https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post5992103
Çok büyük bir beğeni ile izliyorum sizi ..başarılarınızın daim olması dileği ileafiyet olsun
yemek yani
https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post5992103
Çok büyük bir beğeni ile izliyorum sizi ..başarılarınızın daim olması dileği ileafiyet olsun
yemek yani
Hayat hoş gerisi boş
Burada 100 kerede mesaj yazan var...Ama sürekli short-long dersen bu algıdır.17 YILLIK VOBDA çok kişi gördüm öyle.
Tamam anladık,derler.Ha buraya analiz,alıntı,grafik koyarsan, 1.000 tanede olsa harikadır.
''BİR ifadeyi SÜREKLİ TEKRARLARSANIZ ZAMANLA KİTLELER BUNA İNANIR'' (Hitlerin iletişim uzmanı)
THY için geçen gün röportaj vardı. Geniş gövdeli daha fazla uçağımız olsa daha fazla uçabileceğiz diyordu (747 ve A380 dışındakiler) Tarihi kar yapacağız da dendi sanki.
Anadolu Jet ayrı şirket yapılabilir, Ankara ve Sabiha Gökçen merkezli uçacaklarmış, Sun Ekspres en karlı şirketmiş, 777'ler kargoya dönüştürülecekmiş vs.
Tavan fiyat kaldırıldı ve yüksek fiyattan uçuyorlar bence. Yeni genel müdür eskisi gibi olmayabilir.
Rusya hava sahasının kapanması doğu batı aksını Türkiye üzerine kaydırmış olabilir, normalde Moskova veya Varşova daha iyi bir bağlantı noktası aslında. Körfezde bir çok büyük havalimanı yapılması ile kendi ayalklarına sıktılar, transit yolcuda çok büyük uçaklar nedeni ile avantajları azaldı. İnsanlar çok beklemeden devam etmek isterler ama havalimanı çoğalınca o kadar sık bağlantı verecek yeterli yolcuları bence yok.
Bu arada Kuveyt Havayolları Galatasaray'a sponsor oluyormuş. THY ile codeshare vs yapabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Tesekkur ederim . Hem burda Mert bey dururken baska kimse ekstre falan soramaz . Herkes gorev ve yetki alanina dikkat etsin lutfen. Abka endeks short yap yazmissin da o boku 3 sene once yedim masada 10 milyona yakin biraktim , o gunden beri spotta takiliyorum . Senin icin de bir mahsuru yoksa bu sekilde devam etmek istiyorum .
Bozkurt dedigin gibi herkesin zarari da kari da kendine . Ben sahsen kimseye ekstre sormam bana ne milletin karindan zararindan dimi . Viopda kaybettigim para yaklasik 500 bin pound . Surekli kar ediyorum demiyorum ki bana ekstre sorsunlar . Eskilerden consessus sensor vardi paso kavurma yapardi kar ederdi hic zarar etmezdi . Millet onun pozu inandirici bulmadigi icin ekstre at diyebilir onu anlarim tabi ama bende oyle bir durum yok .
Yer İmleri