Sayfa 249/864 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 6912 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

Aslında 2 defa zam yapılmış bir miktar gerçekliği olabilir.. Çin hariç )
    Zaten ak kara 2ç bilançoda belli olacak sabredelim ama eğer iyi gelirse ben bunun tek seferlik olmadığına inanacak bir çok gelişmeyi görüyorum...
    Tüm cevaplar 2.ç bilançosunda inşallah yanılmayız...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 2. çeyrek bilançosunda tek göreceğin şey patronun ne kadar çaldığı olacak sevgili ve heyecanlı yatırımcı kardeşim : -- )))

3. Bundan böyle ekmek yerine karton yenilecek diye yasa çıksa nafile.İmam bildiğini okuyor.

O zaman tahminleri biz yapalım burda bakalım neler çıkacak ben hesaba oturdum...
    Patron ne kadar çaldı yada çalmadı fikrimiz olur havaya değil kapıda dökelim..

5. 2.ç bilanço çalınmamış hali 60 çalınmışı 28 bana göre...(Daha fazla çalmak için salgın fırsatını kaçırmaz aga. Bahane hazır [emoji854][emoji854])

Son 3 yıl artışına göre uyarlarsak 490 milyon ciro çıkıyor Pandemi etkisini 40 milyon ekstra satış olarak ekliyorum ki bence kimsenin çok görmeyeceği bir miktar 530 milyon ciro yaptı son iki yıl kar marjına göre 74 milyon net kar çıkıyor 70 e yuvarlıyorum daha defansif olsun.
    70 milyon 6 aylık yıllık 140 milyon net kar anlamına geliyor yüzde 75 lik bir yıllık büyüme yapar şu anki fiyatla 8.9 fk lara geliriz fiyatlama bugünki çarpanlara gelirse 16 fk ile fiyat 800 900 arası olmalı
    Sadece rakamlar ve bugüne göre bir miktar olumlu ama gündeme göre çok rasyonel bir senaryo ile çıkan sonuç ama kimseye yatırım tavsiyesi olmasın ... daha önce 25 fk uzun dönem şirket ortalaması demiştik o noktaya gelirse siz hesaplayabilirsiniz...
    Ben alırken bu hesabı yapmıştım..
    Ama denildiği gibi oynama olursa bilançoda artık kar zarar neyse satar giderim ama benim kararım olur herkes kendi hesabını yapmalı
    Sadece benim değil her paylaşım kötü niyetli olabilir matematiğimize güvenerek kimin art niyetli olduğunu anlayabiliriz ben burda kimsenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum sadece yaralı bir yatırımcı gurubu var....
    Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize...

7. Üç aylık bilançoda beklenti yüksek tutulması nedeniyle, bilanço açıklandıktan sonra kağıt geri geldi. Bu nedenle beklentileri yüksek tutmamak, bilançoya endekslenmemek lazım. İyi bilanço bekleniyorsa da üç aylık bilançoya veya önceki yıl aynı dönemdeki bilançoya göre nedenlerini paylaşıp gerçekçi tahminler yapmak lazım. Nasıl ki BİM' de nedenleri gösterilerek bilanço beklentisi yüksek tutuldu,
    bilanço açıklandıktan sonra da kağıt aldı başını gitti.

Çalınmamışta neredeyse aynı beklentimiz ben 70 ciyim )
     Alıntı Originally Posted by kasvet Yazıyı Oku
    2.ç bilanço çalınmamış hali 60 çalınmışı 28 bana göre...(Daha fazla çalmak için salgın fırsatını kaçırmaz aga. Bahane hazır [emoji854][emoji854])

Sayfa 249/864 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •