Mohikan usta son geliþmeler ýþýðýnda EKGYO denen ocagima incir diken varant tan dolayý hisseyi hafta sonunda bir bakar mýsýn?þimdiden saðol.
Mohikan usta son geliþmeler ýþýðýnda EKGYO denen ocagima incir diken varant tan dolayý hisseyi hafta sonunda bir bakar mýsýn?þimdiden saðol.
merhaba sayýn Mohikan. SKTAS sayabilirmisin.teþekkürler..
Ekgyo yabancý haziranda resmen maymun etmiþ en çok satýþ yaptýkarý hisse. Thyaodaki gibi bir düzen yapabilirler. Yapý kredinin raporunu okudum duruma göre bende varantlarda pozisyon açacaðým bizide normalde içeri aldýlar en azýndan hedge amaçlý yapabilirim. Kaldýraçlý iþlemler çok tehikelidir tavsiye etmem kimseye.
![]()
Sayýn mohikan çocuðunuz için çok geçmiþ olsun.Allah en kýsa zamanda þifa versin.Uygun zamanda aselsan ve odaþ sayýmýný yaparsanýz sevinirim.Þimdiden tþkler....
Deðerli üstadým mohikan. Sayenizde ne kadar yanlýþ hisseler de olduðumu anladým tavsiyelerinizle kararlarima yardýmcý oluyorsunuz. Vaktiniz olursa POLHO ve DOBUR sayýmý yapabilirmisiniz. Emeðiniz için tesekkurler
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn dells,
Cok sukur ki ne kadar yanllis hisselerde zaman kaybettiginizi farketmissiniz. O yuzden de su anda ulkemizin gozbebegi olan, her sene sermayesini katllayarak buyuyen, kurumsallasmis ve yatirimci dostu, bedellsiz ve temettu aiskanligi olan gercek iki tane BLUE CHIP hissesini sormussunuz: POLHO ve DOBUR . Bu isabetli tercihinizden dolayi sizi kalben kutluyorum.....
Allah muhafaza, ya Mohikan Hoca'yi taniyamamis olsaydiniz? O zaman sacma sapan, abudik gubudik hisseerde omrunuz gececek ve hem size, hem de hayalerinize yazik olacakti.
Bol sans diliyorum.
freesky
PS: Bu yaziya alakasi yok, sevdigim llaflar ollldugu icin payasiyorum: "Enayiler olmasaydi, acikgozluler ac kalirdi", "Sen esek olursan, semer vuran cok olur", "Yemeyenin malini yerler".......vs vs vs...
Arkadaþým ben samimi olarak en baþýnda yanlýþ hisseler de olduðumu söyledim ve mohikan beyin butun yorumlarini bastan sona okudum ve 1 haftada portföyümu degistirdim.mohikan beye sorduktan sonra POLHO ve DOBUR almýþ deðilim onlar elimde vardi. Sorup öðrenmeye çalýþmak yanlýþ birseymi. Kinaye ye gerek yok
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mohikan hocam musait oldugunuzda DENGE sayýmý yapabilirmisiniz?
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri