Sayfa 238/303 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: The last of the mohicans

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Son olarak; sen de çok iyi biliyorsun ki FETÖ,DEAŞ,DHKPC,PKK gibi terör örgütleri dünyadaki güç merkezlerinin kullandığı aygıtlardır...

Savaşlarda kendi vatandaşlarını kaybetmek istemeyenler artık bu örgütler vasıtasıyla, bunları kullanarak birbirleriyle savaşıyorlar...

Ben ne ABD'nin ne Rusya'nın ne Almanya'nın ne de bir başka emperyalist sömürgeci ülkenin yanında değilim...

Topunun ALLAH müstehakını versin...

Ben kendi ülkemin tarafındayım...

Ben hakkın ve haklının tarafındayım. Yalancının, düzenbazın değil adaletlinin yanındayım...

Ve ülkemin siyasal islamcı bir rejim/parti tarafından yönetilmesini istemiyorum...

Gözlerinden öperim kardeşim...

Nokta...
    Bu ülke bu güne kadar nasıl geldiyse öylede gidecek inşallah
    BUGÜN KOLTUK UĞRUNA 40 YILLIK SAKALINDAN VAZGEÇEBİLEN, YARIN BAŞKA ŞEYLER İÇİN MİLLETİNDEN BİLE VAZGEÇEBİLİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

2. Bugün dindar geçinen din bezirganları 40 yıldır bu FETÖ denen şarlatanın kıçını yalıyordu...
    Ben de 52 yaşındayım, 40 yıldır bu adamları tanıyorum...
    Fethullah denen şarlatan yobaz adamın Türkiye'ye getirmek istediğini 10 yaşında anlayanlardan birisi de benim....
    O zaman benden büyük abilerim vardı hocaya giden, hepsi Atatürk'ü eleştirir Erbakan'ı överlerdi.
    Türkiye Cumhuriyet'inin kuran hemen herkese düşmandılar.
    Ben de onlara karşı Atatürk'ü savunurdum.

İzmir'de o şarlatanın ilk parlatıldığı 1983-1987 arasında üniversite öğrencisi olarak yurtta hayatımda FETÖ'nün yüzünü bile görmedim. Tuzağına düşürdükleri öğrenci yurtta kalanlarla mücadele edip kavgalar ettik ben ve arkadaşlarım.
    Dolayısıyla mohikan kardeşin düşüncelerine aynen katılıyorum bunlara yakınen şahit olmuş bir kişi olarak. Bu fetöcüler ve destekçileri bu yopraklara gelmiş geçmiş en melun insanlardır....

:

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Günaydın topik; sn Mohikan müsat olduğunuzda Aksa' ya bakabilirmisiniz? teşekkürler.

4. Dün IHLGM -%14 geri gelmesi ile sapmış olduğunuz sayım bozuldu mu Üstad?

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Android mobile app

5. Sn.Ustad,vakit bulabilirseniz Hulk u degerlendirme imkaniniz olabilir mi rica etsem ? Sonsuz tesekkir ediyorum..

TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sn. Mohikan.Bugün gerçekleşen yükselişten sonra Bist100 öngörünüz nedir? Çoğu kişide keskin bir düşüş beklentisi var. Sizin bu konuda yorumunuz nedir?

7. Hocam teşekkürler. Kchol çıkıyor sahol dipten döndü yeniden yükselişe geçti diyebiliriz anladım.selamlar.ytd

8.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    USDTRY...

KISA VADE...

Daralmakta olan bir üçgen içindeyiz.

Eğer borsada ralli artarak devam edecekse 3.51 aşağı kırılıp 3. dalgalar başlar.

Hedefi en azından orta vadeli trend çizgisi olan 3.20'lere inebilir.

Bu ütopik bir senaryodur. Mevcut cari açık ve sermaye girişine göre hemen hemen imkansızdır.

Bence olmaz, ama borsadaki anormal hareketlerin sahibi Londra'dan yönlendirilen döviz piyasasını da etkiler mi?

Sanmıyorum. Ama borsada 150 binleri bekleyenler varsa onlara şunu diyebilirim.

Dolar 3 TL'ye düşmeden 150 binler görülemez.

Şimdi daha komplex bir sayım ile 240 dk'lık grafikte 3.94'ten başlayan kısa vadeli trende bakalım.

18 dalgalık bu sayımın 6 dibi yapılmış. Şimdi bir OBO görüntüsü var.

Eğer OBO aşağı kırılırsa (3.51'den geçiyor) yukarıdaki senaryo devreye girer.

3.15-3.20'lere doğru süzülür.

3.60 yukarı kırılırsa bu senaryo iptal olur.

ORTA VADE...

2016'da başlayan 15 dalgalık trendin 4. zirvesi 3.94 ile yapıldı.

Yeşil iv düzeltmesinin dibi; yeşil i tepesi olan 3.06'ya düşene kadar sayım bozulmaz.

UZUN VADE...

2008'den gelen trend henüz bitmedi.

HAFTALIK grafikte 3.94 üstünde 3 zirvesi var.

Son olarak 2 hafta kadar önce DOLAR BAZLI KISA VADE BIST ve GARAN sayımlarını veriyorum.

İkisinde de kısa vade sayım bitmişti.

BIST 30.745 USD , GARAN 3.0275 USD zirvelerini aşmadıkça ütopik ralli bekleyenler hayal kurmasın.

Ancak buralar geçilirse ondan sonra çok başka şeyler konuşuruz.

O zaman BRICS kategorisinden Mısır, Venezuella, Ukrayna gibi ''ileri demokrasi ülkeleri'' kategorisine girdik demektir.

Bekleyelim bakalım neler göreceğiz?

Tek. Bisey sorup cvp isteyecegim.

Endeksle ilgili 75 asla gecemez 80 imkansiz 85 hayal kurmayin 90 son nokta benzeri birsuru endeks analizi yaptin.

Simdi 150 bin hayal diyosun..

Bu kadsr yanilmana ( hisseler ve usd ons yanlislarini saymiyorum bile)

3 de birini hedef verdigin hisseler enaz 2 ye katladi..

Ve bunca yanilmanda. Sonra twk bir evet hata yaptim endeksi 75 doner 80 imkansiz gibi mesajlar attim..

Yanildim dedigini duymadim..

Sen basarili bir analizt misin kendince??

Sayfa 238/303 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •