Ba ba ba ba... Şerro...Mücahit Birinci
@birincimucahit
·
2s
Başıma bir şey gelmeyecekse ben Süleyman Soylu'yu özledim...
Ba ba ba ba... Şerro...Mücahit Birinci
@birincimucahit
·
2s
Başıma bir şey gelmeyecekse ben Süleyman Soylu'yu özledim...
THS Haber
@temmuzhaber
·
1 sa
CHP lideri Özgür Özel: "Asgari ücreti utanmadan %20 artırmaya, 26 bin-26 bin 500 TL yapmaya niyetleniyorlar."
Rıdvan Baştürk
@ridvanbasturk
·
40d
Bir de işin şu tarafı var...
Bu haftaya kadar altın almaya yanaşmayan bir yakınım bu hafta 1 lotluk ons altın alıp bugün 10 bin dolar karla pozisyonu kapattı...
3870'ten 3970'e 100 dolar yakaladı...
Aynı USD veya TL karşılığında gram altın alıp aylarca bekleyenlerin üzerinde kar yazdı...
Tabii tersi olsa zararı çok olurdu...
Kısacası piyasada fırsat bitmez...
Gece kafanızı yastığa koyduğunuzda sizi rahatsız edecek işlemlerden uzak durun...
Ercüment Devlet YahniciAykırı
@aykiricomtr
Trafik kullarına yeni düzenlemeler getirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıkladı:
- Cep telefonuyla araç kullanan sürücülere ilk seferde 5.000 TL, tekrarında 10.000 TL ceza kesilecek. 3. tekrarda ehliyetine 30 gün el konulacak.
- 1 yılda 6 kez kırmızı ışıkta geçenlerin ehliyeti iptal edilecek.
- 1 yılda 5 kez hız ihlali yapan sürücüler psikiyatri uzmanına yönlendirilecek.
- 5 yılda 2 kez ambulans ve itfaiyeye yol vermeyenlerin ehliyetleri iptal edilecek.
- Okul ve hastane önlerinde 30 km/s hız sınırını 76 km/s ile aşanların ehliyetine 30 gün, 86 km/s ile aşanların 60 gün, 96 km/s ile aşanların ise 90 gün el konulacak.
@edyahnici
·
4s
Adamlar istanbul trafiğinin göbeğinde uzun namlulu silah kullanıyo bu daha telefon derdinde.
Dünyadan haberi yok. Yaşadığı yer, Korku ve Yalan İmparatorluğu...Armagan Çağlayan
@Armagan_caglaya
·
4s
Dün bütün gün hava tahmini yapanlar ayrı, meteoroloji ayrı , mesajlarıyla AFAD ayrı gerdi. Sel olacak, fırtına olacak, şehir başınıza yıkılacak diye ! Bir bok olmadı . Bütün gece uykusuz kaldım. Aman sel olursa falan diye ! Sakin sakin yağdı bitti. Zaten hepimiz gerginiz, ne istiyorsunuz abi bizden ?
mühendisyen
@muhendisyenn
·
44d
ABD'de 13 yaşındaki bir çocuk, okul bilgisayarından ChatGPT'ye "Arkadaşımı sınıf ortasında nasıl öldürebilirim?" yazdı.
▪︎ Gaggle isimli yapay zeka tabanlı okul izleme sistemi, tehlikeli bulduğu ifadeyi anında polise bildirdi.
▪︎ 13 yaşındaki çocuk tutuklandı..
Sabri UzunSabri Uzun
@SabriUzun28
İmralı’ya gidecek heyetin başında, “1985 yılında Orman Bakanlığı’dan ihale alıp, cezaevlerindeki ülkücülerin mağduriyetini kazanca çeviren” siyasetçi de yer alsın…
Hırsızlardan “çözüm süreci” beklenmez, para kazanma hırsı beklenir…
Daha açık yazamıyorum; özür dilerim..
@SabriUzun28
Emniyet İstihbarat Dairesi Eski Başkanı / İN kitabı yazarı / Hırsız evin içindeyse kilit işe yaramaz...
https://x.com/haskologlu/status/1975565426794082584
Linkte video var. Twitter çok yavaşladı.ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
🔴#SONDAKİKA | Trabzon açıklarında bir patlama meydana geldi.
Patlama birçok bölgeden hissedildi. (61 Saat)
Yer İmleri