Sayfa 25/469 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 193 - 200 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. arkadaşlar ben uzun süredir dardaneli de takip ederim. ve marka değeri ile öz sermayesini korumaya çalışıyor acaba bizim genpower jeneratör de böyle bir uygulama için başvursa nasıl olur diye aklıma geldi böyle bir yazıyı da şirkete mail yoluyla gönderdim.

DARDANEL BİLDİRİMİNDEN ALINTIDIR!!!
    Şirketimizin 31.12.2016 tarihli SPK düzenlemelerine uygun mali tabloları bildirilmişti. SPK'nun 2014/11 sayılı ilke kararı doğrultusunda, bu mali tablolarında yer alan özkaynağının -189.792.556 TL olduğu ,Şirketin bilanço dışı varlığı ,markasının cari değerinin 42 milyon usd olduğu dikkate alındığında SPK düzenlemelerine uygun konsolide olarak hazırlanmış mali tablolarında yer alan Özkaynağının eksi (-) durumunda bir değişiklik yaratmadığı 11 Mayıs 2015 tarihli özel durum açıklamamız ile bildirilmişti. Bu tespit üzerine ve yine SPK'nun 2014/11 sayılı İlke Kararı uyarınca TTK 376.Maddesi uyarınca bilanço hazırlanarak ekte sunulmuştur.

Bu bilanço TTK 376 Md. uyarınca solo ve Şirketin marka değerini de içerir olarak hazırlanmıştır. Şirketin hazırlanan bu TTK 376 bilançosunda özkaynağı + 77.274.262 TL olarak tespit edilmiştir. Bu tutar, Şirketimizin 53.281.753 TL olan ödenmiş sermayesini koruduğunu göstermektedir.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

yatırım tavsiyesi değildir..

2.  Alıntı Originally Posted by nicomedia Yazıyı Oku
    sn. manyax bu fabrikayı aradım ve yeni müşteri temsilcisi ismail bey ile görüşmek istedim. fakat kendisi iş yoğunluğu nedeniyle yerinde değildi. Sağolsun sekreter hanım sorduğum bir kaç soruya cevap verdi.Ben ankara'ya uzak olduğumu ve gelemediğimi söyledim kendisi de fabrikada üretimin normal devam ettiğini söyledi. ben yurt içi satışları acaba biraz düştü mü dedim, o da bu konuda bilgisi olmadığını söyledi. ben de sizinle paylaşmak istedim.
    Bildigim kadarıyla uretimi 100 m2 de sanayide uretim yapan biriyle ayni ? Yani bu fabrika icin 0 a yakin. Bu uretim ve satisla cok zor coook. Pek ureterek kurtarma derdinde de değiller sanki? Ytd.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. ooo işimiz var spk bile en son açıkladığı bilançoyu yine sahte görmüş ve yeniden düzenle diyor ttk nın bilmem ne maddesine göre değer tespiti yap demiş bu gen yatırım a bu şirket hem işlerini ters yapıyor ya sağlam ken battık gösteriyor yada batık ken sağlam gösteriyor kendini bu işin işinden spk değil mahkemeler değil bence hiç kimse çıkamaz her şey birbirine karışmış durumda gönderdiği tüm bilançolar sahte gibi y.t.d.

SPK - 2016- 30 nolu bildirimi ile ilgili yargıya giden varmı arkadaşlar.. Yatırım Tavsiyesi Değildir
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 20-04-2017 saat: 15:02. Sebep: düzeltme

5. bu ne yaw kardeşim ettiği zarar doğru değil ettiği kar doğru değil ne doğru bunun sattığı mal da biskuvi mi bunun ne iş anlamadım

y.t.d.

6. Bilançolarda şirketin borçları çok ve özsermaye tamamen erimiş görünüyor. ama şirketin maddi duran varlıklarının mskul güncel değer farkı nedir bilemiyoruz.

Eğer maddi duran varlıklarının güncel değer farklı şirketin özsermayesini artıya çıkarıyorsa hissedarlık oranlarını artırmak ve şirketi diriltmek için tahsislı sermaye artışı ile şirketi diriltirler. Bu teknik olarak kabul görmezse bedelli sermaye artışı yapılabilinir. Borsada klasik patron hareketleri.

Bir diğer klasik borsa hareket yükseklerden kucaklara dökülen hisseleri tekrar en ucuza toplamak için şirketi en berbat duruma sokmak

7. bilançodan alıntıdır..
    maddi duran varlıklar değeri:
    63.222.699 2016 yılı
    84.401.102 2015 yılı

acaba fabrikanın Ankara daki (219.000 metrekare) değeri yaklaşık 63 milyon mudur? bilançoda 2015 e göre neden 20 milyon bir azalma vardır şimdiki değere göre kabaca 63.222.699 / 219.000 = 288 tl metrekare fiyatı çıkıyor.
    Sizce 2.Organize Sanayi Bölgesi
    Temelli-Sincan/Ankara BÖLGESİNDE metrekare fiyatı ne olabilir arkadaşlar? yeni hesaplamanın bilançoya + değeri olabilir mi*
    yaptığım hesaplamalar yanlış olabilir. gerekli düzeltmeleri yapabilirsiniz

8. Emlak sitelerinden fikir alabilirsiniz tüm aktifleri rayiç bedelinden hesaplarlarsa bundada üç kağıda başvurulmazsa sonuç olumlu olacaktır. Ama karşımızdaki Müjdat olunca...

Sayfa 25/469 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •