Hisseyi kötülemeye baþladýlar. Demek ki çýkýþta önceki son durak buralar [emoji23]
23090RA98G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Hisseyi kötülemeye baþladýlar. Demek ki çýkýþta önceki son durak buralar [emoji23]
23090RA98G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ben eski yatýrýmcýyým 20 aydýr topluyorum. Bir çok neden vardý. Vardý diyorum çünkü nedenler gerçekleþmedi maalesef.
- 5 yýl temettü sözü vardý ilk yýl çok cüzi daðýttýlar, 2. yýl üstüne yattýlar bedelsize döndüler sonra bedelsiz onaylanmadý çünkü þirket birleþmesi yaptýlar, sonra bedelsizi arttýrýp tekrar baþvurdular ve tüm temettü parasý þirkete kaldý 6 aydýr iþletiyorlar parayý. Hala bekliyoruz bakalým en azýndan bedelsizden faydalanalým diye.
- Yatýrým ve büyüme planlarý güzeldi ama dediðim gibi emlak projesi þuan durduruldu, alýnan avm dönüþüm projesi ileri tarihe atýlýp duruyor, diðer projeler beklemeye alýnýyor vs.
- Tahta yapýcý Piramit ilk aylarda devamlý iþlem yapar tahtaya destek olurdu fakat 10 aydýr tahtada iþlem yapmýyor, sadece seyrediyor, tahtada devamlý bir baský var.
Þuan iþin temal kýsmýndan çok teknik kýskýna bakýyorum. Hareket baþlamamasý için ellerinden geleni yapýyorlar daha ne kadar tutarlar bilinmez ama direnci geçerse kýsa vade de 2.60 dolarlýk eski zirve fiyatý hedef olur. Þimdilik burayý bekliyoruz.
FIKRA BU KADAR
ACEMÞAH VE DUDU ya selamlar![]()
Son düzenleme : Fenerborsa; 15-12-2024 saat: 00:11.
Yer Ýmleri