Sayfa 244/659 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 5267 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Az da olsa verir.
    Ama vermezse iyi olurX
    Yatırım sürecinde nakit iyidir.
    Ytd
    ya zaten veriyprda noluyor kötü gidişatta temel verielri bozuluyor temettü vermekte zorlanıyor eksi nakit akışıyla temettü mü verilir? ....nakit akışını düzeltmesi için vermese tabiki daha iyi... Amerikalı büyük ortak nefes aldırırsa temettü vermeseler keşke... bu ŞARTLARDA 2. TEMETTÜYÜ VERMESE sanılanın aksine ky için daha iyi olur nakit akışını düzeltsin, borç seviyesini düşürsün bu durumda zaten değerlemesi artacaktır yani temettü alamamış olacağız ama Değerlemesi yükseldiği için fiyat gidecektir ordan fayda sağlamış oluruz, tabi gönül isterki hem bilançoları iyi olsun hem temettü versin hem temeli düzeltsin ve temeli düzlttiği için DEĞERLEMESİ YÜKSELSİN fiyatı gitsin bir taşla 2 kuş olsun ama bence şu an şartları uygun değil... bu sene tek temettü yeter.. vasat bir bilanço üstüne temettü veririse temeli bozmanın riski daha fazla olur değerlemesi düşeceğinden fiyatalrın aşağı gitme olasılığı yükselir..3 KURUŞ TEMETTÜ ALACAĞIZ DİYE TEMELİ VE DEĞERLEMESİ BOZULURSA BELKİ ONUN 5 KATI FİYATALRIN AŞAĞI GİTMESİNİ KİM İSTER?. temel verielrini tekrar düzeltmesi için kaç bilanço bekletir? bilinmez de yani sırf temettü vercek diye vasat bir bilançoyla borçluluğun artması nakit akışının daha da kötüleşmesi işi daha kötü yapar, bence yönetimde bize göre yeni gelecek bilançonuun durumuna göre onlara göre bilonço zamanı temel verilerine göre temettü olayını açıklayacak onu bekliyorlar... benim gördüğümü fordun görmemesi mümkün mü :D

NOT BİR ÖNCEKİ MESAJDA YER ALAN AÇIKLAMYI ŞİMDİ GÖRDÜM TAM DA BENİM ANLATTIĞIM MANTIKTALAR Kİ DOĞRUSU BUDUR. ÖNCE DURUMU GÖRECEKLER SONRA DEĞERLENDİRECEKELR
    Son düzenleme : logologo; 10-10-2024 saat: 14:15.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    Yatırımcı ilişkileri 4. Maddeyi yalanladı.

Zaten o açıklamayı yapmak SUÇ.

Dogru cevabı paylaşıyorum
    "İlgili analistin yorumu gerçeği yansıtmamaktadır" demişler. Demek ki analistin birisi gerçekten böyle bir yorum yapmış ve bu yayılarak Ford Otosana kadar gitmiş. Kim olduğunu da onlar biliyordur aslında

3.  Alıntı Originally Posted by oralet_osman Yazıyı Oku
    "ilgili analistin yorumu gerçeği yansıtmamaktadır" demişler. Demek ki analistin birisi gerçekten böyle bir yorum yapmış ve bu yayılarak ford otosana kadar gitmiş. Kim olduğunu da onlar biliyordur aslında
    aslında kmtü niyet yok analist açıklamayı öyle yorumlamış çünkü net olmayan yoruma açık bir cevap vermişler Analiste...soruya böyle bir cevap verirsen o da öyle yorumlar
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. insanın trade yapası geliyor 5 günde yüzde 11 :D AMA trade yanıltır uzun vade abad eder trade yapmak isteyenler bankaya frotoya trade hisse muamelesi yapamam :D düzletmelrde alırım teperlerden satamam :D ne zman satsam hep pişman eder beni öylşe bir kağıt :D

5.  Alıntı Originally Posted by logologo Yazıyı Oku
    ya zaten veriyprda noluyor kötü gidişatta temel verielri bozuluyor temettü vermekte zorlanıyor eksi nakit akışıyla temettü mü verilir? ....nakit akışını düzeltmesi için vermese tabiki daha iyi... Amerikalı büyük ortak nefes aldırırsa temettü vermeseler keşke... bu ŞARTLARDA 2. TEMETTÜYÜ VERMESE sanılanın aksine ky için daha iyi olur nakit akışını düzeltsin, borç seviyesini düşürsün bu durumda zaten değerlemesi artacaktır yani temettü alamamış olacağız ama Değerlemesi yükseldiği için fiyat gidecektir ordan fayda sağlamış oluruz, tabi gönül isterki hem bilançoları iyi olsun hem temettü versin hem temeli düzeltsin ve temeli düzlttiği için DEĞERLEMESİ YÜKSELSİN fiyatı gitsin bir taşla 2 kuş olsun ama bence şu an şartları uygun değil... bu sene tek temettü yeter.. vasat bir bilanço üstüne temettü veririse temeli bozmanın riski daha fazla olur değerlemesi düşeceğinden fiyatalrın aşağı gitme olasılığı yükselir..3 KURUŞ TEMETTÜ ALACAĞIZ DİYE TEMELİ VE DEĞERLEMESİ BOZULURSA BELKİ ONUN 5 KATI FİYATALRIN AŞAĞI GİTMESİNİ KİM İSTER?. temel verielrini tekrar düzeltmesi için kaç bilanço bekletir? bilinmez de yani sırf temettü vercek diye vasat bir bilançoyla borçluluğun artması nakit akışının daha da kötüleşmesi işi daha kötü yapar, bence yönetimde bize göre yeni gelecek bilançonuun durumuna göre onlara göre bilonço zamanı temel verilerine göre temettü olayını açıklayacak onu bekliyorlar... benim gördüğümü fordun görmemesi mümkün mü :D

NOT BİR ÖNCEKİ MESAJDA YER ALAN AÇIKLAMYI ŞİMDİ GÖRDÜM TAM DA BENİM ANLATTIĞIM MANTIKTALAR Kİ DOĞRUSU BUDUR. ÖNCE DURUMU GÖRECEKLER SONRA DEĞERLENDİRECEKELR
    Ben de vermemesi taraftarıyım.
    Rekabetin çetin faizlerin yüksek yatırımların tam gaz gittiği evrede nakit çıkışı az da olsa çok da olsa patron gözüyle doğru olmayan bir şeydir.
    Hisse sahibi yatırımcı ister o ayrı.
    Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Parayi severim.

Masraflar cok artti.

15 kg kedi mamasi 1000 TL artik.
    Mamayla besleme hayvanları sn dudu
    Doğaya uygun beslensinler mamalar sağlıklı değil hayvanlar için.
    Para para nereye kadar.
    Hep meşguliyet yaratıyor parayı yönetmek de yoruyor insanı.

7.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Ben de vermemesi taraftarıyım.
    Rekabetin çetin faizlerin yüksek yatırımların tam gaz gittiği evrede nakit çıkışı az da olsa çok da olsa patron gözüyle doğru olmayan bir şeydir.
    Hisse sahibi yatırımcı ister o ayrı.
    Ytd
    bence kamuoyu yoklaması yaptılar ve gelen tepkilere göre yol alacaklar.

ben versinler derim, hazinedeki mali imkânlar fazlasıyla yeterli.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

8. Bence geleneği bozmamak için küçükte olsa bi rakam verilmeli..Rekabet ve yatırım için para ayrılıyorsa hiç sıkıntı yok,bu iş onların işi sonuçta..

Sayfa 244/659 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •