne tür sahtekarlıklar yapıldığını gayet iyi biliyorum.

O yüzden o aleme henüz girmiyorum ve girmeyi de düşünmüyorum.
    DUHUL : 1999

Kavgalar başlamış taraflar yerini almış demek borsa için çanlar çalmaya başlamış. Herkese başarılar.

https://youtu.be/ezxwm-HEx84

6. Sayın mohikan bu doğru mıdır?

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/haber...ohikandir.html

GT-N8013 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pin Yazıyı Oku
    3.95 gorulup asagi geldiginde 4 ustu hedef berein aradan 7 aygeçti 3.48-49 lar goruldu halende 3.53 ama ahkam kesmektesin halen
    Esas mevzuya geçmeden önce şunu ifade edeyim.

Hisse.Net herkesin doğru-yanlış ERKEKÇE teknik,temel analizlerini ,yazılarını paylaştığı bir platform...

Burada twitter gibi zırt pırt geriye dönüp twit silme hakkın yok.

Yazdığını kopyalayıp sildikten sonra ileride kullanmak üzere saklayamazsın.

Eski topiğin linkleri kırık, her sayımı arşivimde de bulamıyorum.

Dolar konusunda 3 liradan 4'e doğru uzanan ralliyi 4 ay adım adım yazdım eski topikte.

Endeksin 93 bini geçemeyeceği konusunda yanıldım. Bunu da yazdım. Ocak ayında

Hatta Ekim ayında ve Şubat başında eğer 93 bin geçilirse böyle olur diye GARAN'da şu sayımları paylaştım.

Twitter bülbülleri gibi tutmayan analizleri silip tutanları ''bak nasıl bildim'' diye ahkam kesmeyi de bilirdim.

Ama, bu ERKEKLİĞE SIĞMAZ...

Nisan referandumundan sonra 93 bin geçildikten sonra BIST'te DÜŞÜŞ YÖNLÜ 1 TANE SAYIM YAPMADIM.

Referandum sonrası STAH abiye yapılan terbiyesizliğe protesto olarak 2-3 hafta topiğe yazı yazmadım.

Mayısta şu sayımları attım.

Nihai zirvenin Ağustos-Eylül gibi görüleceğini yazdım.
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    BIST 100...

Dünkü bankaları inceledikten sonra bugün BIST'in 2014 dibinden gelen sayımlarını verelim.

GÜNLÜK...

16 Dalgalık trendin 9. zirvesini yapıyor.

6 minor zirve daha yapacak.

2013 zirvesi sonrası gelen minor zirveler gıdım gıdım geliyor.

En fazla 1000'er puandan ibaret kalıyor.

Bu grafiğin zirvedeki rakamları o nedenle biraz karışık.

Bir de haftalık bakalım. Bu daha sade görünecek.

HAFTALIK...

80 binin ve orta vadeli düşen trendin kırıldığı yılbaşında başlayan 6 dalgalık bir trendin 3. zirvesi yapılıyor.

3 zirve sonrası 100 bin aşılacaktır.

AYLIK...

Elliot tarihinde çığır açıyoruz. Şimdilik dünyada ilk ve tek.

3 yıllık bir trendi ''aylık'' grafiğe sıkıştırarak saydık.

Grafiğe göre mayıstan sonra AYLIK 3 zirve kalmış olup; Eğer son 3 aydaki gibi, yükselen dipler-yükselen tepeler şeklinde, düzeltmesiz devam edecek olursa ( ki global piyasalara bakarsak da öyle görünüyor) Ağustos sonunda BIST zirvesini yapıp 2014'ten gelen trendini bitirecektir.

Eylülden itibaren ise ortalık çok karışacaktır.

Herkese iyi geceler ve bol kazançlar diliyorum değerli kardeşlerim.
     Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    BANKALAR SON DURUM...

GARAN...

KISA VADE...

7 dalgalık trendin 4 zirvesi yapılmış.

9.80 üstünde 3 zirvesi var.

UZUN VADE...

2014 dibinden başlayan bu trend 2013 zirvesini geçmek zorunda.

Çünkü BIST , AKBNK, ISCTR bunu yaptığı halde diğer 4 banka bu zirveleri geçemedi.

2014 dibinden başlayan bu sayımda 10 dalgalık trendin 4. zirvesi 9.80 ile yapılmış.

6 zirve daha yapıp 2013 zirvesi olan 10.53'ü geçmesi gerekiyor.

Bakalım yapabilecek mi?

AKBANK...

UZUN VADE...

Haftalık grafikte basitçe 6 dalgalık bir trend ve 3 zirvesinin yapıldığını görüyoruz.

2014 dibinden gelen bu trendin 10 TL üstünde 3 zirvesi daha olmalıdır.

ISCTR...

UZUN VADE...

AKBNK grafiği gibi haftalık bakınca daha basit ve sade bir sayım ile 5. dalga içinde bulunduğumuz görülüyor.

ORTA VADE...

Orta vadeli grafik ile bu 5. dalganın iç sayımına bakalım.

2016 dibi olan 4 TL'den başlayan 12 dalgalık bu trendin 7.10 üstünde 3 zirvesi daha olacak gibi görünüyor.

HALKBNK...

KISA VADE...

9 Dalgalık bu trendin 12.43 üstünde 3 zirvesi daha var.

TOBO hedefi 15 ama görmesi zor.

UZUN VADE...

2013 zirvesi olan 20.80'den gelen düşüş trendi bitmedi.

Bu çıkış bir tepki dalgası olup ( mavi 4); yukarıda 15.39( mavi 1) yukarı çıkabileceği son noktadır.

Sonra 7.35 altında 5 dibi daha var.

VAKBNK...

UZUN VADE...

Haftalık grafikte 9 dalgalık trendin 3. zirvesini yapmakta.

2013 zirvesine gözünü dikmiş.

2014 dibinden başlayan bu sayım BIST,GARAN sayımına benziyor.

Günlük grafikte 2014 dibinden gelen 15 dalgalık trendin 8 zirvesini yapmış.

6.27 TL üstünde 7 minor zirvesi kalmış ve eski zirvesi olan 7.04 üstünde yeni zirve gelecek gibi.

YKBNK...

KISA VADE...

9 dalgalık trendin 6 zirvesi yapılmış, 4.50 üstünde 3 zirvesi var.

UZUN VADE...

2013 zirvesi olan 6 TL çok uzaklarda.

Yeni zirve yapması zor...

Ancak fazla zaman kaybetmeden kendini uzun barlarla (4.5, 5 , 5.5 şeklinde) yukarı atarsa 3. dalgalar yeni başlamış varsayarız.

Haftalık grafikte şöyle bir projeksiyonla yeni zirve yapar...

Sayfa 242/303 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •