Sayfa 248/690 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Eyyyy karşı köyün davulcusu,hisse alak mı,toplayak mı,yükseliş başlıcak mı....Ne dersin.söyle hemen yapalım......

https://www.youtube.com/watch?v=LcAek_gq5fA

400bin lotu geri alması için ,mahsuna 2 gün süre....Yoksa ben alırım mahsuncum,sonra da mahsun mahsun,mahsun kırmızıgül türküleri dinler gariiiii...

https://www.youtube.com/watch?v=MHFXYBXj8Zs

4.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    400bin lotu geri alması için ,mahsuna 2 gün süre....Yoksa ben alırım mahsuncum,sonra da mahsun mahsun,mahsun kırmızıgül türküleri dinler gariiiii...

https://www.youtube.com/watch?v=MHFXYBXj8Zs
    400 bin lotu alamayan M.Ö den Cankurtaranı dize getirmesini bekliyoruz. Düştüğümüz komik durum bu mudur yani?

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    400 bin lotu alamayan M.Ö den Cankurtaranı dize getirmesini bekliyoruz. Düştüğümüz komik durum bu mudur yani?
    Benim kimseden bir şey beklediğim yok.Takılıyoruz,davul çalıyoruz....Eee dile kolay 6 yıldır burdayım...Bu hissenin ne hale geldiğini,bu hisse o fiyatlardanken,başka hisselerin şu an kaça katladigini biliyoruz....Daha önce de yazdım, ben bu forumlar yüzünden ,başkalarına inanmak adına en az 150 bin lira kaybetmisimdir.Artık karnım tok bu işlere...Maksat vakit geçirmek,iyi kötü gidisatlardan haberdar olmak....

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

7. Econumut: ''Büyük ortak cengo.saatçi amcanın 4yüzbini değil 1 milyon dörtyüzbni daha olsa büyük ortak olamaz.bunun çok geç farkına vardı tam satışa baslamisti tersten gösterdiler buna.olay 400 binde degil takilmayin 400 bine. Şu saatten sonra kimse hisse toplayamaz.Buyurun deneyin. ha alırsa da tavan tavan giderken alır buda isine gelmez elindekileri satmak varken.adamlar kan emici topladıklaryla yetinmyorlar, maksimumu istiyorlar. oysa 3-4 tavandan sonra istedikleri maksimumu toplayabilirlr.''

Bu durumda M.Ö'nün yapabileceği tek şey genel kurulu toplama talebinde bulunabilir o zaman. Orda hesap sorabilir. Onun dışında bir şey yapamaz desene. Peki bu hisse böyle 50'lerde sürünmeye devam mı edecek? Noldu senin haberlerden ses yok mu? Hani bombalar vardı.

8. Sn batık, Bizler zaten bu hisse de ömür boyu beklemeyi göz önüne almış adamlarız. O yüzden dediğiniz gibi kimseden medet umacak da değiliz. Benim bildiğim er yada geç Cengo gelecek buraya vurgununu yapacak. Bize de diyetini ödeyecek.

Sayfa 248/690 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •