kardeşim benim olsa neysede sen galibi yut las vegas kumarhanesi halt yemiş ha illa avturla ilgenirim diyeceksen VARANT AL daha az tehlikelidir ha samsunlu kardeş sen daha ilk okul 1.sınıfta okurken biz galibin bist 100 endeksinden taban ve tavanlarıyla güler eğlenirdik yüzde 10 du eskiden tabanlar tavanlar 17 taban gördüm galipte yakalanmadım ama izledim AVGYO daeskiden 6 tahtası varsa 3 tahtası taban diğer 3 tahtasıda taban olurdu hey gidi günler hey sen Samsunu sevdin sanırım :ytd değil asla)
Arkadsslar bu rakamlar emin olun doğrudur. Bir o kadar da bende zarar var. 6 yıldır Borsada yim. Oynamam yatırım yaparım hep bunu derdim. Ama kaç gündür düşündükleri mi yapsam büyük paralar kazanacaktim ve bu yuDen bugün şeytan durttu ve bu kez prensiplerimi bıraktım. Sonic ortada 20 bin zarar var. Eşim hamile bu yüzden ona soyleyemiyorum bile. Keyifler çok sıkkın. İlkkez ümidim i kaybettim. Çünkü kontrol bizde değil. Bizim gibi yıllarını vermiş prensipleri olan biri bile bu tuzağa hemde buyugunden düştü ise. Herkes düşmüştür. Allah yardımcımız olsun 1 lira etmez senede 3.5 lira verdik şimdi kara kara düşünüyoruz. Artık el kol bağlı buraya kadar satmadiysak daha da satamayiz borsa da güvenilir yerlere gireceksin ki düşse de çıkar diyeceksin ama burada kontrolü kaybettik . İnş. Çıkar . Elimizden se sadece dua etmek gelir.
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
***AVTUR*** AVRASYA PETROL VE TURİSTİK TESİSLER YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
.
***AVTUR*** AVRASYA PETROL VE TURİSTİK TESİSLER YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Yönetim Kurulu'nun 31/05/2017 tarihli kararı ile
Şirketimizde Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlük görevlerini yürütmekte olan Sn. Ziya KOÇALAN'ın Genel Müdürlük görevinden istifasının kabulüne, boşalan Genel Müdürlük görevine Sn. Yunus Emre ÖZALTINDERE'nin atanmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna duyururuz.
Saygılarımızla,
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/610066
sn.TİMSAH bence ümidinizi kaybetmeyin biraz daha aşağı sarkma yaşayabilir düşüncesindeyim. sonrasında makul bir seviyeye getirip oturtacaktır. yatırdığınız paraya acil ihtiyacınız yoksa biraz sabretmenizde fayda var.benim şahsi düşüncem bir dönüş daha yapacaktır.saygılar. yatırım tavsiyesi değil sadece düşüncelerimdir. ek olarak sizden ricam doğacak yavrunuzun hatrına bukadar şişmiş senetler yukarlardan girmemeniz.
TurkBirDev
Yarin için teknik yorum yapacak var mi acaba.
Hala saatliklerde güçlü destek 2,91...yarınki ilk saat çok önemli, Haftalık da hala 3,24 destek. Yarin açılışı 2,90 üzerinde bekliyorum veya ilk dakikalarda 2,91 üzerine geçecektir diye tahmin ediyorum,
Yer İmleri