Originally Posted by
bahriyeli
senin BMEKS dediğin firma :
485 mil.net borç (SERMAYESİNİN 4 KATINDAN FAZLA NET BORÇ)
2017 / 9 bilanço 262 mil . zarar (SERMAYESİNİN 2 KATINDAN FAZLA 3. ÇEYREK ZARAR )
şubeleri tek tek kapanan ,akibeti meçhul belkide borsa kotundan çıkacak zor durumda bir firma
sen tutup bunu düzenli olarak 20-25-30 mil.kar yazan üstelik bunu 21.milyon gibi mütevazi sermayeyle yapan , TLMAN ile mukayese edersen ben bunda art niyet ararım
üstelik 5 tl ye düşecek falan gibi maniplasyon kokan yorumlarda bulunursan art niyet ararım
elbette eleştiri olacak ,ben de zaman zaman de kızıyorum ,eleştiriyorum eleştirmek bilgi paylaşmak başka
maniplotik yorumlar başka birşey ,daha 1 ay olmadı halka açılalı firmayı batık ilan ettin
en azından hissede olanlara saygısızlık yapma ,ben kendi adıma incir çekirdeğini doldurmayacak kadar şu an zarardayım ,amma velakin daha çok zararda olanlara var
eğer çok eminsen 3-5 lere düşeceğinden şu an 14 lerde sat kurtul kardeşim ,zarardan kar etmiş olursun
Trader 07 denilen biri vardı ,ben onu diğer forumlardanda tanıyorum ,anasına avradına ,kızına kızanına küfredilmesinden
keyif alan ,meshebi geniş kendine saygısı olmayan gavat ,o kayboldu ortadan türevleri çıktı ortaya ..
Yer İmleri