Sayfa 245/268 İlkİlk ... 145195235243244245246247255 ... SonSon
Arama sonucu : 2144 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1. Bu bilançodan şu anlaşılıyor ki..

AKBANK ın telekom davasında yediği kazık henüz çıkmamış..

Bu duruma Japonların nasıl müsade ettikleri muamma.

Yine de konu yu Japonların ana merkezine yazmak uygun olurdu.

İnsan ekmek yediği tekneye scıçmaz.

İnsan kalitesi işte..

Gelen çoğu şirket finansallarına bakınca bizim finansallar hiç de fena değilmiş gibi duruyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'ın bugün yaptığı açıklamalara göre;

- BYD için Manisa OSB'de yer tahsis süreci tamamlanmış, 2026'da üretim başlayacakmış. Yani 2025 yılında tesisin inşaat süreci tamamlanacak.

- Chery ile yatırımın son basamaklarına gelindi. Ayrıca başka markalarla da TR'nin potansiyelini paylaşmaya devam edeceğiz.

Otomotiv üretim kapasitesinin artması lastikçilere ne kadar yarar bir değerlendirmekde fayda olabilir.

4. Otomobil ve hafif ticari araç pazarı Eylül'de daraldı
    Eylül ayında otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2023 yılı Eylül ayına göre %11,6 azalarak 85.540 adet oldu.
    Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği'nin açıkladığı verilere göre, Eylül ayında otomobil satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %14,61 azalarak 67.434 adet olurken, hafif ticari araç pazarı %1,6 artarak 18.106 adet oldu

https://www.foreks.com/haber/detay/6...ul-de-daraldi/

Taze veri...
    Otomativcileri ve lastikçileri zor bir kış bekliyor anlaşılan...
    3 ve 4ç lerde artık kayıp çeyreklerdir diyebilirmiyiz?

Saygılar/Başarılar....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Otomobil ve hafif ticari araç pazarı Eylül'de daraldı
    Eylül ayında otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2023 yılı Eylül ayına göre %11,6 azalarak 85.540 adet oldu.
    Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği'nin açıkladığı verilere göre, Eylül ayında otomobil satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %14,61 azalarak 67.434 adet olurken, hafif ticari araç pazarı %1,6 artarak 18.106 adet oldu

https://www.foreks.com/haber/detay/6...ul-de-daraldi/

Taze veri...
    Otomativcileri ve lastikçileri zor bir kış bekliyor anlaşılan...
    3 ve 4ç lerde artık kayıp çeyreklerdir diyebilirmiyiz?

Saygılar/Başarılar....
    2019 da doas 4 tl iken 2 tl hedef veren tengri misin sen. Cok tartismamiz olmustu seninle. Az kalsin sirketi batiriyordun.Hey gidi gunler. Bu arada doas ihya etti beni borsada 15 yildaki en iyi kazanci saglamistir bana doas.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    2019 da doas 4 tl iken 2 tl hedef veren tengri misin sen. Cok tartismamiz olmustu seninle. Az kalsin sirketi batiriyordun.Hey gidi gunler. Bu arada doas ihya etti beni borsada 15 yildaki en iyi kazanci saglamistir bana doas.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sal gitsin.

Gavurlarin dedigi gibi controversial bi sahsiyet.

Ilgi cekmeyi seviyor.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Hocam faizler zaten muhtemelki zirvede, tüketimin oldukça daraldığı bir dönemin verilerini paylaşmışsın yukarıda doğru. Yani geçmişi paylaşıyorsun.

Peki önümüzdeki dönemlerde ufaktan faiz indirmek zorunda kalınırsa, konut fiyatlarının da oldukça yukarıda olduğunu düşünürsek, orta seviye bütçe sahibi olanlar ne alımına başlar onu da bir düşünmek lazım.

Üstelik ülkeye bir de ilave yabancı markaların otomotiv yatırım haberlerinin olduğu bir dönemde lastikçiler yerinde mi sayar, bilemedim.

Belki de siz haklısınız. Her yönüyle düşünmek değerlendirmek lazım.

Saygılar,

8. Hcm hem diyorsun ki ;Bana ilişmeyene bende ilişmem ama ....
    Hiç birinize kırıcı incitici bir ifadem olmadı ki zaten bu başlık da ki ilk paylaşımım....
    Ama birazcık mini minnacık olumsuz bir yoruma karşı hepiniz dikenlerinizi çıkardınız...
    Olmadı,yakışmadı....
    Dudu yaşlı başlı torun torba sahibi adamsın polemiklerle gündem olmak sana da bana da yakışmaz....
    Ben bu sataşmanı hissedeki gerginliğine/kayıplarına bağlayıp görmezden geleyim,sen de ufakdan bir özür dile benden...
    Anlaştık sanırım....
    Yanılıyormuyum?

Saygılar/Başarılar.....
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 245/268 İlkİlk ... 145195235243244245246247255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz