Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 246/301 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296 ... SonSon
Arama sonucu : 2402 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: Serbest Kürsü

1. Yılmaz Özdil; "Atatürk’e karşı olanlarla bile gayet güzel diyaloglar kurulurken, ittifaklar yapılırken, hem partiler arasında hem medyada, Ümit Özdağ’ın neden dışlandığının da aslında bir göstergesidir. Türkiye’deki 9 milyon Suriyeli sadece Ümit hocanın problemi.” dedi.
    Geçeceksin o ayakları Yılmaaaz, dün de Türk/Atatürk düşmanı Kürtçü Selahattin için “Ben Demirtaş yanlısıyım Öcalan’a karşı” demiştin. "Türkiye Arabistan olmayacak" deyip de "Türkiye Kürdistan olmayacak" diyemeyenlerle işimiz olamaz bizim..

2. Sanırım artık yalan haber yerine bloomberg haberi terimini kullanabiliriz

Dimitri PESKOV

KREMLİN Sözcüsü

(Bloomberg Rusyanın Ukraynayı işgal ettiği manşetini attı bugün)

Hay sen çok yaşa PESKOV,

Kapitalizmin sefaleti ancak bu kadar güzel tanımlanabilir...

3. SÖZDE MUHALİF SEDEF KABAŞ'IN UTANÇ FOTOĞRAFLARI VE MEDYADAKİ FAHİŞELER ! https://www.youtube.com/watch?v=sdDNAMBKbHM
    Sn.Önkibar, Nihat Genç'in adını "Hdp, PKK'dır.." diyemeyen Demirtaş övücüsü çakma muhalif yazarlarla birlikte anmanız çok yanlış oldu bunu düzeltin..

4. Tarihçi-yazar Feyziye Özberk: Cumhuriyet, Talat Paşa ve Atatürk’ün mirasıdır
    https://www.aydinlik.com.tr/haber/ta...sidir-275242#1
    Talat paşa üzerine güzel bir yazı.. Talat paşa Türk milliyetçiliğinin en önde gelenlerinden biriydi, Enver gibi hırslarına yenik düşüp Atatürk'ün önderliğine karşı çıkmadı tam destek verdi.. Talat paşaya bin selam..

5. AKP'li Savcı Sayan CNN-Türk canlı yayınına katıldı yaptığı konuşmada "CHP'de mescit açtırmak için uğraştım, büyük zararlarını gördüm. CHP'de namazı A4 kâğıtları üstünde kalıyordum. Kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın. Seccade götürmek bile yasaktı. Milletimiz duysun. Ben A4 kâğıtlarını bantla birleştiriyordum, üzerinde namaz kılıyordum, sonra o A4 kâğıtlarını toplayıp çöpe atıyordum. Anlatabiliyor muyum?" ifadelerini kullandı.
    Bu da metresini M.vekili yapıp T.C'ne borcunu ödeyen Baykal'ın yine TC'ne bir başka armağanı .!. "Beni meydan savaşı kazanmış mareşal yapsanız yeridir yani.." diyor kakalaçi..!..

6. HDP EşBaşkanı Mithat Sancar, Atatürk'ün astığı Seyit Rıza’nın geleneğini sürdürdüklerini söyledi.
    https://www.veryansintv.com/hdp-seyi...-surduruyoruz/
    Hişşşşşt.. hişşşşt.. tıpış tıpışlar, Yozdil'in yüzbinlerce Atatürk kitabına trilyonlar saydınız aldınız.. Yozdil şimdi Demirtaşçı bir Hdp'li oldu Seyit Rıza’nın yanında Atatürk'e karşı savaşır duruma geldiniz.. Yozdil bağırsaklarınızı düğümledi de ortada bıraktı mı sizi.. Bu dayanılmaz gaz basıncından nasıl kurtaracakmış bi sorun bakalım..

7. Amca oğlu teeee Amerikadan

KİMYA profesörü Aziz

aldığı Nobel Ödülünü

kendini marabalıktan kurtarıp

birey yapan Mustafa Kemal’e armağan ediyor

Buradaki kuzen ise

üstelik SİYASET BİLİMCİ, İNSAN HAKLARI ve DEVLET KURAMI profesörü

Mithat

birey olmayı işkence addedip

şeyhinin marabası olmak için

elinden geleni ardına koymuyor...

Ah Attila İlhan ah!

O lafı etmeyecektin...

8. PUTİN Xİ GÖRÜŞMESİ... Sonuç olarak kendi gündemi olmayan, başkalarına ait hiçbir meseleye taraf olmayan soğukkanlı bir diplomasi ve dış politika takip eden Çin’in ABD, NATO ve Batı karşısında Rusya’ya açık destek vermesi ve taraf olması Çin dış politikası için devrim niteliğinde bir dönüm noktasıdır. Çünkü 2008’de Rusya ve Gürcistan arasında yaşanan gerginlikte Çin, taraflara itidal çağrısında bulunarak uluslararası hukuka uyulmasını tavsiye etmişti. ABD ve NATO Gürcistan’ı desteklerken Çin ve Şanghay İşbirliği Örgütü Rusya’ya beklediği desteği vermemişti. Bugün ise Çin, Rusya’nın yanında saf tuttu. Ancak bu yeni süreçte de bir takım soru işaretleri bulunmaktadır. Geçmiş süreç göz önüne alındığında Çin’in Rusya’ya verdiği destek stratejik ortaklığın bir gereği mi yoksa ABD’nin Tayvan, Güney Çin Denizi, Hong Kong, ve Uygurlara yönelik politikaları nedeniyle ABD ile Rusya üzerinden bir hesaplaşma mı? Bu sorunun cevabı muhtemelen önümüzdeki zaman diliminde cevabını bulacak. https://www.veryansintv.com/buyuk-avrasya-ortakligi/
    Osmanlı imparatorluğunun bitmesinden buyana ABD ve yandaşları Türk toprağında Ermenistan/Hellenistan/Kürdistan kurmak için her fırsatı kullandılar eylem ve söylemleriyle bu ihaneti kanıtladılar.. Ama yine de Türkiyeye karşı böyle eylem ve söylemleri bulunmayan Çin ve Rusya'ya karşı NATO içinde ABD'nin fedailiğini yapıyoruz.. Seni sırtından bıçaklayacağını ilan eden adamla ortaklık fedailik mi olur yahu, akıl alacak iş değil... Kırım Ukrayna'ya değil Rusya'ya aitdir, Tayvan Çin'e aitdir deyip bu ülkelere de KKTC'nin Türkiye'ye ait olduğunu onaylatıp ortak hareket etmeliyiz..

Sayfa 246/301 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •