Sayfa 245/487 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Aynı yerde daha fazla tutamadılar 2-3 kademe kârla çıkın diyorlar mrgyo ikiye katladı oldu ama mrgyo da operasyon bitmesi yakındır acaba ondan sonra bu gidermi o da muamma tabi sabredemeyenler çıkıyor.kesinlikle ytd
    Vay anasına arkadaş 10 gün beklemedik zararla çıktık benim çıktığım hisse tavan oluyor bu kadar şanssızlık olmaz adım gibi biliyordum bu gevşemenin sonunda tavan yapacağını,sabredemeyenler çıkıyor dedim kendimde sabredemedim 😬
    elinde olana bol kazançlar

2. Biraz sabırlı olun, arkadaşlar. Bu hissenin veya bir yıl önce elinizde olan hisselerin durumuna bakınız. Al-satlarla hem zaman hem de para kaybı yaşanabilir. Zarar ve karda stoplarınız olsun. Yatırım yapacağınız hisseyi iyi inceleyiniz, destek ve dirençlerini biliniz ve bu noktaları kullanınız. Kendi açımdan yazayım, parayı kolay kazanmıyorum. Yarın ve önümüzdeki seanslar inşaalah, güzel ve kazançlı geçer. 1.09’a yine dikkat edelim. Hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Buradan salarsa cok pis sovucem

4. Bence dökmek istiyorlar.

5. Saladabilir aladabilir herşey beklenir

6. 99 da iyi karşılanıyor ben alsam hemen geri verir o yüzden almayacam.ytd

7. Arkadaş bu hisse adamların keyfine kalmış.ağa'nın keyfi yerindeyse iyi.amaaa ya keyfi iyi değilse.sahipli hisseler hep böyle.ağa'mın keyfi yerindedir?

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. adamlar nakış işler gibi işliyor hisseyi.. bugün sizce kaçtan kapatır?ytd

Sayfa 245/487 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •