Karar_anı hocam ben usta değilim ama fikrim MB simgesel/mesaj amaçlı faiz artışı yapacak, 25 ya da 50 baz puan olabilir. Ağzımızdan çıkan lafları ciddiye alın, eskisi gibi olmayacak vs. babında. Bu senaryoda vadeli 30 1800+, endeks 100 1650+ olur. Sonrasında beklenen sert düzeltme gelir. Faiz indirimi gibi bir durumun olma ihtimali pek mümkün görünmediği için faiz kararına bağlı bir düşüş beklemiyorum. Sabit tutulsa dahi olumlu algılanacak nede olsa.
Ben noel babayı tutuyorum .
Çoğu hissede para dağıtıyor mübarek tahsilata gelmese bari
Ölmez umarım nail santa
Valla ucuza alma konusunda iddialıyım. Forumda benden iyisini az gördüm, onlar da çok iyiydi zaten rakip olamazdım.
Pahalıya ise satmayı asla beceremedim zayıf yerim bu. Bugun mesela alkim vardı tavana iki kademe kala verdik belki hareketi yeni başlıyor belki o belki bu verip geçiyorum biraz o konuda kendimi geliştirebilmiş olsam hedeflerime çok daha erken varacaktım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bakın ben kesinlikle faiz kararı şöyle gelir diye düşünerek bir öngörüde bulunmuyorum. zaten anlamamda ordan burdan duyduklarımızla bir fikir yürütebiliriz. ben sadece teknik analiz anlayışı ile öngörüde bulundum. hani faziz kararı borsayı nasıl etkiler diye sorulsa hiç sesimi çıkaramam. çünkü eşşek onların.ister inerler, isterlerse ahıra kadar binerler![]()
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Merkez faiz artırmayacak....faiz sabit kalacak borsa bunu olumlu karşılayacak....bu benim ön görüm....artırsa ne olacak borsa bunu satışla karşılar....not alalım lütfen...herkes fikrini ve nedeni yazsın...iyi geceler...
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri