Sayfa 247/1005 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Viop LXI

1. Badem bofası 2 ocakta aynı şartlarda şavaşıcan ona göre
    hayırlı haftalar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Değerli palişkoomun şahsında tüm dostlarıma huzurlu bir hafta sonu dileylilerim

https://www.youtube.com/watch?v=TA7r9R8H7Sw

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 79 kişi okumaktadır. (18 üye ve 61 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, ALPER+, Ayasofya 2005+, conan, el turco+, ihakkı, işçi74, Master_Kamaji, maverick_nd, mrtblgn, NKN, sindoma53, stars, TOKATYILDIZI470+, trust06+, ukc+, volkan
    Hayat hoş gerisi boş

3. sel ,

kimseye takılma gel yorumlarını yap burası kimseye ait değil forumu yönetenler mevcut .
    gerektiği anda bas düğmeye.
    hafta resetlen pazartesi buradasın
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Arabayı süren: Muhammed el-Colani
    Yanında oturan: İbrahim Kalın
    Arka koltukta oturan: Hakan Fidan ve Katar İstihbarat başkanı Halfan Ka'bi.

Mesaj net: Zaferin sahipleri kardeş Suriye halkı ile kardeşçe kucaklaşıyor. Şimdi sıra reisin Emevi Camii'nde namaz kalmasında.

https://x.com/i/status/1867236602768195688

Nasuhi Güngör
    @nasuhigungor
    ·
    7s
    Hey Allahım ! “Türkiye nasıl bu kadar hazırlıklı olabilir†diye kendisini yerden yere atanlar var ekranda ��

Vay anasına el-COLANİ;MİTİN elemanı çıktı...

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

hayaller her zaman güzeldir .böyle bir pastaya pıst 100 0.64 yapıyor.
    vıop pastası bu pastadan daha önemli çünkü bu pasta son 1 saatten sonra hileli
    el turco, haftalık barı gördün değilmi anladın sen
    değen ayı barına benzedi. haftalık olarak ayı barı bunun tartışılacak bir tarafı yok.

mealen: geçen haftanın yeşil kapanışı ile bu haftanın kırmızı kapanışı aynı yerlerden oldu.

ayılar hafiften üstünlüğü ele geçirdi.

malum belirsizlikler yüzünden yılsonu rallisi de iç olmuş gibi. hafta sonu riskini aldılar.

izleyelim bakalım.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    değen ayı barına benzedi. haftalık olarak ayı barı bunun tartışılacak bir tarafı yok.

mealen: geçen haftanın yeşil kapanışı ile bu haftanın kırmızı kapanışı aynı yerlerden oldu.

ayılar hafiften üstünlüğü ele geçirdi.

malum belirsizlikler yüzünden yılsonu rallisi de iç olmuş gibi. hafta sonu riskini aldılar.

izleyelim bakalım.
    2015 yılında da kasım ayıydı rus uçağını düşürünce yıl sonunda borsa epey tökezledi. o sene pek kazanamadık. 2016 hazirana kadar toparlanamadı.

bu hafta biraz oyakc alka sattım. benzer senaryo için biraz nakit yaptım. elbet bir fırsat çıkar.
    audentes Fortuna iuvat

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    2015 yılında da kasım ayıydı rus uçağını düşürünce yıl sonunda borsa epey tökezledi. o sene pek kazanamadık. 2016 hazirana kadar toparlanamadı.

bu hafta biraz oyakc ve alka sattım. benzer senaryo için biraz nakit yaptım. elbet bir fırsat çıkar.
    El turco da bu başlıkta net pozisyon yazanlardan.
    Ne diyor ,Se-Sa demeden çok NET olarak,aldım ve sattım diyor.
    Allah bereketini artırsın.

YTD

8. KAP: PETKM [ ] PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1365767

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 13/12/2024 tarihli kararında belirtildiği üzere;
    Şirketimiz, aşağıda belirtilen değerlendirmelerin yapılması sonrasında gerekli tüm onayların alınması kaydıyla, yeni proses ünitelerinin (etilen, polipropilen, yüksek yoğunluklu/lineer alçak yoğunluklu polietilen) kurulmasını ve mevcut aromatik kompleksinin, ftalik anhidrit, alçak yoğunluklu polietilen ünitelerinin ve ütilite tesislerinin modernizasyonunu içeren yeni bir projeyi (bundan böyle "Master Plan" olarak anılacaktır) gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.
    Bu doğrultuda Şirketimiz ilk fizibilite çalışmasını tamamlamıştır ve bu aşamada Master Plan'ın ayrıntılı teknik ve ticari analizini yapmak için Pre-FEED (Ön Mühendislik Tasarımı Hazırlığı) ve daha sonra FEED (Ön Mühendislik Tasarımı) aşamasına geçmeyi planlamaktadır.
    Şirketimiz ayrıca Master Plan'ın gerçekleştirilmesi için (i) proje yapısı, (ii) çeşitli finansman, hukuki alternatifler, (iii) yatırım/finansman dahil gerekli adımların belirlenmesi ve (iv) bu husus/adımların üzerinde çalışmayı amaçlamaktadır. Söz konusu çalışmaların ve değerlendirilmelerin tamamlanmasını takiben Master Plan yatırımına ilişkin nihai karar, Yönetim Kurulu'nun ve diğer ilgili mercilerin onayına bilahare sunulacaktır.
    Bu çerçevede Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından;
    1. Master Plan projesinin gerçekleştirilmesi için gerekli teknik, hukuki, finansal yapının belirlenmesi için detaylı çalışmalar yapılmasına, bu kapsamda çeşitli alternatiflerin değerlendirilmesine, bu çerçevede proje yönetimi, hukuk ve finansal danışmanlıkları dahil sair danışmanlık hizmetlerinin alınmasına ve bu hususlarda ilgili firmalarla gerekli sözleşmelerin imzalanmasına,
    2. Master Plan'a ilişkin olarak Pre-FEED ve FEED dahil mühendislik çalışmalarının yaptırılmasına ve Master Plan ön adımlarıyla ilgili çeşitli teknik işlemlere başlanmasına ve bu hususlarda ilgili firmalarla gerekli sözleşmelerin imzalanmasına,
    3. Şirketimizin Klor Alkali, MEG, VCM, PTA fabrikalarının ve gerekmesi halinde diğer fabrikaların durumlarının (bu kapsamdaki çeşitli alternatifler açısından) yukarıda belirtilen çalışmalar sonucunda değerlendirilmesine ve değerlendirme neticesinde ilgili fabrikalarda çalışanların başka işlerde görevlendirilmeleri dahil çeşitli opsiyonların belirlenmesi ve ilgili fabrikalarda kurulu ekipmanların ve yedeklerinin diğer fabrikalarda kullanılabilmesi veya satılması dahil çeşitli opsiyonların değerlendirilmesine,
    4. Master Plan dahilinde yapılması gereken resmi izin ve diğer başvuruların tespitine ve
    5. Yukarıda belirtilen çalışmaların ve değerlendirilmelerin tamamlanmasını takiben Master Plan yatırımına ilişkin nihai karar alınmak üzere konunun Yönetim Kurulu ve diğer ilgili mercilerin onayına tekrar sunulmasına
    karar verilmiştir.
    Konuya ilişkin önemli gelişmeler yatırımcılarımızla paylaşılacaktır.

YTD

Sayfa 247/1005 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •