Abi net short olur diyenler düşecek diyenler shorta niyetlenen kadar değil..
Şurada bir etkinlik yaptınız ona bile uyulmuyor..yok zaman yok bilmem ne ulen bizde biliyoruz bunuSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi net short olur diyenler düşecek diyenler shorta niyetlenen kadar değil..
Şurada bir etkinlik yaptınız ona bile uyulmuyor..yok zaman yok bilmem ne ulen bizde biliyoruz bunuSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de stratejimi yazarım ama yazınca pala hemen uyanır hepimizi üter bende kalsin...
Ya da aman neyse ya aha yazıyorum bak bu şarkının sözleri
Zorla tutamam gidene yol yakışır
Aşk bir kalp yarasıdır zamanla unutulur
Senle ayrıldık ne denir ki hayırlısı
Gönlümün kapısını yeni bir aşk çalabilir
Yanmam yıkılmam senin ardından yar
Öteki aşıklardan büyük farkım var
Bir gidene kal demem asla
İki ezdirmem kendimi aşka
Üç düşman olup ayrılmak yakışmaz
Sana son sözüm iyi şanslar(2)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir gün tutturacak illa ki tutturacak bozuk saat misali.. bakalım yiyecek mi ekmeğini hayırlısı ile.. otrende oturacak mı.
Becerecek mi..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MB dolar toplayacaksa faiz indirimini kafasından geçirmez..Reis ben faize karşıyım ama beni dinlerler dinlemezler diyerek tüm faiz artışlarını MB ye devretti..Suçlu belli şimdiden..sembolikte olsa ufak bir faiz artışı yapar diyorum..Long şort demiyorum bu haftayı dik bırakırlar sıkışma devam eder..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
bende, yarından itibaren veya karar sonrası yeni bir alım dalgası geleceğini düşünüyorum. ama buda herkes gibi benim düşüncem. yanılabilirim veya yanılmayabilirim hiç sorun yok. çekilirim köşeme akıllı uslu oturup sadece düşüncemi yazarak devam ederim. utanılacak bir şey yapmıyoruzya.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Hadi Dow yapabilirsin sen..
Hazır herşey ve herkes hâlâ terste sayılır,
TA seningiller nasduck ve s&p sıpası bile.. )
Aslında düşünülen in aksine faiz artarsa borsa düşer.. umarım artırmaz sabit kalır..hatta düşürsün ama.artirmasin..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
La olum sende de ne para varmışSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri