En dandik hisseler bire bir verdi endeks hisseleri bile yüzde yuze yakın yaptı biz hala bir kademede vakit öldürüyoruz.yatırımcısına düsman bu patron.yazık hemde cok yazık
En dandik hisseler bire bir verdi endeks hisseleri bile yüzde yuze yakın yaptı biz hala bir kademede vakit öldürüyoruz.yatırımcısına düsman bu patron.yazık hemde cok yazık
1.7 den satanlari yine pişman etmediler.
Yükseliş için 1.68 üzeri kapanış olmalı.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
al sat burda mantıklı gelmiyor bana..stoploss noktası belirleyip izliyorum..mal toplandı görüntüsü var..ytd..
iş yatırım herhalde finansa virmanlamış.. finans da satıyor.. kısaca kağıdın ****liği aynen devam ediyor.
68 oluyor hemen satıs yapıyor mendebur.ahlak yoksunu bir adam işte
Bu herifleri rahatsız edebilecek alışları yapacak güçte birilerinin hisseye girmesi gerekiyor. İnşaAllah bunları kıvrandıracak derecede büyük miktarla alan birileri olur bir gün. 5 yıldır kendileri büyüyor. Halka açık kısma yerine göre enflasyon değeri kadar bile olmayan temettü veriyorlar. Yatırım ilişkilerine bunu söyleyince karımızı paylaşıyoruz diyor. Benim umudum yabancılara kaldı. Belki onlar ışık görür de patronu iplemeden alırlar. Hayırlı kazançlar. Y. T. D.
eskiden severdim guzel hisseydi
yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.
Sn. Keko 11. Ayın satışları ile ilgili bilgi var mı? Ulaşabilirsen paylaşırsan memnun oluruz.
Yer İmleri