Sayfa 244/1003 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Viop XLII

1. https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post5992103

Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Gunde 10 tane yazi yazmamisim bugun 15 olmus , kotamizi doldurmusuz
    Çok büyük bir beğeni ile izliyorum sizi ..başarılarınızın daim olması dileği ile afiyet olsun yemek yani

Abka gorduysen cevap yaz yemege cikacam
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Gunde 10 tane yazi yazmamisim bugun 15 olmus , kotamizi doldurmusuz

Burada 100 kerede mesaj yazan var...Ama sürekli short-long dersen bu algıdır.17 YILLIK VOBDA çok kişi gördüm öyle.

Tamam anladık,derler.Ha buraya analiz,alıntı,grafik koyarsan, 1.000 tanede olsa harikadır.

''BİR ifadeyi SÜREKLİ TEKRARLARSANIZ ZAMANLA KİTLELER BUNA İNANIR'' (Hitlerin iletişim uzmanı)

3. THY için geçen gün röportaj vardı. Geniş gövdeli daha fazla uçağımız olsa daha fazla uçabileceğiz diyordu (747 ve A380 dışındakiler) Tarihi kar yapacağız da dendi sanki.

Anadolu Jet ayrı şirket yapılabilir, Ankara ve Sabiha Gökçen merkezli uçacaklarmış, Sun Ekspres en karlı şirketmiş, 777'ler kargoya dönüştürülecekmiş vs.

Tavan fiyat kaldırıldı ve yüksek fiyattan uçuyorlar bence. Yeni genel müdür eskisi gibi olmayabilir.

Rusya hava sahasının kapanması doğu batı aksını Türkiye üzerine kaydırmış olabilir, normalde Moskova veya Varşova daha iyi bir bağlantı noktası aslında. Körfezde bir çok büyük havalimanı yapılması ile kendi ayalklarına sıktılar, transit yolcuda çok büyük uçaklar nedeni ile avantajları azaldı. İnsanlar çok beklemeden devam etmek isterler ama havalimanı çoğalınca o kadar sık bağlantı verecek yeterli yolcuları bence yok.

Bu arada Kuveyt Havayolları Galatasaray'a sponsor oluyormuş. THY ile codeshare vs yapabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post5992103

Çok büyük bir beğeni ile izliyorum sizi ..başarılarınızın daim olması dileği ile afiyet olsun yemek yani
    Tesekkur ederim . Hem burda Mert bey dururken baska kimse ekstre falan soramaz . Herkes gorev ve yetki alanina dikkat etsin lutfen . Abka endeks short yap yazmissin da o boku 3 sene once yedim masada 10 milyona yakin biraktim , o gunden beri spotta takiliyorum . Senin icin de bir mahsuru yoksa bu sekilde devam etmek istiyorum .

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yenisin.Buradakiler twitterdekine benzemezler..Analitik,ayrıntıları görme vs...noktasında çok iyi arkadaşlar var.

Burada 100 kerede mesaj yazan var...Ama sürekli short-long dersen bu algıdır.17 YILLIK VOBDA çok kişi gördüm öyle.

Tamam anladık,derler.Ha buraya analiz,alıntı,grafik koyarsan, 1.000 tanede olsa harikadır.

''BİR YALANI BİLE SÜREKLİ TEKRARLARSANIZ ZAMANLA KİTLELER BUNA İNANIR'' (Hitlerin iletişim uzmanı)
    Yeni degilim burda yillardir okuyordum yakin zamanda yazmaya basladim .

6.  Alıntı Originally Posted by EmirLondon Yazıyı Oku
    Cok pis gaza geldim bozkurt yoksa atmazdim ekran resmi . Ayrica a1den ve infodan da islem yapiyorum ama onlari atmam nazar deger .
    Bazan akçay abi atıyo, bazan abka abi atıyo arada mertabi atıyo
    Hayır yani bi gün bende gaza gelip resim atarım diye korkuyorum. zararı görseniz dudak uçuklatır,gören kalpten gider
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BIST100 dolar bazlı tarihi dibi 1.36 dolardır(son 14 yıl)...uç,anlık sarkmaları ihmal ediyorum..Hani anlık haber gelmiştir..dolar anında yükselir ama hemen düşer...

şimdi ise 1.43 dolardayız...TÜFE ENDEKSLİ,YANİ DOLARI DÜŞÜREN BİR VARLIK OLMADIKÇA BURADAN HİSSE SATANLAR çok pişman olabilir.yani orta vade ,bence güzel hisselerden demet/ kademeli yapılabilir...

Ha küresel borsalar daha sert düştü.SP500 3.400-3.200 OLDU...son durak bıst100 de;1.20 dolar olur(2008 küresel dip)...oraya gelsin EV-ARABA-BÖBREK VS..NE VARSA SATARAK hisse alırım..

Mesela KOÇ HOL.prensesi YKBNK , zirvesine göre 1/10 dolardan işlem görüyor...

Ama VİOB,başka alem..orada kaldıraç var ve %1 bile çok anlam ifade ediyor.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    TRADE sistemlerin 2 si de (15 daklık) agustos vadede 2.753 ten beri al da...

3 gün önce sat vermişlerdi...bakalım ne zaman sat verecek ve bu al ne kadar devam edecek...

saatlikler max. satışken gelen al biraz daha kuvvetli sinyaldir.
    2.400 üzeri kapanış yaptık..eğer globalde fazla düşme olmazsa buralar İYİ YERLER.

vobda flatım..gün içi bol işlemle dönüp geceye flat takılıyorum.

GÜZEL BİR GÜNDÜ..iyi akşamlar.

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bazan akçay abi atıyo, bazan abka abi atıyo arada mertabi atıyo
    Hayır yani bi gün bende gaza gelip resim atarım diye korkuyorum. zararı görseniz dudak uçuklatır,gören kalpten gider
    Bozkurt dedigin gibi herkesin zarari da kari da kendine . Ben sahsen kimseye ekstre sormam bana ne milletin karindan zararindan dimi . Viopda kaybettigim para yaklasik 500 bin pound . Surekli kar ediyorum demiyorum ki bana ekstre sorsunlar . Eskilerden consessus sensor vardi paso kavurma yapardi kar ederdi hic zarar etmezdi . Millet onun pozu inandirici bulmadigi icin ekstre at diyebilir onu anlarim tabi ama bende oyle bir durum yok .

Sayfa 244/1003 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •