Originally Posted by
brbrs123
Sn. Keko 11. Ayın satışları ile ilgili bilgi var mı? Ulaşabilirsen paylaşırsan memnun oluruz.
açıkçası daha sormadım...sorunca arkadaş da bana cevap verirse burada aşağı yukarı bir rakam vererek paylaşırım...bu bilgi özeldir arkadaşlar herkesin sahip olabileceği bir bilgi değil...şirketten tanıdığınızın olması lazım...geçmişte erbosta üç ayın tüm satışlarını bir arkadaş bizim ile paylaşmış idi...
tabi paylaşınca da yer yerinden oynadı...o vakitler sosyal medyada çok da etkili birisi spk yı göreve çağırmış ve gizli bilgiler ortalıkta dolaşıyor demişti...
tabi böyle olunca da bu bilgiyi veren arkadaş tutuşmuş idi...önce topikten moderatör yardımı ile sildirmiştik...sonrasında da sosyal medyadaki arkadaştan rica edilmişti o da paylaşımlarını silmişti...böylece konu kapanmıştı...
bu hissede de böyle bir bilgiyi edinirsek paylaşabiliriz dostlar...özelden 10. ayın bilgisini sancaktar dostumuz ile paylaşmış idik...11. ayın da gelsin bakarsınız kople topikte paylaşırız...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri