Sayfa 244/1005 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Viop LVİ

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    son 25 gün altın ve ons gümüşte dipten başlayan yükselişler var....bu gelmekte olan bir savaşı fiyatlıyor.......sanırım rusya ve israil iran üçgeninde olacak bir büyük gerginlik...tabi bizim göremediğimiz onların gördüğü bir şeyler var....altın 2000 doları aşmayacak şekkilde dizayn vardı ...böyle sürmesi gerekirken acele şide 2250 dolares üzerinde olması tuhaflık zaten....
    Enteresan hakikaten dayucuğum
    onsa yıllardır beklenilen 2500 doları gecikmeli de olsa gösterecekler heralde
    Hamdım Piştim Yandım

2. KAP: FENER [ ] FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1266068

Şirketimiz hakim ortağı Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 02.04.2024 tarihinde düzenlenen Olağanüstü Genel Kurulu'nda;

Gündemin 5. Maddesi gereği yapılan istişareler neticesinde alınması kararlaştırılan ve Yönetim Kurulu'nun takdirine göre uygulanacak olan aşağıdaki aksiyonların tamamı hakkında, mevcut Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'na görev süresinin bitimine kadar yetki verilmesine karar verilmiştir.

1. Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde; 2023 Süper Kupa müsabakasına çıkmamak veya 2023 Süper Kupa müsabakasına Futbol U 19 Takımı ile katılmak,

2. Önümüzdeki sezondan itibaren iki sezon Türkiye Kupası'na katılmamak veya önümüzdeki iki sezon Türkiye Kupası'na U 19 takımı ile katılmak,

3. Türkiye'de futbol faaliyetlerimiz ile ilgili verilecek kararlardan bağımsız olarak her halükarda yurt dışı yapılanması hususlarında gerekli yol haritasını belirlemek ve hayata geçirmek,

4. Futbol paydaşları dışında yapılan müdahaleler ile Türk futbolunun geldiği ve sürdürülemez nokta itibariyle UEFA ve FIFA'nın ilgili kurullarına gerekli aksiyonların alınması için başvuruda bulunmak.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

yarın asya borsalarına bakmak lazım....oradaki borsaların vereceği önemli olmaya başladı.....yarın işin rengi belli olacak.....

4. Hakan Kara
    Sene başından beri Merkez Bankası rezervlerinden nette 30 milyar dolardan fazla satılmış görünüyor.

https://twitter.com/ali_hakan_kara/s...gMHTRBitg&s=19

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Enteresan hakikaten dayucuğum
    onsa yıllardır beklenilen 2500 doları gecikmeli de olsa gösterecekler heralde
    şuan gümüş dik dik çıkıyor işin ilginci satış ta gelmiyor....geri gelme yok son yarım saat ta......yazdım satış geldi hafiften.....

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    şuan gümüş dik dik çıkıyor işin ilginci satış ta gelmiyor....geri gelme yok son yarım saat ta......yazdım satış geldi hafiften.....
    Bu altıns1 deki tahtaci da çok zalım baskı yapıyor tahtaya, ons rekor kırdı bunun tahtacısı mal kaptırmış olmalı ki paso baskılıyo dayucuğum, sebebi sence ne olabilür
    Hamdım Piştim Yandım

7. Olayı medyaya taşımasalardı iyi olacaktı da neyse ..

https://www.youtube.com/watch?v=Y9sdiJdaujw

9979.25 kapattı ..uzlaşma 10002.75

Tüm dostlarıma huzurlu geceler >
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    kolay mı çekilecez demek.... borsadakiler koç holdigi yıkar
    Bunu Ali. K. bilmiyor muydu. Sosyal medyaya bakıyorum herkes dalga geçiyor . Takımı düşürdükleri duruma bak. Bu saatten sonra şampiyon olsan ne olacak.

Sayfa 244/1005 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •