Originally Posted by
İSMAİL
seni görmek güzel keko, ben yine aynı hisselerimdeyim, tmpolde de uzun zaman oldu.
Yatırımları bitirdik şimdi bilanço gelecek 14 şubat gibi gelir, ufak bir düzetlme yapmak isterim şirketin ana faaliyet alanı mobılya sektörü.Üretimin yaklaşık olarak %80 i mobılya tabı yapılan yatırımlar sonrası değişmiş olabilir.
ben de seni gördüğüme çok sevindim dostum...açıkçası buraya yazarken senin burada olabileceğine ihtimal vermiyordum..çoktan satıp çıkmıştır diye düşünüyordum...ama yanıldım senin bu sabrına ve vefana da hayran kaldım...tam bir yatırımcı gibi davranmışsın...senin ile ilk görüştüğümüzde fiyatı 3,00-4,00 aralıklarında idi...hisse yaklaşım 5 kat çıkmıştır..performansı bence iyidir...
bu hisseyi uzun süredir takip etmediğim için doğrusu beklentilerini ve yatırımlarını bilmiyorum...ben otomotiv ve beyaz eşya sektörlerine üretim yapıyor sanıyordum...
sen bu hisseyi bize biraz daha tanıtırsan sevinirim...cirosu hangi sektörlerden geliyor ?? yatırımları nedir ve olası ciro ve kara etkisi ne olacak ?? bu yatırımları ne zaman bilançolara tam anlamı ile yansıyacak ??
gerçi hala hisse elimde değildir ama yakın takibimdedir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri