Sayfa 243/1024 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. damacana ve pet şişe su fiyatları tavan yapmış 10 yıldır kullandığım markayı terk etmek zorunda kaldım !! bu zamanda kafasında parlak fikri olup kredi çekip birde hibe edilen yardımları da alıp mutlu mesut yaşamak en iyisi sanırım ! birde ürettiğini satacak bir yer buldumuydu değmeyin keyfine !! maliyetler arttı mı yapar ürünlere zam kendini korur !! tasarrufuna negatif faiz oranları verilip birde üstüne söylenen sana bu bile fazla söylemlerinden bin kere iyi !!

2.  Alıntı Originally Posted by BOZDOĞAN Yazıyı Oku
    Aktif Bank konusunda en tecrübeli CHUCKY68 dir.3 yıl önce bu bankaya yıllık bir takıldı,artık foruma mesaj yazmaz oldu.Hayattamısınız sn. ''Yeşil Parkalı bebek''.....
    bi de üstüne dükkan alınca toptan kayboldu sevgili CHUCKY68.

N boyu bende merak ettim biri tefferuuatli anlatırsa seviniriz

4.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Fiba 14
    Akbank 12.90
    Finansbank 12.60
    Vakıfbank 11
    Ziraat 10.75

Ben günlükte usd alıyorum işinize yararsa kullanın aylık mevduattır 32+
    Fiba ne kadar miktar için verdi bu oranı? Düz mevduatta 13,25 üzeri vermediler çünkü ısrarla sormama rağmen 1 haftadır. Swapta geçen hafta 13,70-13,80 demişlerdi..

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    damacana ve pet şişe su fiyatları tavan yapmış 10 yıldır kullandığım markayı terk etmek zorunda kaldım !! bu zamanda kafasında parlak fikri olup kredi çekip birde hibe edilen yardımları da alıp mutlu mesut yaşamak en iyisi sanırım !
    Once bir Brita al'in, su isini bedavaya getirin, gerisini sonar dusunursunuz.

Aktif bank denilen bankanın mevduat bankacılığı yapma yetkisi yok. Bilmeyen için daha sonra aaa! bilmiyordum diye feryat figan etmemesi açısından hatırlatmak istedim. Eğer bono yada tahvil almak isteyen varsa sürüsüne bereket firmanın çıkardığı bu tip borçlanma araçları var bilesiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Abi boşuna kendini yoruyon boşver..biz senin. 9 liradan süt aldığın zamanı da biliriz..bana geçen senenin temettü verimi en yüksek 10 hissesi lazım..özelden atar mısın?
    bana da yollar mısın sn Dudu.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Aktif bank denilen bankanın mevduat bankacılığı yapma yetkisi yok. Bilmeyen için daha sonra aaa! bilmiyordum diye feryat figan etmemesi açısından hatırlatmak istedim. Eğer bono yada tahvil almak isteyen varsa sürüsüne bereket firmanın çıkardığı bu tip borçlanma araçları var bilesiniz.
    Tek avantajı vade derdi olmaması..

Sayfa 243/1024 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •