Sayfa 248/611 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
Arama sonucu : 4886 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Bu kadar gayri ahlaki manevraları bu hissede yatırımcı olarak görüp feryat ediyoruz ama adamlar bu olumsuz davranış şekillerinden hiiç taviz vermiyor.Bu da ortamda istediği gibi at oynatabildiğini,kendilerinin dokunulmazlıklarının olduğu ,ve kimseden çekinmeden bu olumsuz davranışlarına devam edeceklerini gösteriyor.Bu tür manipülasyonu malesef ülkemizde görmezlikten geliniyor.Yazıklar olsun.Sorumlular nerede...

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

2. Patron yeni maliye bakanı ile görüşmeye katıldı, bir iş adamları grubu ile birlikte. Ortamı kokladı, mmm..! tamam dedi,
    ortam benim için müsait.Piyasa kaosta, bu krizi fırsata çevirmek için harekete geçmemin bir bedeli olmaz. Böyle bir karambolde Ecyap operasyonunu yapmış KY nin malını zorla elinden almıştım. Zaten ecyap yağmasının tadı damağımda kaldı. Bir de ilaç yağması yapabilirmiyim. Bak 1 e 7 parite 1 yıldır çalışıyor. İyice düşüneyim sinsi sinsi. Bakalım bu yağmanın cezasız kalacağına kanaat getirirsem vurgunu yaparım 2022 de. Sonra ver elini Bodrum. Bir de şantiye basarsam tam olur. Dadından yenmez 2022.

3.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Patron yeni maliye bakanı ile görüşmeye katıldı, bir iş adamları grubu ile birlikte. Ortamı kokladı, mmm..! tamam dedi,
    ortam benim için müsait.Piyasa kaosta, bu krizi fırsata çevirmek için harekete geçmemin bir bedeli olmaz. Böyle bir karambolde Ecyap operasyonunu yapmış KY nin malını zorla elinden almıştım. Zaten ecyap yağmasının tadı damağımda kaldı. Bir de ilaç yağması yapabilirmiyim. Bak 1 e 7 parite 1 yıldır çalışıyor. İyice düşüneyim sinsi sinsi. Bakalım bu yağmanın cezasız kalacağına kanaat getirirsem vurgunu yaparım 2022 de. Sonra ver elini Bodrum. Bir de şantiye basarsam tam olur. Dadından yenmez 2022.
    Dikkat etsin de bu yıl temettüyü 20 milyon Euro'nun üstünde vermesin. Biraz fazla verirse mazallah yatırımcı olduğu gibi hisse alır o parayla.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

4. Temettüye en az 4.5 ay var. O zamana kadar olan olur. Belki yeni birleşik şirket 2023 te verir temettü. Biz tasfiye edildikten sonra. Bunlar her şeyi yapar. Ahlaki bir engelleri yok. Dikkat ettikleri sadece edimlerinin cezasız kalıp kalmayacağı. Cezasız kalacaksa hiç bakmaz.

Manipülasyonun son fotoğrafı.
    Saat 14,:29

Yatırımı manipulatif adımlarla ilacı kıyasla orantısız olarak yükselt ve yatırım nasıl olsa benim diyerek yükseltmeye devam et.İlacı ha bire baskıla.Allah b...zı versin.Screenshot_20211216-142926_Cep.jpg

Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

Yatırım tavan,ilacı baskılamaya devam.Bugün ikinci seansta paylaştığım aşağıdaki tablodaki durum iyice netleşti.Bu ahlk.. dışı durum çok net.
     Alıntı Originally Posted by REK Yazıyı Oku
    Manipülasyonun son fotoğrafı.
    Saat 14,:29

Yatırımı manipulatif adımlarla ilacı kıyasla orantısız olarak yükselt ve yatırım nasıl olsa benim diyerek yükseltmeye devam et.İlacı ha bire baskıla.Allah b...zı versin.Screenshot_20211216-142926_Cep.jpg

7. Bu hissede yatırım ve emeklilik fon oranlarını bilen buraya pastasıni atabilir mi

8. Geçen hafta .54 centti
    Pazartesi .56 cent
    Dün .52,5 cent
    Bugün ite kaka .51,6 cent
    Fiyatı sürekli eriyor
    Saygı duyduğum firmalar harala gürele neden yükseliyor
    Dolar karşısında firmasını ve yatırımcısını korumak için
    Yarın tavan yapabilse ,öyle bir şey vaki olmadı çok uzun zamandır
    Pazartesi fiyatını ancak geçecek
    Zirve fiyatı 1.22 $ çıkmak
    Himalayalara tırmanmak kadar zor oldu
    .49 cente düşerse bir el atsak mı #gamestop#
    Ytd
    Son düzenleme : kale_kim09; 17-12-2021 saat: 01:35.

Sayfa 248/611 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •