Sayfa 248/253 İlkİlk ... 148198238246247248249250 ... SonSon
Arama sonucu : 2018 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    abb hırsızlık haberi alım için iyi fırsat oldu, teşekkürler mansur başkan, malsız kalmıştık

herifler 27.50 vakbn mal verdi, aldık tabii, reddedemezdik
    Dedin

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Yuvarlak tepe oluşuyor gibi.
    Stop loss diye bir şey var biliyin de mi?
    Dedim

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    uyarın için teşekkür ederim, stop yapmak bazen hayat kurtarır, bazen de en dibe mal vermiş olursun, stop yaptığın yerden dönderir pala piyasayı, çoğu zaman böyledir çünkü algortimanın temel amacı diğerlerini herkesi stopa zorlamak

bugün için pivot seviye xu030 için 12500, makas 400 puan civarında, vadeli için 12900..
    vadeli 13000 üstüne atabilirse hızlı bi short skuiz gelmesi de ihtimal dahilinde

Dedin

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    istop olmadım, kar realize ettim, görüşme akşamı gelen ilk satışta kapattım longları, cuma günü dışardaydım zaten, bugün de işlerim vardı, pozisyon açmadım, sıfır mal sıfır poz bakınıyorum.. akşama halkb haberi gelecek diyolar ama tahta zayıf, bilemiyorum altan

halkb işini dilendiren kadın gönül tol demokrat bi sorosçu, güvenilir bi kaynak değil.. ama cehape aleyhine şeyleri de söylemekten imtina etmiyor, daha evvel ilk hakan fidan- rubio görüşmesinde geçen bi anekdotu anlatmıştı- işte hırsız yeni tutuklanmış, bizimkiler çekiniyor abd tarafı bi laf edecek mi diye, görüşmeye girerken lafı geçiyor, rubio gülüyor- yaaa bırak olur öyle şeyler, siz bizim burda uğraştığımız işleri bilseniz' diyor hakan fidana gülerek.. tabii gönül tol bunları gözleri dolu dolu ağlayacakmış gibi bi ruh haliyle anlatmıştı
    Diyorsun

2. Vakıfbank
    24 ünde en yüksek 27,54
    25 inde en yüksek 27,78
    28 inde en yüksek 27,40
    29 unda en yüksek 26,40

Sen hangi karı ne zaman realize ettin.😂

Beni başkasının cebi hiç ilgilendirmez ama sen yazınca merak işte.

3.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Vakıfbank
    24 ünde en yüksek 27,54
    25 inde en yüksek 27,78
    28 inde en yüksek 27,40
    29 unda en yüksek 26,40

Sen hangi karı ne zaman realize ettin.��

Beni başkasının cebi hiç ilgilendirmez ama sen yazınca merak işte.
    vakbn o gün zararına verdim,
    son longları soruyosun zannettim

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    vakbn o gün zararına verdim,
    son longları soruyosun zannettim

Yine anlayamadım. Hangi gün ?

5. buraya herhangi bi poz yazmak istemiyorum aslında, bazen kendimi tutamayıp yazmış bulunuyorum.. geçen çarşamba sabah bi satış geldi, pitch kuurusunun biri kendinden geçmiş, benim pozu kast ederek -battı battı diye bayram etmiş, kendi para kazansa bu kadar sevinmez, akşam foruma bakarken gördüm.. sonra düştüğü yerden 300 puan yukarı topladığını görünce sus pus kesilmiş orrspp evladdı, ruhu çürük bunların, suratlarına tükürsen yarabbi şükür diyen karaktersiz sürüsü

bu andavallar dolar shortları bile karla vermiştir..

7.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Yine anlayamadım. Hangi gün ?
    ben de anlayamadım üstad.. mesela napacan hangi gün olduğunu anlasan ??
    para kaybetmem hoşuna mı gidecek, kazandıysam üzülcen mi ??

ben piyasa hakkında bi fikrim varsa yazıyorum bazen, direkt yazıyorum, dümdüz.. hüstad geçinenler gibi şurayı kırarsa şu olur, burayı kırmazsa bu olur gibi yuvarlak, her türlü kendimi haklı çıkmış gösterebilicem gibi şeklde yazmıyorum, o tiplerden her yerde bol bol var

bak.. mesela 10 sene evvelki bi kaç gün sürmüş bi dolar short pozisyonunu bile on senedir gelip gelip 653 defa hatırlatarak bana laf geçirdiğini zanneden zavallı tiplerle dolu burası, bunlarla mı uğraşalım.. piyasayı anlamaya mı çalışalım, işlem yapıp para kazanmaya mı çabalayalım, yoksa bu kapçık ağızzlılarla polemiğe girmekle mi uğraşalım ?? ne yapalım sen söyle

8. Sen vakıfbank trendhound Akbank alınca dayanamadım bende YKBNK aldım. Kapatsam mı diye düşünüyorum. Soru bunun içindi ben karışmam kara zarara herkesin kendi cebinden çıkar.

Sayfa 248/253 İlkİlk ... 148198238246247248249250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •