Sayfa 245/964 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: IPEKE - İpek Doğal Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by adoli61 Yazıyı Oku
    Eğer dediğin gibiyse mutlaka çıkar. Sabah dediğim %10 gerçekleşir inşallah. Teşekkürler
    kademeler açık sürekli izlediğim için görünce yazdım. çok aşağı salınca yaklaşık 50000 hisse alıverdiler hemen. döndü geri 40 lardan 50 lere. biz burdayız dediler heralde
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Kapanış, günün en yükseğinden olabilir.Bunlar indikatörleri soğutma hareketleri...

3.  Alıntı Originally Posted by Duzn Yazıyı Oku
    Kapanış, günün en yükseğinden olabilir.Bunlar indikatörleri soğutma hareketleri...
    doğru söylüyosun.. kısa vade rsi 5 dklık 15 dklık tekrardan ateşleme pozisyonuna döndü.. dilerim dediğin gibi olur gün sonu ...

4.  Alıntı Originally Posted by alanyali Yazıyı Oku
    bereketini arttırrsın.
    Eyvallah sağolasın grubun klasik hareketleri patır kütür salarsa hemen verecen abi bir noktadan geri alacan mutlaka yukarı dönüyor grafik okumana gerek yok En az 20 işlem yapmışımdır ani dususlerde 15 defa ben çarptım 3 defa o çarptı 2 de fifti fifti[emoji2][emoji2]

5.  Alıntı Originally Posted by zevahiri09 Yazıyı Oku
    Eyvallah sağolasın grubun klasik hareketleri patır kütür salarsa hemen verecen abi bir noktadan geri alacan mutlaka yukarı dönüyor grafik okumana gerek yok En az 20 işlem yapmışımdır ani dususlerde 15 defa ben çarptım 3 defa o çarptı 2 de fifti fifti[emoji2][emoji2]
    brawo vallaha. beni paso çarpıyolar o yüzden pek al sat yapmıyorum

6. Ver verdim gitti. Allah bereket versin... çok oynaklaştı. Kalanlara bol kazanç...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ben de 480 lot çarpıldım...Hareketsiz beklemek en iyisi

8. Ilk düşüşü baz alarak işlem yapmak gerekiyor yoksa öpüyor genelde seans içi en az 3 tur atıyor ama agresif olduğu için ilk dususten sonrakilerde mucuk mucuk.

Sayfa 245/964 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •