Sayfa 242/1005 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: Viop LXI

camiye namaza gidiyor
    İbrahim Kalın.. 200 koruma ağır silahlar, kurşun geçirmez camlı araba...
    nereye gidiyon? namaza mı? cepheye savaşa mı?

Git TOKYO camiinde kıl namazını, ne silah var, ne gergin ,asabi,sinirli kavgacı müslümanlar..

Müslüman en iyi sanırım isveçte, tokyoda falan ibadetini yapar,huzurla..

ARAPLARa inen sayısını bimediğimiz dinler var..

4 halifeden üçü öldürüldü,camide,evde..öldürenlerde ateist,müşrik olsa neyse diyeceğim..Onlarda MÜSLÜMAN!!

yenisi gelse onu da bozarlar..

UZAK durmalı bu adamlardan.. ATATÜRK çizgiyi çekmiş ama olmadı!

SÜNNİ velcemmati islam takımı dünyada huzur bırakmamaya kararlı..

2. Bloomberg de konuşmacı bayan yabancı kur riski yüzünden ve bu kura güvenmediği için riskli görüp gelmiyor dedi. Borsaya yabancının gelmesi için ysl USD yükselmeli ya faizler dünya ile rekabet edecek kadar düşmeli. Bu şartlar da borsamiz pahalı gibi şirketler fk larina gore kâr üretemiyor cayır cayır ihracat yapan Arçelik bile zarar açıklıyor çok ciddi finansman maliyeti var. Faizler 20-30 bandında olursa belki o zaman gelirler

bence haziranda başlayan düzeltme kasımda bitti. grafiğe usd haftalık - aylık bakarım. banka, X100 sınai, holding taşıyorum. bir lot bile satmam. viopcu forumdaşlara başarılar. dikkat edin kısa vade hareketlerle paranızı öğütmesinler.

Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Burada olsun diger mecralarda olsun yazılanları hayretle okuyorum , şu anki yönetime karşı biri olarak kimlerle beraber hareket ediyormuşum diye kendime soruyorum, Esad'ın devrilmesinden niye bu kadar rahatsız oldunuz.
     Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Yazdığımı anlayan anladı çok önemli degil ,
    Uzun süredir yazmıyorum ben 15 sene önce bu site sayesinde borsada yatırım yapmayı öğrendim çok değerli insanlar vardı ama gereksiz kavgalar ( ego yarışları veya siyasi kavgalar) yüzünden bir çoğu yazmayı bıraktı bende sadece yonelimi takip için kullanıyorum.
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    ben yine elveda diyorum .. teknik analiz ,temel analiz , dalga analizi vs . topiğe bu anlamda destek-emek veren fikirlerini samimi biçimde paylaşan iyi niyetli tüm arkadaşlara teşekkürler hakkınızı helal ediniz...benden yana helal olsun .. gönlünüze göre olsun .

polemik .. ego ..algı.. saçmasapan muhabbet vb farklı psikolojik dürtülerle iyi niyetli olmayan amaçla yazanlarıda kınıyorum .. ve başaramayacaklarını/başaramadıklarını tahmin ediyorum .. selametle ..
    ..........+1👍👏

5. Metropol Haber
    @metropolmedya_
    ·
    1 sa
    Bakan Şimşek: Vergilendirilmemiş bir alan bırakmama gayesindeyiz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. ykb harici x bankasinin y bankasini satin alma ihtimali yuksek
    x de yonetim degisikliginden sonra haberleri piyasaya duser herhalde
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    ben yine elveda diyorum .. teknik analiz ,temel analiz , dalga analizi vs . topiğe bu anlamda destek-emek veren fikirlerini samimi biçimde paylaşan iyi niyetli tüm arkadaşlara teşekkürler hakkınızı helal ediniz...benden yana helal olsun .. gönlünüze göre olsun .

polemik .. ego ..algı.. saçmasapan muhabbet vb farklı psikolojik dürtülerle iyi niyetli olmayan amaçla yazanlarıda kınıyorum .. ve başaramayacaklarını/başaramadıklarını tahmin ediyorum .. selametle ..
    Arada uzaklaşmak iyi geliyor. Bence herkes yapmalı...
    Polemik konusu ne yazık ki sosyal medyanın sorunu..
    Yüz yüze konuşulsa 5 dk da çözülecek işler buralarda yıllarca sürüyor...

Umarım tekrar buralarda görüşürüz....

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Metropol Haber
    @metropolmedya_
    ·
    1 sa
    Bakan Şimşek: Vergilendirilmemiş bir alan bırakmama gayesindeyiz.
    Zenginler hariç demeyi unutmuş..

Sayfa 242/1005 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •