Sayfa 244/360 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 2878 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: BURCE - Bursa Çelik Döküm Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Tecrube kendini belli eder, heryer de her zaman.
    Bol kazançlar Saygılar
    Okuyup öğrenmeye çalışıyorum Sn thejackalav, şimdilik tecrübeyi nakite çeviremedik

( bazıları tecrübe=yenilen kazılar da diyorlar )

Sizin Dolar/TL konusundaki öngörülenize sadece şapka çıkartılır, ilgili başlıkta okudum ama uzun süre önce yazmamaya karar verdiğim için oraya yazmıyorum

Saygılar bizden, iyi akşamlar.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Okuyup öğrenmeye çalışıyorum Sn thejackalav, şimdilik tecrübeyi nakite çeviremedik

( bazıları tecrübe=yenilen kazılar da diyorlar )

Sizin Dolar/TL konusundaki öngörülenize sadece şapka çıkartılır, ilgili başlıkta okudum ama uzun süre önce yazmamaya karar verdiğim için oraya yazmıyorum

Saygılar bizden, iyi akşamlar.
    Değerli paylaşcım...Çevireceksiniz, takip ediyorum işlemlerinizi.... Lütfen yanlış anlamayın. Bu piyasada az adam kaldı, bakmayın siz yazıp çizenlere. Bu dediğim kalabilenler geleceğin piyasa yapıcıları olacak..
    Zaman, inanç, sağlık ve dostluğa..
    Saygılar
    hakuna matara....memento mori.

3.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Değerli paylaşcım...Çevireceksiniz, takip ediyorum işlemlerinizi.... Lütfen yanlış anlamayın. Bu piyasada az adam kaldı, bakmayın siz yazıp çizenlere. Bu dediğim kalabilenler geleceğin piyasa yapıcıları olacak..
    Zaman, inanç, sağlık ve dostluğa..
    Saygılar
    Yanlış anlamam üstadım sonuçta hepimiz para kazanmaya çalışıyoruz, küçük tahtalarda maalesef sınırlı katılımcı var bazen rakip bazen yoldaş oluyoruz bende elimden geldiğince takip ediyorum

Teşekkürler, herşeyin başı sağlık,
    Saygılar, sevgiler.
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Yanlış anlamam üstadım sonuçta hepimiz para kazanmaya çalışıyoruz, küçük tahtalarda maalesef sınırlı katılımcı var bazen rakip bazen yoldaş oluyoruz bende elimden geldiğince takip ediyorum

Teşekkürler, herşeyin başı sağlık,
    Saygılar, sevgiler.
    Haklısın dostum. Üstad yok.. Bu işi bilende yok. Bu tahtada 3 kurumdan yapıyorum işlemleri bilgine, yanılmanı ve yanıltmayı istemem.
    Saygılar

5.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Haklısın dostum. Üstad yok.. Bu işi bilende yok. Bu tahtada 3 kurumdan yapıyorum işlemleri bilgine, yanılmanı ve yanıltmayı istemem.
    Saygılar
    Anladım, o zaman benim teori çöker

Her halükarda her kağıdın bir sahibi yada yön vereni var diyelim o zaman, benim işlemler zaten belli Gerçi o kurumdaki işlemlerin hepside ben değilim, onların karşılık olarak kullandığı bir yer, yarısı benim yarısı onların işlemi ( lotları değil tabiki )
    Ekmeğimizin peşinde trendi kovalamaya devam,

Saygılar bizden.

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku

.....r.
    allah ilmi isteyene....

parayı istediğine... verirmiş.....bea...!
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

7.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Anladım, o zaman benim teori çöker

Her halükarda her kağıdın bir sahibi yada yön vereni var diyelim o zaman, benim işlemler zaten belli Gerçi o kurumdaki işlemlerin hepside ben değilim, onların karşılık olarak kullandığı bir yer, yarısı benim yarısı onların işlemi ( lotları değil tabiki )
    Ekmeğimizin peşinde trendi kovalamaya devam,

Saygılar bizden.
    Mesajı silmemdeki sebep, gedza topiğinde ki doğru olan son yönetim gönderisidir. , yanlış anlama dostum.
    Saygılar
    Son düzenleme : thejackalav.; 20-11-2018 saat: 21:32.

8. Saygılar bizden Sn thejackalav, iyi akşamlar

Sayfa 244/360 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •