Sayfa 246/682 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Yunus emre özaltindere yeni genel müdür olmuş.

Facebookta arattim. Emre özaltindere diye bir şahıs çıktı karşıma. Avrasya terminal A.Ş. de calisiyor yaziyor. Bir bakin genel müdür olmuş

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. bugün 13 milyon lot hisse piyasaya arz edildi.
    bu 13 milyon lot hisssenin hepsini ky almadı yandaşlar satışı karşılayıp metroyu devreden çıkardılar.
    karşılayanlar tabandan karşıladı buda demek oluyorki birkaçgün yatayda işlem yapıp aldıklarını piyasaya yedirirler sonrası ne olur derseniz yavaş yavaş paraşütle süzülür.
    bu seviyelerden maliyet düşürmek isteyenlere hisseyi devrederler.
    naçizane tavsiyem metronun işlem yaptığı tahtalardan uzak durun sonu hüsran olabilir elinde olanlara söyleyecek sözüm yok inşaallah yanılırım ama ilerisi iyi görünmüyor.

3. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Açığa satış Yok diyenlere

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. METRO pay alım satım haberi neden düşmedi KAP a bilen var mı arkadaşlar? Yoksa satmadimi?

6.  Alıntı Originally Posted by TiMS@H Yazıyı Oku
    Arkadsslar bu rakamlar emin olun doğrudur. Bir o kadar da bende zarar var. 6 yıldır Borsada yim. Oynamam yatırım yaparım hep bunu derdim. Ama kaç gündür düşündükleri mi yapsam büyük paralar kazanacaktim ve bu yuDen bugün şeytan durttu ve bu kez prensiplerimi bıraktım. Sonic ortada 20 bin zarar var. Eşim hamile bu yüzden ona soyleyemiyorum bile. Keyifler çok sıkkın. İlkkez ümidim i kaybettim. Çünkü kontrol bizde değil. Bizim gibi yıllarını vermiş prensipleri olan biri bile bu tuzağa hemde buyugunden düştü ise. Herkes düşmüştür. Allah yardımcımız olsun 1 lira etmez senede 3.5 lira verdik şimdi kara kara düşünüyoruz. Artık el kol bağlı buraya kadar satmadiysak daha da satamayiz borsa da güvenilir yerlere gireceksin ki düşse de çıkar diyeceksin ama burada kontrolü kaybettik . İnş. Çıkar . Elimizden se sadece dua etmek gelir.

Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
    Allah yardımcınız olsun operasyona kötü yakalanmışınız inş toparlarsınız

7.  Alıntı Originally Posted by HAVACI06 Yazıyı Oku
    METRO pay alım satım haberi neden düşmedi KAP a bilen var mı arkadaşlar? Yoksa satmadimi?
    Sabah seans acilmadan gönderebilir

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    1,6 ise tahminimden de az, bu birşey değil ortak, hisseyi artik çok etkilemez, bu adamlar bugün 13,milyon 200 bin lot sattilar, 10 milyon lota yakını 2,80 den işlem gördü, yarisi satış diyelim bunun.
     Alıntı Originally Posted by ragazzo Yazıyı Oku
    Açığa satış Yok diyenlere

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ben aracı kurumumun dediğüne güvenirim sağdan soldan ne olduğu belli olmayan bir listeye değil kusura bakmayın.Nedir bu liste nereden gelmiştir küm yayınlamıştır??

Sayfa 246/682 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •