Hisse fiyatı hakkında da bir yorum da yapmadım....
Sektör öncü verilerinin böyle gelmesi durumunda 3 ve 4 çeyrek bilançoları kayıp bilançolar olabilir mi diye sordum...
Bunda gücenecek/ kırılacak/ bozulacak ne var anlamadım?
Saygılar/Başarılar....
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Bu Sabancıların hangi hissesini aldıysam zarar ettim, Akçansa hariç. Onda da 10 yıllık lot altı hissem var, getiri oranı %16000
Merhabalar,
Tarih konusunda haklısınız hocam ona karşı zıt bir ifadem olmadı diye düşünüyorum. Sadece şunu ilave etmek istemiştim ben naçizane geçmiş ve bugünün verisinden ziyade gelecek projeksiyonu daha etkili olabilir. Bugün ve yakın geçmiş için zaten tüketim oldukça olumsuz hemfikiriz. Ancak bazen 2 çeyrek öncesinden pozisyonlar oldukça değişebiliyor.
Ki yorumumun tamamını paylaşmamışsınız, ayrıca ilettim tekrar belirteyim belki de siz haklısınız uzunca bir süre böyle de devam edebilir. Yorum farkı diyelim.
İlaveten diğer yorumlarınızı üstüme alınmadım ama ben kırıcı olduysam yine de affola,
Saygılar,
Sn Planner
Tofaş markası Bridgestone lastik kullanıyor yanılıyormuyum?
Google da öyle gördüm...
Eğer doğru ise aşağıdaki tablo canınızı sıkabilir....
Sabahki tablonun detaylı versiyonu....
Ben hangi marka araç hangi marka lastiği kullanıyor tam bilmiyorum...
Egea nın Bridgestone Turanza T005 kullandığını google da gördüm...
Saygılar/Başarılar.....
![]()
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Aynen hocam orijinal ekipmanda Fiat Brissa'dan kullanıyor. Ancak bir çok firma brissa'dan kullanıyor. (Ford, Renault, Toyota, Otokar, Karsan,... vb.)
Direkt tofaş'taki -49% yıllık değişimden ziyade paylaştığınız tablonun üst kısmındaki binek+ticari toplamı -11,6% daha doğruya yakın bir veri olabilir.
Zaten 2024 ilk yarıda 2023'e göre -11% civarı bir düşüş mevcut satış kanallarında. Aynı oran çıkmış gibi görünüyor 2024 eylülde de.
İhracat tarafından da afrika tarafı iyi gidiyordu. Avrupa enf. ve faiz anlamında bir düzelme olursa. O taraf da ciddi destek olabilir.
Yani parametre çok, hayırlısı diyelim.
Yer İmleri