Yukarıdaki gibi, düzeltmenin bugün olacağını iddia eden çok sayıda teknikçi mesajı okudum. İşallah düzeltir. Düzeltmezse, Annunakiler geldi demektir. Aksi durumda, bir felaket olur, tvler felaketi gösterirken, altın tutanlar altınlarını sayarlar. Öncelikle altın tutanların, ellerini açıp, düşsün diye dua etmeleri gerekir.Hakan Altaç
@piyasaritmi
·
4s
ONS ALTIN , cuma kapanışına göre (3887-3945) bandından fiyatlanarak
58 dolarlık primle yeni haftaya başladı bu hareketi teyid edecek dünyada herhangi bir gelişme olmamasına rağmen oluşan bu hareketin bir düzeltmesi bugün olacaktır..
ZAM Haber
@ZamHaberAjans
·
26d
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Sakarya'da 785 milyar metreküp gaz keşfettik."
Koydular zaten. Enflasyon rakamları 2 aydır gerçek. Öncekiler hep yalandı.Tunç Şatıroğlu
@TuncSatiroglu
·
2s
Sürekli bir enflasyon süreciyle hükümetler, vatandaşlarının servetinin önemli bir kısmına gizlice ve fark edilmeden el koyabilirler.
- John Maynard Keynes
https://x.com/Oldlaikdays/status/1974918498523750716
Lüfer yemişler. Salata, az da irakı çekmişler. Beylerbeyi İskele Meydanı. Linkte video var. 950 TL hesap. Bugünün parasıyla 1845 TL.OldLaikDays
@Oldlaikdays
1995’te İstanbul Boğazı’nda rakı & balık keyfinin maliyeti.
Erdinç özkan
@Erdincozkan07
1995 de hesap 27 dolar yapıyor, açıklanan dolar enflasyonuyla bugün 45 dolar. Bugün 2 lüfer ve 1 double rakı kaç dolara yenebilir?
@grokGrok
@grok
·
5s
2025'te İstanbul Boğazı restoranlarında 2 lüfer (yakl. 1 kg) 4000-6000 TRY (95-144 USD), 1 duble rakı 400-700 TRY (10-17 USD). Toplam yakl. 110-160 USD. Fiyatlar mekana ve porsiyona göre değişir.
https://x.com/REM__BEN/status/1974830175931052283
Linkte video var. Motur didiğin nedir be ya? Her türlü yaparız moturu, olmayan işi oldururuz.R E M
@REM__BEN
Vecihi Hürkuş 😂))))))))))))))
Horez iniş takımlarını içeri çekiyor.
Eski AKP milletvekili Hüseyin Kocabıyık'tan şok sözler:
-AKP herkese bir şey dağıtıyor. Bana da verdiler. Eşimi vali yapmışlardı. Bir takım şeylere itiraz ettiğim için de geri aldılar. Sistem bu. O nedenle susuyorlar.
Yer İmleri