Sayfa 2474/2476 İlkİlk ... 1474197423742424246424722473247424752476 SonSon
Arama sonucu : 19801 madde; 19,785 - 19,792 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. https://x.com/temmuz1919/status/1974879401570705789

Atlas3l gök cisminin en net fotoğrafları çekildi

Yetiş ya Annunaki...

2. Prof. Dr. Oytun Erbaş: "3 öğün yemek geri zekalılıktır. 3 öğün bağışıklığın göçmesi demektir."

3. Güldem Atabay -Ekonomist/Yazar -ODTÜ -ACI İzmir
    @guldematabay
    ·
    4s
    İktidar neden mi değişmeli Türkiye'de. Çünkü:

"Nvidia, Ermenistan hükümetiyle iş birliği yaparak gelecek yıl Ermenistan'da bir yapay zeka fabrikası kuracağını açıkladı. Ermenistan, bölgede yapay zeka fabrikasına sahip tek ülke olacak. Nvidia’nın yapay zeka fabrikasında çalışacak bazı personelin, Ermenistan'ın Tumo Yaratıcı Teknolojiler Merkezi'ndeki okul sonrası programlardan çıkması bekleniyor."

Ermenistan'da Yüksek Teknoloji Sanayi Bakanlığı var.

4. #SONDAKİKA | Yeni düzenlemeyle, şehir içinde hız sınırını 45 km/s'den fazla aşan sürücülerin ehliyetine el konulacak.

• 46-55 km/s: 30 gün el konulacak.
    • 56-65 km/s: 60 gün el konulacak.
    • 66 km/s'den fazla: 90 gün el konulacak.

5. Halil Babilli 🇦🇺
    @halilbabilli
    ·
    12s
    Arkadaşlar, 30 senelik bir emeklilik süreci düşünüyorsanız, yatırdığınız her 1000 dolar size yılda 60 dolar civarında bir gelir sağlar.

Param hiç bitmesin diyorsanız bunu 45-50 dolar seviyesine indirin.

Yani, 1000 dolar bana ayda emeklilik için yeter diyorsanız köşede 200 bin dolarınız olsun.

Ona göre planınızı yapabilirsiniz.

Herkese sosyal devletten erkenden emeklilik dağıtılan Türkiye'de asla devlet emekliliğine güvenmeyin, 10 seneye herkese ayda 100 dolar vermeye başlarlar. Kalıverirsiniz ortada.

6. Fenerbahçe kazanamadı ama hakemler yarıştan kopmaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Kopmaması lazım.

7. https://x.com/AybarsHanTR/status/1974458846279070163

Organize Suç Örgütü Lideri Hüseyin Baybaşin: Mehmet Ağar bir zamanlar bana diyordu ki: "Ben de Kürt kökenli Ermeniyim [Ermeni kökenli Kürdüm]. Benim köyüm Ermeni köyüdür. Benim dedem Ermenice biliyordu."‼️

-Ağar,Ermeni Pakraduni’sidir.Yahudi’dir ve Mason’dur.Büyük Kulüp Üyesi
    Linkte video var. Ermeni'nin Yahudisi yoktur. Pakradunilerin, Yahudi olduğu uydurmadır. Pakraduniler, Ermenilerin en önemli sülalelerinden biridir, bu sülaleden yöneticiler, Prens ve Krallar çıkmıştır.
    Ağar, Ermeni olabilir. Türkiye'de Ermeniler çok güçlüdürler. Hatta ülkenin yönetimini alacak kadar güçlüdürler.

https://www.youtube.com/shorts/3FIB2s8pOj4

8. Legitimate Targets
    @LegitTargets
    🚨🇹🇷🇷🇺 BREAKING: TURKEY REJECTS U.S. demand to abandon RUSSIAN GAS

DeepL ile çevir
    SON DAKİKA: TÜRKİYE, ABD'NİN RUSYA'DAN GAZ ALIMINI BIRAKMA TALEBİNİ REDDETTİ
    Bravo...Trump bize ne yapacağımızı söyleyemez. Boeing siparişi de iptal edilmeli. Boeing uçaklarına binen aklını yitirmiştir.

https://www.ekonomim.com/sirketler/e...-haberi-742066

Eski kalite kontrol uzmanından Boeing hakkında kritik iddia: Uçak parçaları hatalıydı
    ABD'li uçak üreticisi Boeing'in tedarikçilerinden Spirit AeroSystems'ın eski bir çalışanı, Boeing'e tedarik edilen parçalarda ciddi hatalar olduğuna yönelik iddiada bulundu.
    Gazete Oksijen'in haberine göre bir dönem Boeing'in tedarikçilerinden Spirit AeroSystems'da kalite kontrol uzmanı olarak görev yapan Santiago Paredes, firmada 2010-2022'de çalıştığı dönemde Boeing'e tedarik edilen parçalarda "şahit olduğu" hatalar ve yaşadığı tecrübelere ilişkin BBC'ye açıklamalarda bulundu.

"Hatalara alışık hale gelmiştim"
    Tedarik edilen parçaların bazılarında 200 kadar hata tespit ettiğini anlatan Paredes, "Endişelerimi dile getirdiğim zaman üretimi yavaşlattığım gerekçesiyle bana 'gösteri bozan' diye hitap ediyorlardı" dedi. Paredes, "Boeing'e gönderilmesi gereken uçak gövde kısımlarında karşılaştığım hatalara 'alışık' hale gelmiştim. Eksik bağlantı parçaları, yamulmuş kısımlar fark ediyordum. Bazen belli parçaların kendileri bile olmuyordu" iddiasında bulundu.

"Baskı altında tutuldum"
    Karşılaştığı hataların "ciddi" olduğuna dikkati çeken Paredes, "Baskı altında tutuldum. Bulduğum şeyler için her zaman bir yaygara çıkardı. Nakliyenin bir an evvel gerçekleşmesini isterlerdi. Sorunlar önemli değildi" ifadelerini kullandı.

"737 MAX ile seyahat etmekte tereddüt ediyorum"
    Paredes, gözlemlerinden sonra başka bir bölüme atandığını ve arkasından firmadan ayrıldığını belirterek "737 MAX ile seyahat etmekte tereddüt ediyorum zira hatalar hala mevcut. Orada çalışırken kusurları fark eden kişilerin uçakla seyahat etmekten ne kadar korktuğunu da gördüm." değerlendirmesinde bulundu.
    https://haber.aero/sivil-havacilik/t...g-icin-uretti/

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), 2002’den bu yana Boeing için 500 binden fazla parça, kritik bileşen ve kompozit panel ürettiğini açıkladı. TUSAŞ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2002’den bu yana Boeing için 3 bin 388 set kompozit panel ve 500 bin adet alt montaj parçası üretip teslim edildiğini açıkladı. Ayrıca, Boeing 787-8-9-10 tipleri için 1107 adet set irtifa dümeni, 1120 uçaklık set kargo paneli, 266 uçaklık set yatay stabilize hücum kenarı ve B737 uçakları için toplam 895 uçaklık set teslimini tamamlandığını belirtti.
    Kaynak: haber.aero
    Boeing 13 bin tedarikçi arasından TUSAŞ’ı ödüllendirmişti Boeing, tüm dünyada uzay ve havacılık materyalleri, teknolojisi ve hizmetleri alanlarındaki üstün performansları dolayısıyla TUSAŞ’ı ödüllendirmişti. Boeing’in stratejik hedeflerini destekleyen ve başarısına riskleri paylaşarak katkıda bulunan TUSAŞ, 2018 yılında “Alliance” kategorisinde Yılın Tedarikçisi Ödülü’nü almaya hak kazanmıştı. TUSAŞ, ödüle 2 bin 500’ü ABD’de bulunan toplam 13 bin tedarikçi arasından uzanmıştı.
    Kaynak: haber.aero
    Eski haber bu. Tusaş, Boeing'e motor parçaları, motor kapakları da üretiyordu. Abd'deki üreticilerden hiç verim alınamıyor. Tusaş ise sıfır hata ile teslimat yapıyordu. CAATSA sebebiyle teslimat yapılamıyor. )))))))))))))))))))))

Sayfa 2474/2476 İlkİlk ... 1474197423742424246424722473247424752476 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •