Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 248/1014 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Adamin biri bok cukurunda yasayin..! diye bosuna demedi.

2.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Burası İstanbul Florya/Yeşilköy sahili...
    Etrafta tek bir Türk vatandaşı yok!
    İnsanlarımız kendi sahilinden kaçmış!
    Heryer suriyeli, her yer çöp, her yer pislik içerisinde. Resmen yedikleri kaba sıçıyorlar.

https://www.facebook.com/Komikhayvan...0336938453220/
    Daha bugün kardeşim söyledi aynısını. Dalgasını geçtik beraber. Geçen gitmiş arkadaşları ile o tarafa takılmaya... Gördüğü manzara dehşetmiş. Çıbıldak gezenler, dilenciler, serseriler, ne ararsan varmış.

Yeşilköy'de o köşklerden birinin sahibi olsaydım camdan atardım kendimi dedi.

Edit: Videoyu izledim şimdi aboooo hayal ettiğimden de betermiş ortam.

3. bu florya olayi 20 sene sonrasinin habercisi..Neyin habercisi ? ic savasin..
    bu adamlar devletten aldiklari para ile bizden daha cok cogaliyorlar.20 sene sonra tc vatandasi olup ,parti kurup meclise girmezlerse adam degilim

Ahmetg Guest
    Hizli olanca hiziyla New York lulasan Istanbul

Su FLorya sahiline bakin ayni NY taki sahiller gibi olmus. Araplar cins cins adamlar ipi kopuk

Bi zenciler eksik

https://eksisozluk.com/florya-sahili...liler--5401337

Bir zamanlar Ataturk yuzuyordu orada

Sahillere gidiyorsun Amerika gibi pis cirkin insanlar ayni Amerikadaki gibi

koylere gidiyorsun koy kalmamis ayni amerikadaki gibi

guzel Turkiyeyi elimizden kacirdik, simdi pislik pasak Turkiye kaldi

pazara gidip organic domates alacaktik biber alacaktik eve gelip menemen yapacaktim basit hayal iste ama yok oda yokoldu gitti

Pazara gidiyorsun hicbir sey organic degil eskisi gibi ayni Amerikadaki gibi

Emekli olupta temiz temiz duzenli huzurlu yasayalim istiyorduk soyle Amerikadan uzak cirkin insanlardan uzak

ama nafile

BU amerikan kulturu pesimi birakmiyor

Ne merakliymissiniz kardesim Amerikan kulturune? Neden hickimse Turk kulturunu sevmiyor? Nedir bu nefret?

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ....m
    Ne merakliymissiniz kardesim Amerikan kulturune? Neden hickimse Turk kulturunu sevmiyor? Nedir bu nefret?
    Evet. Neden bu kadar meraklisiniz kendi kültürünuzden insanınızdan kaçmaya da iddianıza göre üç beş kuruş fazla kazanacağım diye vatanınızı terk ettiniz 😂😂😂

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    dogru

kulaktan dolma bilgilerle buraya yaziyorlar

ben hayatimda bedava universite gormedim abd de. Onu birak hanimi Ingilizce kursuna yolladik hocalar hintli cinli iranli

Gittim dekana dedimki ayda 1000 dolar veriyorum neden amerikali hocaniz yok?

cevap: amerikali duzgun ingilizce konusan ve bizim maasi Kabul eden ogretmen bulursan git getir bize ise alalim dedi

bu daha inglizce kursu, universiteler yani eyelet universiteleri dokuluyor icler acisi. En moral bozucu olanda ogrenciler. %99 hintli cinli fettullahci

sanki multeci kampi gibi

ozel univeristeden baska care yok. Amerika bitmistir
    Bi taraftan illa amarigalı hoca isterim de bi tarafta millete ne meraklısınız amarigaya...

Ciddi ciddi söyliyorum bu psikoloğa görünün.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ahmetg Guest
    Turkiyemin guzel insanlari

Icimde umut doguyor boyle insanlar gordukce

http://www.kivilcimhaber.com/lisinia...r/#prettyphoto[group]/6/

8. Kazığın boyutuna bakın..yazık bu ülkeye...bu kadar kıt kaynakla, borç alınarak yapılan yatırımlara bakın...resmen devleti soydurmuşlar..o zaman da yazmıştım, yine yazıyorum...bu osmangazi, üçüncü köprü ve avrasya anlaşmalarında imzası olan bakan vs yetkililer yüce divanda yargılanacaklar...kaçarı yok.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...&utm_term=post

Sayfa 248/1014 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •