Sayfa 247/1004 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben de stratejimi yazarım ama yazınca pala hemen uyanır hepimizi üter bende kalsin...
    ucuza alıp pahalıya mı satıyorsun yoksa...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Yok abi, sarkı sözlerine baksana
    asktan yardan bahsediyo
    sanırım sürekli toplayanlardan, piramitci yani
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    38
    Karar_anı hocam ben usta değilim ama fikrim MB simgesel/mesaj amaçlı faiz artışı yapacak, 25 ya da 50 baz puan olabilir. Ağzımızdan çıkan lafları ciddiye alın, eskisi gibi olmayacak vs. babında. Bu senaryoda vadeli 30 1800+, endeks 100 1650+ olur. Sonrasında beklenen sert düzeltme gelir. Faiz indirimi gibi bir durumun olma ihtimali pek mümkün görünmediği için faiz kararına bağlı bir düşüş beklemiyorum. Sabit tutulsa dahi olumlu algılanacak nede olsa.

4. Ben noel babayı tutuyorum .

Çoğu hissede para dağıtıyor mübarek tahsilata gelmese bari

Ölmez umarım nail santa

5. Valla ucuza alma konusunda iddialıyım. Forumda benden iyisini az gördüm, onlar da çok iyiydi zaten rakip olamazdım.

Pahalıya ise satmayı asla beceremedim zayıf yerim bu. Bugun mesela alkim vardı tavana iki kademe kala verdik belki hareketi yeni başlıyor belki o belki bu verip geçiyorum biraz o konuda kendimi geliştirebilmiş olsam hedeflerime çok daha erken varacaktım.
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by gurme Yazıyı Oku
    Karar_anı hocam ben usta değilim ama fikrim MB simgesel/mesaj amaçlı faiz artışı yapacak, 25 ya da 50 baz puan olabilir. Ağzımızdan çıkan lafları ciddiye alın, eskisi gibi olmayacak vs. babında. Bu senaryoda vadeli 30 1800+, endeks 100 1650+ olur. Sonrasında beklenen sert düzeltme gelir. Faiz indirimi gibi bir durumun olma ihtimali pek mümkün görünmediği için faiz kararına bağlı bir düşüş beklemiyorum. Sabit tutulsa dahi olumlu algılanacak nede olsa.
    bakın ben kesinlikle faiz kararı şöyle gelir diye düşünerek bir öngörüde bulunmuyorum. zaten anlamamda ordan burdan duyduklarımızla bir fikir yürütebiliriz. ben sadece teknik analiz anlayışı ile öngörüde bulundum. hani faziz kararı borsayı nasıl etkiler diye sorulsa hiç sesimi çıkaramam. çünkü eşşek onların.ister inerler, isterlerse ahıra kadar binerler
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    borsa,vob ;ralli yapar diyorum.
    yanılınca sessizce otururum..SÜTÜNÜ DÖKEN KEDİ YERE BAKAR
    ABD borsaları için de yukarı çıkar diye mi düşünüyorsunuz?

Merkez faiz artırmayacak....faiz sabit kalacak borsa bunu olumlu karşılayacak....bu benim ön görüm....artırsa ne olacak borsa bunu satışla karşılar....not alalım lütfen...herkes fikrini ve nedeni yazsın...iyi geceler...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 247/1004 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •