Sayfa 245/539 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 4305 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Şirkete ortak olduktan sonra analiz yapmak doğrumudur?
    Fiyat yukarıda yazmaktadır.

YTD
    Sn.ikigozum oncelikle tesekkurler.boksta yenilen yumruklar sayilmaz skora bakilir bilirsiniz.bir boksor yere dustugu icin degil ayaga kalkamadigi icin yenilirmis.evet dogrusunuz şirkete ortak olduktan sonra bazi noktalari arastirma geregi hissettik.sebebi spk satis onayi verdiginde hissedeydim ve bu platformda daha yorum yazilmadan ben haber alarmi calinca kaptan habere actik baktim.bir sekilde basiretimiz baglandi 7-7.05 araliginda haber geldikten sonra bir sure kaldi ama ben satamadim.mevla ilmi isteyene parayi istedigine verirmis.ben kismete inanan bir kisiyim bundada bir hayir vardir der gecerim.y.t.d.

Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Sn.ikigozum oncelikle tesekkurler.boksta yenilen yumruklar sayilmaz skora bakilir bilirsiniz.bir boksor yere dustugu icin degil ayaga kalkamadigi icin yenilirmis.evet dogrusunuz şirkete ortak olduktan sonra bazi noktalari arastirma geregi hissettik.sebebi spk satis onayi verdiginde hissedeydim ve bu platformda daha yorum yazilmadan ben haber alarmi calinca kaptan habere actik baktim.bir sekilde basiretimiz baglandi 7-7.05 araliginda haber geldikten sonra bir sure kaldi ama ben satamadim.mevla ilmi isteyene parayi istedigine verirmis.ben kismete inanan bir kisiyim bundada bir hayir vardir der gecerim.y.t.d.
    Geçmiş olsun umarım zararınızı en kısa zamanda kurtarırsınız.
    İzmir'li 30 esnafın kooperatif benzeri şeklinde kurduğu bi yapılanma 30 kafadan 30 ses. yani 30 kurda 1 hurda.

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by zizarazu Yazıyı Oku
    Hisse başı kâr 4.06 TL,bu adamlar son çeyrek Zarar mı açıklar şimdi.yoksa yil sonunda en az bu fiyatın 4 katı olması lazım.ytd.

Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şimdilik hisse başı 4.06 kar doğrudur. Peki ya mistral projesi tamamlandıktan sonra şirket nereden kar edecek var mı başka projesi. Bunları araştırmak lazım.
    Tek olumlu gördüğüm tarafı geri alimda alinan hisselerin ortalaması 5.68 tl oluşudur. Bunları satmak için patronlrin bir planı vardır elbette.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by zizarazu Yazıyı Oku
    Hisse başı kâr 4.06 TL,bu adamlar son çeyrek Zarar mı açıklar şimdi.yoksa yil sonunda en az bu fiyatın 4 katı olması lazım.ytd.

Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Satışa çıkarılan 5 milyon hisse bu hesaba göre temettüden 20 milyon kazanıyor. Diğer bir deyişle bu satışa çıkarılan hisseyi satmaya kalksan 4 tl den alıcı bulabilir misin ? ? ? İyide aga bu satışta nerden çıktı ? Bu sorunun cevabını öğrenebilirsen p.tesi ya hisseden çıkarsın yada beklersin. Bütün mesele bu olmak yada olmamak ...
    Asla Yatırım Tavsiyesi Olamaz.

5.  Alıntı Originally Posted by CIvata Yazıyı Oku
    Satışa çıkarılan 5 milyon hisse bu hesaba göre temettüden 20 milyon kazanıyor. Diğer bir deyişle bu satışa çıkarılan hisseyi satmaya kalksan 4 tl den alıcı bulabilir misin ? ? ? İyide aga bu satışta nerden çıktı ? Bu sorunun cevabını öğrenebilirsen p.tesi ya hisseden çıkarsın yada beklersin. Bütün mesele bu olmak yada olmamak ...
    Bunu bilen zaten ihya olur.ama 568 den aldigi hisseyi daha asagidan adam niye satsin.bir hesap var ama biz o hesabi gorecez insallah iyi veya kötü.borsada bir zaman sonra maliyetime gelsin cikacagim anlayisi oturur bu kendi hayatimda yasadigim tecrubedir.sabirli olan kazanir insallah.y.t.d.

Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Bunu bilen zaten ihya olur.ama 5.68 den aldigi hisseyi daha asagidan adam niye satsin.bir hesap var ama biz o hesabi gorecez insallah iyi veya kötü.borsada bir zaman sonra maliyetime gelsin cikacagim anlayisi oturur bu kendi hayatimda yasadigim tecrubedir.sabirli olan kazanir insallah.y.t.d.
    Adamların maliyeti altı yıllık süreçte bilançoya göre hisse başı 1 tl.

YTD
    Son düzenleme : iki gozum; 18-11-2017 saat: 15:54.

7.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Bunu bilen zaten ihya olur.ama 568 den aldigi hisseyi daha asagidan adam niye satsin.bir hesap var ama biz o hesabi gorecez insallah iyi veya kötü.borsada bir zaman sonra maliyetime gelsin cikacagim anlayisi oturur bu kendi hayatimda yasadigim tecrubedir.sabirli olan kazanir insallah.y.t.d.
    Sayın Arzum bende o kadar beyin fırtınası olmuş ama es geçilmiş birşey sorayım?Bu hisseler neden 12 lira oldu neden şimdi 5,83.Ya da buna ne sebep olmuş olabilir.

Bir diğer konu patron kote ettirdiği hisseleri neden satsın?Bir diğer konu SPK bu halka arzda zaten patrona olmayacak bir kıyak geçmiş?Adam halka arz olmuş 5,5 sonrada arzdaki hisselere çağrı yapmış 5,68 den geri almış.Yani yalandan yere halka açıklık kriterini sağlayıp % 25 vergi avantajı kazanmış.Kusurabakmayın bir patron daha ne isteyebilir ki?

Bence haddini bilmeyen biri iş yapmaya kalkıştı.Patronda onun canını okuyor.Ya da aralarında mal değişimi yaparken 3. bir kişi almaması gereken bir malı çizdi.Başka hiçbir şey bu olan biteni açıklamaz.Belki de ortaklardan bazıları maddi sıkışık.Onlar zamanı geldiğinde hisseleri yüksek fiyata satmak için yükseltmiş olabilir.E tabii diğerleri de salak değil onlarda bu malları mümkün olduğu en düşükten almak istemiş olabilir.Diğer türlü buralarda bazı yorumlar var.O yorumlar doğru çıkarsa ki bence imkanı yok ; Bu halka arzın altına imza koyanları bayıltırlar hele de 15 temmuz dan sonra.

Ama şuna eminim bu fiyatlamadaki dalgalanma işi bilanço ile falan açıklanacak bişey değil.200 değilde 120 de olsa kar 12 den 5,83 e düşürmez bu hisseyi.

Fırtına estirmişken bir senaryoda benden �� hissenin 12 yolculuğu bir operasyondu. Böyle sığ bir tahtada birden çok speğin olacağına şahsen ben inanmıyorum. Ama patrona iteat eden bir speğin olduğuna inanıyorum. Son operasyon patronun adına yürütüldüyse patron iyi kar etmiştir. Ancaaaak patronun cebine para girmesine girdide hissecikleri de bşrilerinin portföyüne girmiş olabilir. Eğer bu temettü hikayesi doğruysa patron o hisseleri geri almalı .. almalıda nasıl almalı ? Tabiki düşük bir maliyetten almalı�� Peki bu nasıl olacak sopayı çıkartacaksın kardeşim korku salacaksın ... nasıl ? bu senaryo madur keyler için gelsin ��
    Asla Yatırım Tavsiyesi Olamaz.

Sayfa 245/539 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •