Sayfa 247/997 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Viop XXXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,204
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Secbul geçen sene yaza bişey kalmaz dediler 2. Dalga ekimde yıktı geçti. Tamam artık bitti dediler 3. Dalgada artık 17 günlük tam kapanma konuşuluyor kel başa şimşir tarak misali yönetenimizde yönetilenimizde bu kafa varken bu vurdumduymazlıkla biz her sene 2 dalgayı alırız elimize
    Yok her şey mantıken doğru gidiyor. Bizdeki 3 tepe elsiklikler yüzünden 2 yi gecti veya ispanyol gribinde 1 dalga olculmemis yada anlayamamislar. 9 günlük kapanma tam karantina gibi birsey. Etkisi müthiş olabilir. Ben banko görüyorum ertesi zaten yaz o da azaltıcı etkisi olur. Ve bu us biter bence aşı da yaygınlaşır.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Ermeni işi Trump zamanında senotoda onaylandı.. Trump yürürlüğe koymadı.
    Biden koyarsa bazı ermeniler mallarını sigortalamış ve sigorta şirketi ödeme yapmış. Sigorta şirketleri dava açacak ve paralarını alma girişimine girecektir. Ne kadarı gerçek ne kadarı yalan davalar olur belli olmaz. Aihm bu işlere geçit vermemişti.
    Ama abd başka bir dünya

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3. Bu hükümet telafisi mümkün olmayan hatalar yaptı. En son geldiğimiz noktada yapabilecek çok şey yok. ABD ye rest çeksek AB var %60 ticaretimiz turizm sekteye uğrar. Ab de ki bol parayı saymıyorum. ABD ile dudak dudağa gelsek Rusya bize turist göndermez Suriye ve Libya'da başımızı ağrıtir. Olabilecek en iyi şey seçim kararı ve ülkenin tam bir koalisyon ile yönetimi. Bana göre koalisyon da herkes birbirini kontrol edeceği için ağırlıklı tarikat olaylari olmaz. Daha kontrollü bir yönetim olur. Tek kişi yönteminden daha iyidir. Başkanlık öncesi ki dönemde iktidarıanayasa mahkemesi asker hsk YSK Yargıtay ile kontrol altına kısmen de olsa alınabiliyordu.

4. Finans sektöründe güveni kaybetmişiz ABD nin soykırım demesi güvenin yanında hiç bir şey.

5.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Bana kalırsa sürü bağışıklığı oldu. Bizim komşularımızın tamamı son bir ayda hepsi yakalandı bazıları atlattı bazıları da atlatmak üzere.
    Çok fazla sayıda sağlık çalışanının 2. kez hastalandığını ve bunların önemli bir kısmının 2. seferi daha ciddi geçirdiğini göz önüne alırsak SÜRÜ hiç bir zaman bağışıklanamayabilir. Dikkatli olmakta fayda var...

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Çok fazla sayıda sağlık çalışanının 2. kez hastalandığını ve bunların önemli bir kısmının 2. seferi daha ciddi geçirdiğini göz önüne alırsak SÜRÜ hiç bir zaman bağışıklanamayabilir. Dikkatli olmakta fayda var...
    Sürü bağışıklığınhikaye 2. Kez geldi bizim eve üstelik ilk doz aşılarıda vurulmuştuk. Karı koca 3. Kez olan insanlar biliyorum bizim köyde
    bir halt olacağı yok.

7. Konyalı bir esnaf Bizi kıskanan Almanya'başbakanı Merkel gibi esnafına 10 bin 20 bin Euro ver. Biz çatıya çıkar sıkışıriz kömürlüge iner dışarı çıkmayız demiş.

Sayfa 247/997 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •