Sayfa 249/253 İlkİlk ... 149199239247248249250251 ... SonSon
Arama sonucu : 2018 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

savaş geliyor, bu seferki çok daha sert geçer.. özgür başkanın cehape genel başkanlığı elinden alınacak, kaçarı yok, bu ay kurulur ek-im partisi.. sermaye sınıfında temizlik sürecek- canmış cinermiş falan önemsiz şeyler daha büyük turplar çıkacak heybeden, koç'a kadar gider mi bakıcaz ?? borsadan emin değilim, haber gelmeden düşmesi- haberden sonra ters köşe falan gibi bi işlem paterni görebiliriz
    kısa vadenin gündemi bu üç başlık- soykırımcı pislikler gazze planına niye evet diyor ? işin o kısmını bitirip tekrar irana cephe açmak için, savaş çok büyük ihtimal.. 100 yılın yolsuzluk davasında iddianamelerin eli kulağında, ilk olarak aziz ihsan açıklanacak, özgür başkan bu adamın hediye ettiği özel zırhlı araçla dolaşmış, aracın içinde dinleme sistemi de varmış, bakalım neler neler duyacaz ?? dudu memedin o koltukta oturmaya devam etmesi imkansız gözüküyor

iş dünyasına yönelik operasyonların da borsa yansıması muhakkak ki negatif olur.. bay kemal yıllardır söylemini beşli çete müteahhtleri üzerine kurmuştu, oysa laz müteahhit ibb ilk günlerinden itibaren bunlarla çalışmaya başladı, çünkü bunlarla iş yapmasının ona bir koruma kalkanı sağlayacağına inanmıştı şark kurnazı, ve babam dediği bay kemal'le aralarındaki önemli çatlaklardan biri buydu.. mesela kirazlı- halkalı metro ihalesini iptal etti laz müteahhit, 2. ihalede fiyat 7 milyardan 22 milyara yükseldi, beşli çetenin hepsi teklif verdi ve bunlara verildi ihale (itirafçılardan biri bu işte ekremin komisyon oranını %7 olarak söyledi, 1.5+ milyar)

2. teknik olarak bakılırsa, endeksin gözü net bi şekilde aşağıya bakıyor
    aylık ortalamanın altına kaymış, ilk fırsatta uzun bi kırmızı çubuk koyar gibi

3. bugün hisse vadelilerde vade sonu, klasik satış baskısı olacaktır, oluyor.. gazze haberinin biraz daha etkili olması beklenirdi, ama olmadı.. ilk 2 saat ara sıra ağır toplardan birine (thyao, asels, akbnk) yukarı pin attırarak shortçu sıkıştırmaya çalıştı pala, alışta da hsbc yahut ak yat gibi repütasyonu yüksek aracıları gösterdi, falan filan ama yemezler

4. ciner operasyonunda gökhan şen'i de almışlar içeri, bi zaman tanışmış olduğum sevdiğim biriydi, inşallah bi şey gelmez başına.. turgay ciner beyaz işinden kazandığı parayla borsaya girmiş, 90'ların sonlarında borsanın en büyüklerinden biri olmuştu, ilk günden itibaren isctr tahtası onun favori tahtasıydı.. sonrasında daha ciddi iş bağlantıları kurdu bankayla, şişecam'la ortak soda külü madenleri falan.. ciner grubuna el konulduğu bi ortamda isctr tahtasının bu kadar dirençli durması şaşırtıcı geliyo bana

ağar'la da bağlantısı vardı beyaz işlerinde en başından beri, tabii günümüzde beyaz parası ekonomik büyüklük içinde artık önemsiz bi düzeyde, ama 90'lar öyle değildi, uyuşturucu parası piyasalarda büyük ağırlığa sahipti.. hani bugün leş tayfanın 'eski güzel günler' tabir ettiği yıllar, ekonomi uyuşturucu parasıyla dönüyordu, iç savaşta 17 bin vatandaş ensesinden tek kurşunla infaz ediliyordu, pkk karşısına 18-aylık zorunlu askerler çıkartılıyor, binlerce şehit veriliyor, pkk 500 kişilk gruplarla karakol basıyordu, askeri cemselerde eroin taşınıyor, ordu asker donunun lastiğini dahi abd'den ithal ediyor, en basit tabanca tüfek bile natodan temin ediliyordu.. 10-sene boyu ortalama faiz %122 idi, bütçenin %80 kısmı iç borç faizine gidiyordu, en küçük yatırım bile yapılamıyordu.. akape rejimi kurulmadan önceki eski güzel günler

Türkiye'nin 5. sondaj gemisi Türkiye'ye ulaşmış. Mersin kıyılarında demir atmış.
    6'ncı sondaj gemisi de yoldaymış, yıl sonuna doğru Türkiye'ye ulaşacakmış....

https://www.ensonhaber.com/ekonomi/t...-gucu-mersinde

7. yürü be cimbom

8. ben normalde kadim bi fenerli olarak cimbomun eski avrupa maçlarında avrupalıyı desteklerdim, monacoyla mı oyunuyo monacoyu tutardım, bunun tek istisnası ingiliz takımlarıydı, sadece ingiliz takımıyla oynuyosa cimbomu tutardım.. gerçi fenerden istifa etmeden çok evvel -10 senedir falan bırakmıştım o saçmalığı, artık her avrupa maçında cimbomluyum

cimbomun son yıllarda lige ambargo koyması bir 'yapı'nın sayesindeyse, o yapının kontrolü/sahibi tek adam demek anlamına gelir, onun yüzündendir.. bu doğruysa, reis'in anglo-saksonlara indirdiği bu tokat, ancak sultan hamid'in ingiliz elçisine aşkettiği tokatla mukayese edilebilir-120 yıl arayla.. çok manidar bi zamanlama

yarın borsa yükselir

Sayfa 249/253 İlkİlk ... 149199239247248249250251 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •