3 haftadır bekliyorum
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
 Yeni Üye

Yeni Üye

3 haftadır bekliyorum
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip , 1,56 TL. den aldığı B grubu imtiyazsız hisseleri 1,12 TL. den piyasada gezdiriyor. Öyleyken bunu fırsat bilip de yüklü miktarda alan yok. Bu fiyatlarda uzun bir süre kalacağını sanmıyorum.Bu fiyatlardan alan , hem hisse toplanırken oluşacak mecburi yükselişten hem de hisse toplandıktan sonra hisse fiyatının Galip tarafından şişirilmesinden kazanacaktır. Bu fiyatlar kaçırılmaz gibi görünüyor. Ama yine de ne olacağı belli olmaz. Ben sadece şu andaki durumun tespitini yaptım.
 Yeni Üye

Yeni Üye

Arkadaşlar bunun gibi galip ve metronun kâğıtlarında vakit kaybetmeyin.Bakin ihlas grubu yuzde50 doğan kağıtları yuzde20 kar yaptı.Birakin bu merdiven altı kağıtları.By kağıtlar harekete başlayınca girin yüzde 10 karı görür görmez galibin eline verin.Bunlar kumarhane kağıdı malesef.Ulkemde bunlara musade ediliyor ne yazıkki.
İhlas lar hükümetin değişeceği ihtimalinden dolayı aşırı düşmüştü . Şimdi o düşüşü telafi ettiler. Artık durulurlar. Doğan grubu ise , medyadaki payının satışı dolayısıyla çok yükselip geri dönmüştü .O da bu düşüşün telafisini yapıyor. Bizimkinde ise hikaye yeni baştan yazılıyor.
Son düzenleme : By Akıl; 27-06-2018 saat: 20:22.
 Sadık Üye

Sadık Üye

satış baskısı bitecek mi...
Satıp savurarak 1 TL. ye kadar indirdiği hisseleri şimdi toplamaya başladı. Unutulmamalıdır ki Galip in B grubu hisselerdeki alış maliyeti 1,56 TL. dir. Şu andaki fiyatlarda uzun bir süre kalacağını sanmıyorum. Dağıttığı hisseleri toplayana kadar fiyat 1,50 TL. leri bulur, ondan sonra da hisseyi hangi fiyatlara götürüp satmaya başlar , bunu da ancak Galip bilir diye düşünmekteyim.
 Üye

Üye

Haftaya yukseliş bekliyorum galip bolingerin daraldi senin.
Kapanışa 15 dakika kala , 1,18 TL. fiyattan , birinin , 54.000 adet hisse aldığı da gözümden kaçmadı.Bugünkü bu hareketler , Pazartesi ve diğer günler için beni umutlandırdı.
Yer İmleri