Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 246/949 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 7586 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Bu amca elindeki malları piyasada sattı. Aşağı yukarı 500 bin lot mal 1.74 ten işlem hacminin olmadığı bir günde hemen gitti!!!

Ne hikmetse, bu açıklamayı danışıklı yapmadıysa şirket için muhalif kanat var demek ki. Bu 500 bin lot mal geçenlerde takasta toplam fark altında olup ta "DELTA" ya geçen mal olma ihtimali epeyce kuvvetli. O zaman adama başka şeyler sorarlar. Karpuz kabuğu ve eşek hikayesi

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    HER YIL YÜZDE 20 BÜYÜME HEDEFİ Mustafa Laçin, her yıl ciroda yüzde 20 büyüme hedeflerinin bulunduğunun altını çizerek, Türkiye'nin ''en büyük'' davlumbaz üreticisi olduklarını, davlumbazı en fazla Almanya ve Rusya'ya sattıklarını, ABD'ye de davlumbaz satacaklarını bildirdi. 50 ülkeye ihracat yaptıklarını kaydeden Laçin, ABD pazarına girmelerinin, kendileri açısından önem taşıdığını söyledi. Laçin, Silverline'ın büyümesi konusunda bazı görüşmeler yapıklarını dile getirirken, Silverline'ı dünya markası yapacak ortaklıklara sıcak baktıklarını belirtti. 1994 yılında kurulan ve 2006 yılında borsaya kote olan Silverline, yılda 750 bin adet üretim gerçekleştiriyor. Şirket, 2009 yılında 6 milyon lira yatırım yaparken, bir yıl sonra üretimini 1 milyona ulaştırmayı hedefliyor.
    koyu renk ile belirttiğin kısmı güzel yakalamışsın...demek patron dünya çapında bir şirket olmak istediklerini söylemiş...bu izci arkadaşı da teyit etmiş ayrıca benim de düşüncelerimi teyit etmiştir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. toplantı tutanağının tümünü okudum...tutanakta öncelikle patron önümüzdeki 5 yılda silverline olarak daha aktif olacağız demiş...zaten gelen bilançolar artık bir şeylerin değiştiğini gösteriyor...

tutanakta elinde önemli miktarda hisse olan bir yatırımcı şikayetlerini dile getirmiş..yönetimi pazarlama şirketine kar aktarmak ile suçlamış ki göründüğü kadarıyla öyle de oluyormuş...zaten o yüzden de yıllarca ya çok az kar açıklamış yada zarar açıklamış...

ama o toplantıdan sonra şirket son iki çeyrekte ve çeyreklerde 5 milyon tl civarlarında kar açıklamaya başlamış.....birleşmeden sonra bu karları açıklaması ilginç olmuş...ki normalde tahminlerime ve söylenenlere göre birleştiği iştirakleri pek de kar etmemesine rağmen bu karları açıklamıştır..kar açıklayamazsa hiç bir şirket kendisi ile birleşmez..kar gösterdiğine göre ortaklık ile ilgili yönetim tarafında önemli beklentiler olmalı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    2009 üretim rakamından bahsettiğine göre haber yılı 2010 , 8 yıl geçmiş üzerinden bayağı taze haber sayılır. Neyse arkadaşlar herkesin fikri kendini bağlar , ben bu kağıtta bilanço açısından 3,5 - 4 civarına kadar potansiyel görüyorum. Yeni gelecek bilançolarla hedefler revize edilebilir. Şirketin tek mide bulandıran kısmı genel kurulda da bahsi geçen halka açık olan şirketin ürettiği malların %98 ini halka açık olmayan şirket üzerinden satması . Kar aktarımı yapılıyor mudur , yapılmıyor mudur bilemem ama arada bu şirket olmasa çok daha şeffaf bir yapı olurdu. Herkese hayırlı ve bol kazançlar diliyorum , sağlıcakla...
    Okjektif bakabilmemiz için bardağın boş kısmını gösterene de ihtiyaç var nereye gidiyorsunuz hemen.

5. silverlinenin iç yapısını şahsen ben pek tanımıyorum...yıllardır borsada olmasına rağmen pek kar açıklamıyordu ama kar etmiyor denen iştirakleri ile birleşmesinden sonra ilginçtir ki artık çeyreklerde 5 milyon tl kar etmeye başlamıştır...şu anda biz bu karı esas alıyoruz...bu gelen karlar da hissenin temel olarak ederinin çok yukarılarda olmasını gerektiriyor...

eğer bu karlılık ile bir de birleşme veya ortaklık kurarsa o vakit de hisse bambaşka bir kulvara girer...o vakit borsada silverlineyi kimse tutamaz...bu mümkün müdür ?? şu anda gelen işaretler bu ihtimalin olduğunu söylüyor...

gene banvitten örnek vereyim...banvit ilk açıklamayı yapıp biz şirketin satışı için görüşmeler yapıyoruz dediğinde şahsen ben kim bu zarar eden şirketi alacak..olsa olsa patron batmakta olan şirketini biz ky lara yüklemek istiyor diye düşündük...o yüzden de banvit hissesini çok riskli görerek 2 lerden 12 lere çıktığı süreçte bir tek lotunu almadık...

şu anda temel verileri hissenin daha yukarılarda olmasını gerektiren bir ortamda vede güzel kar etmeye başlayan bir şirkette böyle bir ihtimali almak bana büyük bir heyecan ve keyif veriyor...kendi açımdan çok az ve minimum bir risk görüyorum...ki bu minimum risk en baba hissede dahi fazlası ile vardır...

6. Keko dostumun yazdıklarına katılıyorum, muhalif yazılara da katıla katıla gülüyorum.
    Şaka tabi, herkes fikrini yazsın ki objektif bir görüş oluşsun topikte zaten amaçta bu.

7.  Alıntı Originally Posted by thugz2gether Yazıyı Oku
    2009 üretim rakamından bahsettiğine göre haber yılı 2010 , 8 yıl geçmiş üzerinden bayağı taze haber sayılır. Neyse arkadaşlar herkesin fikri kendini bağlar , ben bu kağıtta bilanço açısından 3,5 - 4 civarına kadar potansiyel görüyorum. Yeni gelecek bilançolarla hedefler revize edilebilir. Şirketin tek mide bulandıran kısmı genel kurulda da bahsi geçen halka açık olan şirketin ürettiği malların %98 ini halka açık olmayan şirket üzerinden satması . Kar aktarımı yapılıyor mudur , yapılmıyor mudur bilemem ama arada bu şirket olmasa çok daha şeffaf bir yapı olurdu. Herkese hayırlı ve bol kazançlar diliyorum , sağlıcakla...
    sıkıntı olmaz dostum 3,5-4 tl lerde de uzlaşabiliriz...o vakit gelen haberlere de odaklanabiliriz...

8. bu arada bu gün hisse daha önce gördüğü en yüksek seviye olan 2,49 u görmüş....geçerse çıkış tekrardan ivmelenebilir..ama geçmeyip bu gün 2,42-2,49 arasında dinlenmesi de güzel olur...malum dün %9 civarlarında bir çıkış yaptı...

Sayfa 246/949 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •